Slikovnica
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Slikovnica
pizzon wrote:
pizzon promenio auto
sad vozim L -Y II
bolji nego sto kosta )
to kod nas voze studentice i pičkice.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pa ovak slicno i izgleda moja/nasa obiteljska kuca samo sto je breg iza malo strmiji i debela kestenova stabla , tj suma,Noor wrote:kod levija u sokaku
ispred je ribnjak u koji dolazi voda iz potoka preko kojeg ide drveni most koji je star brat bratu 80godina i jos drzi , moze preko njega manji kamioncic preci, pun
sad vozim L -Y II
bolji nego sto kosta )
verujem, ali to je ok auto
fino vozi, prijatan za voznju
yebiga, to sam mogo, sasvim ok
za grad, za voznju po srbiji, to je sve kratko,
do grcke, i to je ok.
necu da kenjam da sam uso u passata ili sl.
Guest- Guest
u koje on spada , cini mi se prestar da bude studentica :)Kavran wrote:pizzon wrote:
pizzon promenio auto
sad vozim L -Y II
bolji nego sto kosta )
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aha,Noor wrote:isto slamom pokriveno?Leviathan2 wrote:pa ovak slicno i izgleda moja/nasa obiteljska kuca samo sto je breg iza malo strmiji i debela kestenova stabla , tj suma,Noor wrote:kod levija u sokaku
ispred je ribnjak u koji dolazi voda iz potoka preko kojeg ide drveni most koji je star brat bratu 80godina i jos drzi , moze preko njega manji kamioncic preci, pun
nekidan sam spominjao porodicnu kucu da je slamom pokrivena
ima 6 nastambi plus centralnu, centralna je najvece, , u sredini je ogromna lipa oko koje je nastamba, lipa je stara ko zna koliko, ima skoro metar i pol u precniku,
u jednom djelu je ognjiste s kazanom u kojem se kuhaju gulashi i slicne pizdarije kad su okupljanja, oko lipe je u krug ogromni stol sa dva ulaza da se moze sjedit s unutarnje strane i uglavnom je namjenjeno djeci, pod je od impregnirane hrastovine osim dijela kod ognjista gdje je do skora bio zemljani sad je kamen, iznad je mali stancic uradjen u drvetu u kojem momentaòno boravi pradjed
svaka nastamba je takodjer stan za sebe, sve u drvetu, ono, rustikala, dole boravak i 3 sobe +kuhinja i wc, gore isto tri sobe , al male za spavanje
sad planiramo dogradit jod 3 nastambe , jebga, malo je postala guzva, stizu nove generacije plus ja gradim hobit kucicu , ono bas u zemlji gdje bi trebalo bit oko 120m2 stambenog prostora, a eo i unuk izrazio zelju da i on ide radit sebi jednu
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham-
2014-04-14
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50