Epikur u centru NATO-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Epikur u centru NATO-a
a kad je lova u pitanju..dobar je i amer..sto bi rekao yoda..'bosanska posla'Eroo wrote:Ja mislim da ti već brodicu glancaš za popodnevne vožnje gstiju po zadarskom akvatoriju. Ima da legnu doleri...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi nista od ruskog zadra ...
Jao zemljo, propast :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta su gosti već stigli?epikur37 wrote:Sad bih ja forumao još uz kavu ali idem raditi.
Mora netko napuniti državnu blagajnu, za vas sve.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vuksadinare wrote:a kad je lova u pitanju..dobar je i amer..sto bi rekao yoda..'bosanska posla'Eroo wrote:Ja mislim da ti već brodicu glancaš za popodnevne vožnje gstiju po zadarskom akvatoriju. Ima da legnu doleri...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi nista od ruskog zadra ...
Ma i vehabije bi on vozao ako je lova na vidiku.
2016-07-22
kerovi jedni, što ste ljubomorni? tko vam kriv što i vi nemate brodicu :))
Guest- Guest
lova je lova..nije bitno od kog dolazi.....cijeli svijet je na koncu konca biznis...Eroo wrote:vuksadinare wrote:a kad je lova u pitanju..dobar je i amer..sto bi rekao yoda..'bosanska posla'Eroo wrote:Ja mislim da ti već brodicu glancaš za popodnevne vožnje gstiju po zadarskom akvatoriju. Ima da legnu doleri...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi nista od ruskog zadra ...
2015-09-08
Eroo wrote:Ja mislim da ti već brodicu glancaš za popodnevne vožnje gstiju po zadarskom akvatoriju. Ima da legnu doleri...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi nista od ruskog zadra ...
Pa da ti kažem vrlo rado :)
Oni vole loviti tune, spustimo se prema jabučkoj kotlini, di je dubina veća oko 100...tamo ih ima....
Ispečem im po jedan argentinski odrezak, ladno pivo i tu je to a brat bratu 1000 ojra :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gargamel0101 wrote:Znao sam ja da je epi ipak sorosev agent. Indoktrinacija se ne brise samo tako. Fsb ce imati pune ruke posla
Stipendija je stipendija, ne daje to Soros tek tako...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
kako mu se brodica zove? Abu Epikur EL Vehabi?vuksadinare wrote:lova je lova..nije bitno od kog dolazi.....cijeli svijet je na koncu konca biznis...Eroo wrote:vuksadinare wrote:a kad je lova u pitanju..dobar je i amer..sto bi rekao yoda..'bosanska posla'Eroo wrote:Ja mislim da ti već brodicu glancaš za popodnevne vožnje gstiju po zadarskom akvatoriju. Ima da legnu doleri...epikur37 wrote:
2016-11-17
..ne....zmaj od bosne....govinda wrote:kako mu se brodica zove? Abu Epikur EL Vehabi?vuksadinare wrote:lova je lova..nije bitno od kog dolazi.....cijeli svijet je na koncu konca biznis...Eroo wrote:vuksadinare wrote:a kad je lova u pitanju..dobar je i amer..sto bi rekao yoda..'bosanska posla'Eroo wrote:
Ja mislim da ti već brodicu glancaš za popodnevne vožnje gstiju po zadarskom akvatoriju. Ima da legnu doleri...
2015-09-08
Delat Force heheheh a Slovenci zovu Trumpa i Putina, šteta što Plenki ne ide u Sloveniju da još više zajebe ovu državu
Kermit-
2014-04-17
Bi li ja kao brat habeovac ima šta popusta? Recimo da umisto ojra gore stoji kuna?epikur37 wrote:Eroo wrote:Ja mislim da ti već brodicu glancaš za popodnevne vožnje gstiju po zadarskom akvatoriju. Ima da legnu doleri...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi nista od ruskog zadra ...
Oni vole loviti tune, spustimo se prema jabučkoj kotlini, di je dubina veća oko 100...tamo ih ima....
Ispečem im po jedan argentinski odrezak, ladno pivo i tu je to a brat bratu 1000 ojra :)
2016-07-22
Nema weze owo s Putinom.asilovski wrote:Delat Force heheheh a Slovenci zovu Trumpa i Putina, šteta što Plenki ne ide u Sloveniju da još više zajebe ovu državu
Owo ti je wezano uz owakwe stwari :
U operaciju potpore miru „EU NAVFOR Somalija – ATALANTA“ u 2017. godini upućuje se do 25 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, uz mogućnost rotacije.
Republika Hrvatska započela je svoje sudjelovanje u operaciji ATALANTA upućivanjem jednog časnika na francuski brod u rujnu 2009. Dosad je u operaciji ATALANTA, od srpnja 2009. do rujna 2016. sudjelovalo 42 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske. Osim na francuskoj fregati naši časnici su sudjelovali i na ratnim brodovima Belgije, Italije, Nizozemske, Španjolske, Savezne Republike Njemačke i Grčke, u operativnom zapovjedništvu operacije u Ujedinjenoj Kraljevini Velike Britanije i Sjeverne Irske (Northwood) te u logističkoj bazi u Džibutiju.
Trenutno se jedan časnik nalazi u operativnom zapovjedništvu operacije u Ujedinjenoj Kraljevini Velike Britanije i Sjeverne Irske (Northwood), dok je jedan časnik ukrcan na ratni brod Kraljevine Nizozemske Tromp. U sklopu svojeg sudjelovanja u operaciji ATALANTA Republika Hrvatska je u razdoblju od prosinca 2014. do travnja 2015. u područje operacije uputila prvi AVPD tim u sastavu od 12 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, koji je obavljao zadaće zaštite broda MSM Douro koji prevozi humanitarnu pomoć za Somaliju u
sklopu Svjetskog programa za hranu.
U listopadu 2016. u područje operacije upućen je drugi AVPD tim u sastavu 12 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske. Redovita rotacija časnika u operativnom zapovjedništvu operacije u Northwoodu izvršena je u srpnju 2016.
Uzimajući u obzir članstvo Republike Hrvatske u Europskoj uniji, kao i navedene razloge dosadašnjeg sudjelovanja u operaciji ATALANTA te u potpunosti uvažavajući strateške vanjskopolitičke ciljeve Europske unije u borbi protiv piratstva uz Rog Afrike i u vodama Indijskog oceana, predlaže se da Republika Hrvatska nastavi s podrškom nastojanja i angažmana Europske unije u operaciji ATALANTA te zadrži brojčanu veličinu sudjelovanja do 25 pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske u 2017. godini. Time bi se stvorio okvir kojim bi Republika Hrvatska, uz zadržavanje angažmana u operativnom zapovjedništvu u Northwoodu, na ratnim brodovima partnerskih europskih država te na zapovjednom brodu operacije (FHQ) ATALANTA, mogla nastaviti s planom upućivanja jednog AVPD tima koji bi bio ukrcan na trgovački brod WFP-a te tako pridonosio zaštiti od piratskih napada.
Donošenjem Odluke kojom bi se zadržao sadašnji okvir broja pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske u operaciji ATALANTA osigurava se kontinuitet vidljivosti angažmana Republike Hrvatske u okviru operacije u skladu s naporima i angažmanom Europske unije u borbi protiv piratstva te dodatno osnažuje vjerodostojnost Republike Hrvatske kao pouzdane članice Europske unije koji doprinosi angažmanu i djelovanju Europske unije u upravljanju krizama i izgradnji mira i stabilnosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
idi u kurac, padoh sa stolice od smijeha :)))))))))))vuksadinare wrote:..ne....zmaj od bosne....govinda wrote:kako mu se brodica zove? Abu Epikur EL Vehabi?vuksadinare wrote:lova je lova..nije bitno od kog dolazi.....cijeli svijet je na koncu konca biznis...Eroo wrote:vuksadinare wrote:
a kad je lova u pitanju..dobar je i amer..sto bi rekao yoda..'bosanska posla'
2016-11-17
asilovski wrote:Delat Force heheheh a Slovenci zovu Trumpa i Putina, šteta što Plenki ne ide u Sloveniju da još više zajebe ovu državu
Aj ti ne zabušavaj, spremi rađe fiš paprikaš za goste, eto ih uskoro i kod tebe...
2016-07-22
Eroo wrote:Bi li ja kao brat habeovac ima šta popusta? Recimo da umisto ojra gore stoji kuna?epikur37 wrote:Eroo wrote:Ja mislim da ti već brodicu glancaš za popodnevne vožnje gstiju po zadarskom akvatoriju. Ima da legnu doleri...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi nista od ruskog zadra ...
Ero tebi je džaba, ti si lobist za našu stvar ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne boj se..za delta force ti je poziv spremljen...sam nemoj ko stjepan stevo filipovbic u valjevu...'41asilovski wrote:Delat Force heheheh a Slovenci zovu Trumpa i Putina, šteta što Plenki ne ide u Sloveniju da još više zajebe ovu državu
2015-09-08
a cuj plenki ej idealist..a janez bez cjenika ne ide ni u klozet...asilovski wrote:Delat Force heheheh a Slovenci zovu Trumpa i Putina, šteta što Plenki ne ide u Sloveniju da još više zajebe ovu državu
2015-09-08
Kako se nije oporavila? Od čega se uopće trebala oporavljati? Tko propušta ovakve gluposti u javnost?pizzon wrote:“On preti Francuskoj oštrim merama po uzoru na Margaret Tačer. Od posledica njenih mera Velika Britanija se do danas nije sasvim oporavila."
vuksadinare wrote:..ne....zmaj od bosne....govinda wrote:kako mu se brodica zove? Abu Epikur EL Vehabi?vuksadinare wrote:lova je lova..nije bitno od kog dolazi.....cijeli svijet je na koncu konca biznis...Eroo wrote:vuksadinare wrote:
a kad je lova u pitanju..dobar je i amer..sto bi rekao yoda..'bosanska posla'
Kralj Epikur IV.
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Ovo epikur sluša kad popije
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
Page 2 of 2