Čanak:"Nikolić je ruski kvisling i veleizdajnik"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čanak:"Nikolić je ruski kvisling i veleizdajnik"
da to smo baš ja i frend komentirali... u srbiji je tendencija da politička vlast teži da ostvari potpunu kontrolu nad medijima... u hrvatskoj je milanović bio na korak da to isto postigne, ali sreća da nije uspio, a daj Bog da to ne uspije ni jednom budućem vlastodršcu...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Čanak:"Nikolić je ruski kvisling i veleizdajnik"
prije nejga su bili ti koji su bili, kojima su usta bila puna price o slobodama, pravima, napretku, srbiji, srpskom narodu i koji su pokrali sve sto se moze pokrasti..onda je ovaj dosao na vlast jer je ljudima bio pun kurac onih prije njega..vucic nikad direktno nije rekao da ce priznati kosovo ali mu je prica izmedju redova bila; kosovo smo izgubili, boli nas kiki, de da vidimo odakle cemo lovu da dovucemo..pa je dobar i sa EU i sa Rusima i sa Turcima i sa Hilary i sa HDZ (dok je sdp bio na vlasti u CRO kritike iz Srbije su bile svakodnevne, sad sa HDZ Hrvatska vise nije tema, tu i tamo reda radi se spomene neka kritika)..glasaci su popusili tu njegovu pricu, Tony Blair mu je savjetnik, na kraju krajeva..michaellcmacha wrote:ima i duža verzija e tu se pak vidi sva širina i dubina patologije vlasti, i posljedično moći... jebote on državne dužnosnike postrojava i doslovno ponižava....
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čanak oštro:Dačić je ratni huškač,kvisling i na slobodi je zbog nedostatka dokaza
» Duhacek:'Covic veleizdajnik'
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
» Čanak želi referendum u Vojvodini
» Canak bi neovisnu Vojvodinu ali i unitarnu i gradZansku BiH
» Duhacek:'Covic veleizdajnik'
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
» Čanak želi referendum u Vojvodini
» Canak bi neovisnu Vojvodinu ali i unitarnu i gradZansku BiH
Page 2 of 2