Novi tajnik UN-a kaže da europke države nemaju poravo kontrolirati svoje granice
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Novi tajnik UN-a kaže da europke države nemaju poravo kontrolirati svoje granice
Poslie operi ruke, unisex ili multisex svejedno.prckov wrote:ma dacu ti ja batina po guzimaggie13 wrote:konkretno problem primjenjujem praktično, da iznađemo rješenje..prckov wrote:ne znam ja magi sta ti mene konkretno pitasmaggie13 wrote:Jesi oprao nakon wc-a...onog unisex--prckov wrote:I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Novi tajnik UN-a kaže da europke države nemaju poravo kontrolirati svoje granice
idem odmah..prckov wrote:zovi, nema je nikakomaggie13 wrote:zvat ću ja frakci da me obrani..prckov wrote:ma dacu ti ja batina po guzi:D:maggie13 wrote:konkretno problem primjenjujem praktično, da iznađemo rješenje..prckov wrote:
ne znam ja magi sta ti mene konkretno pitas
2014-04-12
ajdmaggie13 wrote:idem odmah..prckov wrote:zovi, nema je nikakomaggie13 wrote:zvat ću ja frakci da me obrani..prckov wrote:ma dacu ti ja batina po guzi:D:maggie13 wrote:
konkretno problem primjenjujem praktično, da iznađemo rješenje..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mudro divani taj Un -ov tajnikprckov wrote:I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šef CIAe novi državni tajnik SADa
» Theresa May:Svaka zemlja ima pravo braniti svoje granice
» Papa - Europa čini samoubojstvo zatvarajući svoje granice pred migrantima i izbjeglicama
» Mađarska kod granice s Ukrajinom otvorila novi željeznički terminal
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Theresa May:Svaka zemlja ima pravo braniti svoje granice
» Papa - Europa čini samoubojstvo zatvarajući svoje granice pred migrantima i izbjeglicama
» Mađarska kod granice s Ukrajinom otvorila novi željeznički terminal
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
Page 2 of 2