Novi tajnik UN-a kaže da europke države nemaju poravo kontrolirati svoje granice
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Novi tajnik UN-a kaže da europke države nemaju poravo kontrolirati svoje granice
Speaking in Lisbon at the Vision Europe Summit, António Guterres said European nations have no right to control their borders and that they must instead take in floods of the world’s poorest people.
Guterres insisted that every European Union (EU) nation must be forced to “share the burden” of mass migration.
http://www.breitbart.com/london/2016/11/24/un-europe-migration-unstoppable/
Guterres insisted that every European Union (EU) nation must be forced to “share the burden” of mass migration.
http://www.breitbart.com/london/2016/11/24/un-europe-migration-unstoppable/
catabbath-
2015-08-22
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novi tajnik UN-a kaže da europke države nemaju poravo kontrolirati svoje granice
He stated: “When elected officials hesitate to choose between values and the next election, I would advise them to choose values.
Znači tko šiša volju naroda.
Znači tko šiša volju naroda.
Re: Novi tajnik UN-a kaže da europke države nemaju poravo kontrolirati svoje granice
najbolje da ih UN kontrolira na ulazima i da ih svrstaje po težinskim kategorijama. one teže na sjever radi oštrih zima, a mršavije na jug...
Neznam kako bih owo uopče komentirao ....al .....
2014-04-11
pipl mast trast asdawson wrote:Speaking in Lisbon at the Vision Europe Summit, António Guterres said European nations have no right to control their borders and that they must instead take in floods of the world’s poorest people.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A čuj .....protiw debilizma masownih razmjera se nemoš borit.
Samo trpaj.
Samo trpaj.
2014-04-11
I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
evo ruke manga
2014-04-19
prckov wrote: I unisex toilete evo ruke manga
Kažu da ćemo tako postati bolje osobe
catabbath-
2015-08-22
Jesi oprao nakon wc-a...onog unisex--prckov wrote:I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
2014-04-12
share the burden, HR je već počela nosit sama sav burden na nejakim Plenkijevim leđima.
Guest- Guest
Dovest će nas do toga da ćemo pobiti što džihadiste, što gutereše.
imamo li pravo zaustavljat sirotinju da uzmu nasu karticu I pin number,
ruzno bi bilo da I'm se to zabrani pa da ostanu I dalje sirotinja.
Ja sam za to da se sva lova skupi na kamaru I svima da kartica sa pinom I nek svak dize kolko oce, inace smo fasisti, rasisti I ksenofobi. Nisu oni krivi sto su sirotinja, mi smo krivi, evo pitajte provu ako meni ne vjerujete
ruzno bi bilo da I'm se to zabrani pa da ostanu I dalje sirotinja.
Ja sam za to da se sva lova skupi na kamaru I svima da kartica sa pinom I nek svak dize kolko oce, inace smo fasisti, rasisti I ksenofobi. Nisu oni krivi sto su sirotinja, mi smo krivi, evo pitajte provu ako meni ne vjerujete
2014-04-19
ne znam ja magi sta ti mene konkretno pitasmaggie13 wrote:Jesi oprao nakon wc-a...onog unisex--prckov wrote:I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
2014-04-19
konkretno problem primjenjujem praktično, da iznađemo rješenje..prckov wrote:ne znam ja magi sta ti mene konkretno pitasmaggie13 wrote:Jesi oprao nakon wc-a...onog unisex--prckov wrote:I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
2014-04-12
Nama Hrvatima i ne treba suverenitet. Mi smo ponosni kad nas guze i tepaju nam kako smo dobri zapadnjaci.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma dacu ti ja batina po guzimaggie13 wrote:konkretno problem primjenjujem praktično, da iznađemo rješenje..prckov wrote:ne znam ja magi sta ti mene konkretno pitasmaggie13 wrote:Jesi oprao nakon wc-a...onog unisex--prckov wrote:I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
2014-04-19
zvat ću ja frakci da me obrani..prckov wrote:ma dacu ti ja batina po guzi:D:maggie13 wrote:konkretno problem primjenjujem praktično, da iznađemo rješenje..prckov wrote:ne znam ja magi sta ti mene konkretno pitasmaggie13 wrote:Jesi oprao nakon wc-a...onog unisex--prckov wrote:I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
2014-04-12
zovi, nema je nikakomaggie13 wrote:zvat ću ja frakci da me obrani..prckov wrote:ma dacu ti ja batina po guzi:D:maggie13 wrote:konkretno problem primjenjujem praktično, da iznađemo rješenje..prckov wrote:ne znam ja magi sta ti mene konkretno pitasmaggie13 wrote:
Jesi oprao nakon wc-a...onog unisex--
2014-04-19
Poslie operi ruke, unisex ili multisex svejedno.prckov wrote:ma dacu ti ja batina po guzimaggie13 wrote:konkretno problem primjenjujem praktično, da iznađemo rješenje..prckov wrote:ne znam ja magi sta ti mene konkretno pitasmaggie13 wrote:Jesi oprao nakon wc-a...onog unisex--prckov wrote:I veli EU nema pravo kontrolirat svoje granice I zaustavljat sirotinju da ulaze al zato imamo imamo ljucka prava I unisex toilete
evo ruke manga
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šef CIAe novi državni tajnik SADa
» Theresa May:Svaka zemlja ima pravo braniti svoje granice
» Papa - Europa čini samoubojstvo zatvarajući svoje granice pred migrantima i izbjeglicama
» Mađarska kod granice s Ukrajinom otvorila novi željeznički terminal
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Theresa May:Svaka zemlja ima pravo braniti svoje granice
» Papa - Europa čini samoubojstvo zatvarajući svoje granice pred migrantima i izbjeglicama
» Mađarska kod granice s Ukrajinom otvorila novi željeznički terminal
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
Page 1 of 2