PORUKA IZ GRČKE Hladni rat s Rusijom? Pa nismo POLUDELI!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: PORUKA IZ GRČKE Hladni rat s Rusijom? Pa nismo POLUDELI!
ma zajebavam se neće nas rusi napasti.... prije bi vas mogli opaučiti.... kad potpišete nato pristupnicu.... ja bi tad čak tipovao na zicer....dzango wrote:A kada to? To kao u Brozovo vrlju koji nikada ne spava.michaellcmacha wrote:kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjeriEva wrote:Never mind, no nitko nije poslao teklića u Kijev da sere po ruskom susjedstvu i u fokus po negativnom stavlja svoju malu državu. To se jednostavno ne radi. Trebaju samo pogledat kak se Dubrovačka republika ponašala kroz povijest, ak već ne znaju kak treba.RayMabus wrote:Je samo šta pun kuraz njih jedno priča a u praksi radi skroz drugo.Eva wrote:Osim Grčke, hladne odnose s Rusijom ne žele niti AT, IT, ES, SI, HU, BG tak da ima mudrih članica EU koje se ne daju vozat.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mudri ljudi zbore..'boje je imat dvije zastave u kuci za svaki slucaj..uvijek na kraju pobjede nasi'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ova još i podjebava.Eva wrote:Umiljato janje dvije ovce siše, a osim toga ne učim ja ruski bez razloga.michaellcmacha wrote:kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjerite....Eva wrote:Never mind, no nitko nije poslao teklića u Kijev da sere po ruskom susjedstvu i u fokus po negativnom stavlja svoju malu državu. To se jednostavno ne radi. Trebaju samo pogledat kak se Dubrovačka republika ponašala kroz povijest, ak već ne znaju kak treba.RayMabus wrote:Je samo šta pun kuraz njih jedno priča a u praksi radi skroz drugo.Eva wrote:Osim Grčke, hladne odnose s Rusijom ne žele niti AT, IT, ES, SI, HU, BG tak da ima mudrih članica EU koje se ne daju vozat.
ti svakako znaš da rusi prvo siluju pa onda pitaju čija si... ali kad su rusi u pitanju možda se kvalifikacija bude šire tumačila.....Eva wrote:Umiljato janje dvije ovce siše, a osim toga ne učim ja ruski bez razloga.michaellcmacha wrote:kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjerite....Eva wrote:Never mind, no nitko nije poslao teklića u Kijev da sere po ruskom susjedstvu i u fokus po negativnom stavlja svoju malu državu. To se jednostavno ne radi. Trebaju samo pogledat kak se Dubrovačka republika ponašala kroz povijest, ak već ne znaju kak treba.RayMabus wrote:Je samo šta pun kuraz njih jedno priča a u praksi radi skroz drugo.Eva wrote:Osim Grčke, hladne odnose s Rusijom ne žele niti AT, IT, ES, SI, HU, BG tak da ima mudrih članica EU koje se ne daju vozat.
2015-08-08
A kada to? Već 10 godina pričate kako ne može da se sedi na dve stolice i kako će to vrlo brzo da nam se obije o glavu. A ja i dalje čekam.michaellcmacha wrote:ma zajebavam se neće nas rusi napasti.... prije bi vas mogli opaučiti.... kad potpišete nato pristupnicu.... ja bi tad čak tipovao na zicer....dzango wrote:A kada to? To kao u Brozovo vrlju koji nikada ne spava.michaellcmacha wrote:kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjeriEva wrote:Never mind, no nitko nije poslao teklića u Kijev da sere po ruskom susjedstvu i u fokus po negativnom stavlja svoju malu državu. To se jednostavno ne radi. Trebaju samo pogledat kak se Dubrovačka republika ponašala kroz povijest, ak već ne znaju kak treba.RayMabus wrote:
Je samo šta pun kuraz njih jedno priča a u praksi radi skroz drugo.
...imao sam ja ejdnog susjeda..koji je do 15.1.1992..imao dvije zastave u kuci..hrvatsku sa sahovnicom i jugoslavensku...uvijek je znao reci..'da se nađe od viska glava ne boli..' ....a istodobno je imao sina kao dragovoljca u tigrovima koji se jos u tigrove prijavio u 7 mjesecu 1991...jednom on i otac su se grdo posvađali cak mu ej sin i pistolj uperio naredivsi da to makne iz kuce ili je zapali...na koncu se posvađali i nije pricao sa starim do smrti mu tate....inace stari mu je bio vokaciji jugovic...mislim da cak mu i sin nije dosao na sprovod...
2015-09-08
pa kad god... znaš ti ko što znam i ja da ćete vi ući u taj zao klan, ko što smo i mi ušli....ja sam uvjerenja da bi vi već odavno ušli samo vas još formalno ne zovu..... ali o tom potom možda i griješim.... ima vremena vidjet ćemo... jedno je sigurno bili vi u nato-u ili uz rusiju, prvi ćete dobiti po piksli jer ste na takvom položaju....dzango wrote:A kada to? Već 10 godina pričate kako ne može da se sedi na dve stolice i kako će to vrlo brzo da nam se obije o glavu. A ja i dalje čekam.michaellcmacha wrote:ma zajebavam se neće nas rusi napasti.... prije bi vas mogli opaučiti.... kad potpišete nato pristupnicu.... ja bi tad čak tipovao na zicer....dzango wrote:A kada to? To kao u Brozovo vrlju koji nikada ne spava.michaellcmacha wrote:kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjeriEva wrote:
Never mind, no nitko nije poslao teklića u Kijev da sere po ruskom susjedstvu i u fokus po negativnom stavlja svoju malu državu. To se jednostavno ne radi. Trebaju samo pogledat kak se Dubrovačka republika ponašala kroz povijest, ak već ne znaju kak treba.
2015-08-08
Ono kada imaš sina budalu i psihopatu.vuksadinare wrote:...imao sam ja ejdnog susjeda..koji je do 15.1.1992..imao dvije zastave u kuci..hrvatsku sa sahovnicom i jugoslavensku...uvijek je znao reci..'da se nađe od viska glava ne boli..' ....a istodobno je imao sina kao dragovoljca u tigrovima koji se jos u tigrove prijavio u 7 mjesecu 1991...jednom on i otac su se grdo posvađali cak mu ej sin i pistolj uperio naredivsi da to makne iz kuce ili je zapali...na koncu se posvađali i nije pricao sa starim do smrti mu tate....inace stari mu je bio vokaciji jugovic...mislim da cak mu i sin nije dosao na sprovod...
Kukavice, ne žele se zaratiti s Rusima zbog interesa nekog trećeg, treba im poslati Plenkija da vide kako se ponizno izvršavaju naredbe iz Bruxellesa/Buzina
i ubojicu nejači....dzango wrote:Ono kada imaš sina budalu i psihopatu.vuksadinare wrote:...imao sam ja ejdnog susjeda..koji je do 15.1.1992..imao dvije zastave u kuci..hrvatsku sa sahovnicom i jugoslavensku...uvijek je znao reci..'da se nađe od viska glava ne boli..' ....a istodobno je imao sina kao dragovoljca u tigrovima koji se jos u tigrove prijavio u 7 mjesecu 1991...jednom on i otac su se grdo posvađali cak mu ej sin i pistolj uperio naredivsi da to makne iz kuce ili je zapali...na koncu se posvađali i nije pricao sa starim do smrti mu tate....inace stari mu je bio vokaciji jugovic...mislim da cak mu i sin nije dosao na sprovod...
2015-08-08
Ja znam da nećemo ući u NATO. A EU će ionako da se raspadne dok mi dođemo na red. Prvi će da dobiju Ukrajinci i Poljaci. Balkan više nikome nije interesantan.michaellcmacha wrote:pa kad god... znaš ti ko što znam i ja da ćete vi ući u taj zao klan, ko što smo i mi ušli....ja sam uvjerenja da bi vi već odavno ušli samo vas još formalno ne zovu..... ali o tom potom možda i griješim.... ima vremena vidjet ćemo... jedno je sigurno bili vi u nato-u ili uz rusiju, prvi ćete dobiti po piksli jer ste na takvom položaju....dzango wrote:A kada to? Već 10 godina pričate kako ne može da se sedi na dve stolice i kako će to vrlo brzo da nam se obije o glavu. A ja i dalje čekam.michaellcmacha wrote:ma zajebavam se neće nas rusi napasti.... prije bi vas mogli opaučiti.... kad potpišete nato pristupnicu.... ja bi tad čak tipovao na zicer....dzango wrote:A kada to? To kao u Brozovo vrlju koji nikada ne spava.michaellcmacha wrote:
kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjeri
....lik nije bio psihopat....on i brat su bili hrvatski nastrojeni oduvijek i mama im..stari je vise bio zbog polozaja jugovic....samo ga je zanimao polozaj nista drugo..znam da sinovi dok su odrasli nikad lovu nisu trazili od njega za izlaske,obleku i slicno..ili su posuđivali ili vracali..ili su privremeno nalazili posao da bi si nesto kupili....kad su zavrsili skole..nasli su poslove i otisli u podstanare mada su imali veliku kucu....
2015-09-08
Pa kad je vadio utoku na rođenog ćaleta, možeš da zamisliš šta je radio po srpskim selima.michaellcmacha wrote:i ubojicu nejači....dzango wrote:Ono kada imaš sina budalu i psihopatu.vuksadinare wrote:...imao sam ja ejdnog susjeda..koji je do 15.1.1992..imao dvije zastave u kuci..hrvatsku sa sahovnicom i jugoslavensku...uvijek je znao reci..'da se nađe od viska glava ne boli..' ....a istodobno je imao sina kao dragovoljca u tigrovima koji se jos u tigrove prijavio u 7 mjesecu 1991...jednom on i otac su se grdo posvađali cak mu ej sin i pistolj uperio naredivsi da to makne iz kuce ili je zapali...na koncu se posvađali i nije pricao sa starim do smrti mu tate....inace stari mu je bio vokaciji jugovic...mislim da cak mu i sin nije dosao na sprovod...
izvadio ej utoku....jer na koncu sa tim je na jedan nacin htio postedi oca da ih ne sramoti i da nema problema zbog toga..nego jbg lik bio teski jugovic i komunac...maltretirao je njih i mater..cudi me na koncu da se taj brak prije nije bio raspao..jbg stara ostala zato sto je stari imao polozaje..i utjecajdzango wrote:Pa kad je vadio utoku na rođenog ćaleta, možeš da zamisliš šta je radio po srpskim selima.michaellcmacha wrote:i ubojicu nejači....dzango wrote:Ono kada imaš sina budalu i psihopatu.vuksadinare wrote:...imao sam ja ejdnog susjeda..koji je do 15.1.1992..imao dvije zastave u kuci..hrvatsku sa sahovnicom i jugoslavensku...uvijek je znao reci..'da se nađe od viska glava ne boli..' ....a istodobno je imao sina kao dragovoljca u tigrovima koji se jos u tigrove prijavio u 7 mjesecu 1991...jednom on i otac su se grdo posvađali cak mu ej sin i pistolj uperio naredivsi da to makne iz kuce ili je zapali...na koncu se posvađali i nije pricao sa starim do smrti mu tate....inace stari mu je bio vokaciji jugovic...mislim da cak mu i sin nije dosao na sprovod...
2015-09-08
ok, ja grcku volim, jer dole kad odem,
ko da sam u srbiji.
jedino, ako pocnes da lomis i da kenjas, yebiga-
to bi kod kuce nayebo.
ali, malo se kurvaju,
oni rusima kao prete ali kesiraju sa zapada, kvalitetno.
sto rece nedavno jedan: ekonomska kriza u grckoj,
nema veze sa krizom u srbiji, to su razlicite price.
ko da sam u srbiji.
jedino, ako pocnes da lomis i da kenjas, yebiga-
to bi kod kuce nayebo.
ali, malo se kurvaju,
oni rusima kao prete ali kesiraju sa zapada, kvalitetno.
sto rece nedavno jedan: ekonomska kriza u grckoj,
nema veze sa krizom u srbiji, to su razlicite price.
Guest- Guest
Vojnici su mladi kršni momci, tak da kaj se mora ni teško, a i sram sam već savladala.michaellcmacha wrote:ti svakako znaš da rusi prvo siluju pa onda pitaju čija si... ali kad su rusi u pitanju možda se kvalifikacija bude šire tumačila.....Eva wrote:Umiljato janje dvije ovce siše, a osim toga ne učim ja ruski bez razloga.michaellcmacha wrote:kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjerite....Eva wrote:Never mind, no nitko nije poslao teklića u Kijev da sere po ruskom susjedstvu i u fokus po negativnom stavlja svoju malu državu. To se jednostavno ne radi. Trebaju samo pogledat kak se Dubrovačka republika ponašala kroz povijest, ak već ne znaju kak treba.RayMabus wrote:
Je samo šta pun kuraz njih jedno priča a u praksi radi skroz drugo.
Guest- Guest
...kad te budu hrđi naganjali...Eva wrote:Vojnici su mladi kršni momci, tak da kaj se mora ni teško, a i sram sam već savladala.michaellcmacha wrote:ti svakako znaš da rusi prvo siluju pa onda pitaju čija si... ali kad su rusi u pitanju možda se kvalifikacija bude šire tumačila.....Eva wrote:Umiljato janje dvije ovce siše, a osim toga ne učim ja ruski bez razloga.michaellcmacha wrote:kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjerite....Eva wrote:
Never mind, no nitko nije poslao teklića u Kijev da sere po ruskom susjedstvu i u fokus po negativnom stavlja svoju malu državu. To se jednostavno ne radi. Trebaju samo pogledat kak se Dubrovačka republika ponašala kroz povijest, ak već ne znaju kak treba.
2015-09-08
aj neka... dao ti Bog duranja.... :))Eva wrote:Vojnici su mladi kršni momci, tak da kaj se mora ni teško, a i sram sam već savladala.michaellcmacha wrote:ti svakako znaš da rusi prvo siluju pa onda pitaju čija si... ali kad su rusi u pitanju možda se kvalifikacija bude šire tumačila.....Eva wrote:Umiljato janje dvije ovce siše, a osim toga ne učim ja ruski bez razloga.michaellcmacha wrote:kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjerite....Eva wrote:
2015-08-08
vuksadinare wrote:....lik nije bio psihopat....on i brat su bili hrvatski nastrojeni
Ahah nije bolestan u glavu nego je domoljub, doboljub je opravdanje za sve . Je ubio starog na kraju?
srpska sela su po običaju bila prazna kad smo u njih ulazili... to im ostalo još iz vremena zbjegova u šume...dzango wrote:Pa kad je vadio utoku na rođenog ćaleta, možeš da zamisliš šta je radio po srpskim selima.michaellcmacha wrote:i ubojicu nejači....dzango wrote:Ono kada imaš sina budalu i psihopatu.vuksadinare wrote:...imao sam ja ejdnog susjeda..koji je do 15.1.1992..imao dvije zastave u kuci..hrvatsku sa sahovnicom i jugoslavensku...uvijek je znao reci..'da se nađe od viska glava ne boli..' ....a istodobno je imao sina kao dragovoljca u tigrovima koji se jos u tigrove prijavio u 7 mjesecu 1991...jednom on i otac su se grdo posvađali cak mu ej sin i pistolj uperio naredivsi da to makne iz kuce ili je zapali...na koncu se posvađali i nije pricao sa starim do smrti mu tate....inace stari mu je bio vokaciji jugovic...mislim da cak mu i sin nije dosao na sprovod...
2015-08-08
Ne budi zavidan, bit će koji i za te, homoosviješteni.michaellcmacha wrote:aj neka... dao ti Bog duranja.... :))Eva wrote:Vojnici su mladi kršni momci, tak da kaj se mora ni teško, a i sram sam već savladala.michaellcmacha wrote:ti svakako znaš da rusi prvo siluju pa onda pitaju čija si... ali kad su rusi u pitanju možda se kvalifikacija bude šire tumačila.....Eva wrote:Umiljato janje dvije ovce siše, a osim toga ne učim ja ruski bez razloga.michaellcmacha wrote:
kad nas rusi napadnu, kak ćete vi objasniti rusima da ste vi u stvari njihovi igrači.... tko će ga znati hoćete li imati vremena da ih u to uvjerite....
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ŠREDEROVA PORUKA NEMCIMA, ZNAMO IZ ISTORIJE ŠTA SE DEŠAVA KAD SMO U SVAĐI SA RUSIJOM!
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
» Amerikanci "poludeli": Yugo sve traženiji, cene idu u nebo
» Počinje Hladni rat na Pacifiku
» Upravo smo ušli u novi Hladni rat
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
» Amerikanci "poludeli": Yugo sve traženiji, cene idu u nebo
» Počinje Hladni rat na Pacifiku
» Upravo smo ušli u novi Hladni rat
Page 2 of 3