Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
osim toga ovo je odjeknulo jer sada sliejdi rat rusi, lijevi, desni i assange protiv main stream pičkica
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Liberalni mediji optužili sve nazavisne medije da su ili lažni ili da rade za Putina
I ovo traje neko vrijeme, sada je bitno napraviti liste i pkušati ili ušutkati ili zatvoriti
Kermit-
2014-04-17
clear signs of Russian propaganda are, “Support for policies like Brexit, and the breakup of the EU and Eurozone” and, “Opposition to Ukrainian resistance to Russia and Syrian resistance to Assad.”
Ex iskon je pod Z odjelom ruskog FSB-a u Ljubaljanki a Kic je lični kušač od Lavrova amin
Ex iskon je pod Z odjelom ruskog FSB-a u Ljubaljanki a Kic je lični kušač od Lavrova amin
Kermit-
2014-04-17
ma mogu se jebat, internet je jeben, nema sanse da ga se blokira, ljudi uvijek najdu nacin da dojdu tamo gdje zele,
mislim da ce uskoro i fejs i twiter ukurac jer su poceli cenzuriranje, ljudi to ne vole
sjecam se u bivsoj yu kad su bile vjesti, ljudi su na sve nacine trazili da ih ulove u lazi, istina da su upadali u drugu laz sa glasa amerike il redio slobodna europa, al onda je novinarstvo ipak bilo daleko korektnije nego danas, ovo danas je cisto ispiranje mozga i sluzenje nekim agendama
mislim da ce uskoro i fejs i twiter ukurac jer su poceli cenzuriranje, ljudi to ne vole
sjecam se u bivsoj yu kad su bile vjesti, ljudi su na sve nacine trazili da ih ulove u lazi, istina da su upadali u drugu laz sa glasa amerike il redio slobodna europa, al onda je novinarstvo ipak bilo daleko korektnije nego danas, ovo danas je cisto ispiranje mozga i sluzenje nekim agendama
jbte, razotkrili su nas :Dasilovski wrote:clear signs of Russian propaganda are, “Support for policies like Brexit, and the breakup of the EU and Eurozone” and, “Opposition to Ukrainian resistance to Russia and Syrian resistance to Assad.”
[list="box-sizing: border-box; padding-right: 30px; padding-left: 30px; margin-bottom: 10px; color: rgb(10, 10, 10); font-family: sans-serif; font-size: 15px; letter-spacing: 0.21px; background-color: rgb(255, 255, 255);"]
[*]Appear to be effectively influencing public opinion in significant and very problematic ways, by promoting:
[/list]
[*]Appear to be effectively influencing public opinion in significant and very problematic ways, by promoting:
- Conspiracy theories about and protests against US military exercises,
- Isolationism/anti-interventionism generally,
- Support for policies like Brexit, and the breakup of the EU and Eurozone,
- Opposition to Ukrainian resistance to Russia and Syrian resistance to Assad,
- Support for the anti-vax, anti-Zika spraying, anti-GMO, 9/11-”truther”, gold-standard, and other related movements;
[/list]
Kermit-
2014-04-17
Druže Berija vrijeme da selimo štab na neko sigurnije mjesto hehehe vidim sajt od ovh protuha je loš i pun je ukra gluposti stoga to je neka Kijev CIA operacija hehehLeviathan2 wrote:jbte, razotkrili su nas :Dasilovski wrote:clear signs of Russian propaganda are, “Support for policies like Brexit, and the breakup of the EU and Eurozone” and, “Opposition to Ukrainian resistance to Russia and Syrian resistance to Assad.”
Kermit-
2014-04-17
Priznajem da ja radim u korist Rusije i Putina
na žalost moju - samo volonterski -
PS - Putine šktice, javiiiii seeeee
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
a reply to: ezramullins
Sorry ezramullins i just posted a thread and didn't see you already
did one.
here the list of the 200 sites.
Sorry ezramullins i just posted a thread and didn't see you already
did one.
here the list of the 200 sites.
Kermit-
2014-04-17
Angela Merkel fears social bots may manipulate German election
http://www.smh.com.au/world/angela-merkel-fears-social-bots-may-manipulate-german-election-20161124-gsx5cu.html
http://www.smh.com.au/world/angela-merkel-fears-social-bots-may-manipulate-german-election-20161124-gsx5cu.html
Kermit-
2014-04-17
Inače, Obama je šampion predsjedničkih naredbi kojima je zaobilazio Kongres, Trump samo nasljeđuje sustav koji je prije njega utabao Obama, ali to liberalnim medijima nije smetaloRayMabus wrote:
2. Njegov savjetnik za sigurnost
Kod strateških odluka može što hoće, čak i bez pristanka Kongresa. Njegov savjetnik za nacionalnu sigurnost, Michael T Flynn je opasni ekstremist.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Amerika je zrela za jedno veliko i temeljito unutarnje čišćenje.asilovski wrote:osim toga ovo je odjeknulo jer sada sliejdi rat rusi, lijevi, desni i assange protiv main stream pičkica
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zanimljivo je da su izabrali sve, čak i one koje ne vole Putina, Trumpa hehehe potpuna budalaština, kontam u utorak Jutarnji ovo objavljuje
Kermit-
2014-04-17
I ja I ja .Oooo..!!!Yehudi wrote:Priznajem da ja radim u korist Rusije i Putina
Guest- Guest
Ljubav se ne moze kupiti a majka Rusija se voli
2014-04-14
tako je tako je Medo...za razliku od Amerofila koji su notorni uvlakaci u guzicu radi nekog interesa,mi doista volimo RusijuWinter is coming wrote:Ljubav se ne moze kupiti a majka Rusija se voli
Guest- Guest
kasnije ce je i oni "voliti" jer su prevrtljivi...i na neku stvar nasrtljivi
2014-04-14
ma to su sve kukavne kurwe za sitnoWinter is coming wrote:kasnije ce je i oni "voliti" jer su prevrtljivi...i na neku stvar nasrtljivi
Guest- Guest
kurvini sinovi
2014-04-14
..i ćeri naravno...mislim,onoda su uvjereni u svoj stav i srcem vjeruju u njega,pa hajde,ali zato sto tako kaze Amerika i nato,pa hajde kud svi Turci tu i mali Mujo...malo beskicmeno..Winter is coming wrote:kurvini sinovi
Guest- Guest
svi turci na rusku granicu pa i mi .istorija je najbolja uciteljica
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Liberalni mediji se okrenuli protiv Makrona
» Liberalni mediji za sve krive zakone o oružju
» Laku noć:Austrijski mediji optužili Hrvata da je napao 'napaćenog Austrijanca inozemnog porijekla'
» Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Liberalni mediji za sve krive zakone o oružju
» Laku noć:Austrijski mediji optužili Hrvata da je napao 'napaćenog Austrijanca inozemnog porijekla'
» Počelo je: liberalni mediji dali toplu priču o pedofilu
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
Page 2 of 3