Strašno ustaša na čelu Francuske!Fijon "menja ploču":Rusija je opasna,a Putin težak
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Strašno ustaša na čelu Francuske!Fijon "menja ploču":Rusija je opasna,a Putin težak
msm, ne mogu da komentarisem.
pa i toma se slikao sa obamom,
to ne znaci da je bio zadovoljan
njegovim odnosom prema srbiji
pa i toma se slikao sa obamom,
to ne znaci da je bio zadovoljan
njegovim odnosom prema srbiji
Guest- Guest
Re: Strašno ustaša na čelu Francuske!Fijon "menja ploču":Rusija je opasna,a Putin težak
evo pozovimo epikura kao svjedoka koji te zbog tog uguzivanja angeli,briselu cimao samo tako....ako on kaze da lezes..lazem i ja..epikure javi se..pizzon place da nikad nije drukao za angelu samo ona'k s distance je rekao da ej ponekad ok...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to, da sam bio za trampa jeste cinjenica
kao i ogromna vecina srba u srbiji i svetu
Guest- Guest
nemoj vucko sad, angela )
znamo da si joj tepao merkelica ))
mi je zovemo angela )
mi je zovemo angela )
Guest- Guest
nema sad cile-mile..nisam ja majek mi..ja sam najveci bio fan trumpa i putina..i tko spominje trumpa..ja sam rekao da si bio jedan od najvecih fanova angele merkel..smrtnog trumpovog neprijatelja...nema sad vrludanja...pizzon wrote:to, da sam bio za trampa jeste cinjenica
2015-09-08
angela iz milosti..a merkelica ko da je neka fufa...pizzon wrote:nemoj vucko sad, angela )
mi je zovemo angela )
2015-09-08
hrvati su je zvali merkelica, a mi anglea, sad,vuksadinare wrote:angela iz milosti..a merkelica ko da je neka fufa...pizzon wrote:nemoj vucko sad, angela )
mi je zovemo angela )
sta i zasto, ne znam. ali ,merkelica nismo ))
Guest- Guest
znas..znas..zbog ljubljenja angelinog dupeta..nema sad mrdanja....pizzon wrote:hrvati su je zvali merkelica, a mi anglea, sad,vuksadinare wrote:angela iz milosti..a merkelica ko da je neka fufa...pizzon wrote:nemoj vucko sad, angela )
mi je zovemo angela )
sta i zasto, ne znam. ali ,merkelica nismo ))
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Ustaša" na čelu američke avijacije
» Putin je strašno zabrinut zbog civilnih žrtava u Gazi
» UŽAS, STRAŠNO... RUSIJA NA NOGAMA I GRMI ZBOG VUČIĆEVE IZJAVE O SIRIJI
» OVO ĆE UZDRAMTI CELU PLANETU: Putin otkrio KO ĆE VLADATI svetom!
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
» Putin je strašno zabrinut zbog civilnih žrtava u Gazi
» UŽAS, STRAŠNO... RUSIJA NA NOGAMA I GRMI ZBOG VUČIĆEVE IZJAVE O SIRIJI
» OVO ĆE UZDRAMTI CELU PLANETU: Putin otkrio KO ĆE VLADATI svetom!
» Suljo u problemu.Putin bi na celu Srbije radije vidio - Vulina
Page 2 of 2