UŽAS, STRAŠNO... RUSIJA NA NOGAMA I GRMI ZBOG VUČIĆEVE IZJAVE O SIRIJI
Page 1 of 1
UŽAS, STRAŠNO... RUSIJA NA NOGAMA I GRMI ZBOG VUČIĆEVE IZJAVE O SIRIJI
UŽAS, STRAŠNO... RUSIJA NA NOGAMA I GRMI ZBOG VUČIĆEVE
IZJAVE O SIRIJI
http://informer.rs/vesti/politika/377460/rusija-na-nogama-zbog-vuciceve-izjave-o-siriji-ruski-mediji-stavili-kao-udarnu-vest-komentar-predsednika-srbije
IZJAVE O SIRIJI
http://informer.rs/vesti/politika/377460/rusija-na-nogama-zbog-vuciceve-izjave-o-siriji-ruski-mediji-stavili-kao-udarnu-vest-komentar-predsednika-srbije
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: UŽAS, STRAŠNO... RUSIJA NA NOGAMA I GRMI ZBOG VUČIĆEVE IZJAVE O SIRIJI
ero, jebo te crvenkasti :)
2016-07-22
a sunce vam vase s naslovimaEroo wrote:Leviathan2 wrote:ero, jebo te crvenkasti :)
Pa triba netko radit posal kad ga nema tu.
Pokušao sam zamisliti kako izgleda to kad je "Rusija na nogama"...
Za Ruse znam, mada i to teško, ali za Rusiju...
2016-07-22
ajme, citas takve kao informer, 24 sata , shutarnji il blic i odmah dobijes proljev, ja bijah prije dva tjedna u hr i cekam frenda na kavi, na stolu 24 sata, uzmem ja to citat, ajme majko ja novinarstvaEroo wrote:"Rusija na nogama" je Informerov dio naslova i ne moj.Leviathan2 wrote:a sunce vam vase s naslovimaEroo wrote:Leviathan2 wrote:ero, jebo te crvenkasti :)
Pa triba netko radit posal kad ga nema tu.
Pokušao sam zamisliti kako izgleda to kad je "Rusija na nogama"...
Za Ruse znam, mada i to teško, ali za Rusiju...
nakon sto sam preletio naslove zazveglao sam novine preko cjele prostorije, konobar se samo odvalio cerekat, veli, a i vama se skoro dogodio proljev, da ste isli citat onda bi ga dobili sigurno :)
ajme, citas takve kao informer, 24 sata , shutarnji il blic i odmah dobijes proljev, ja bijah prije dva tjedna u hr i cekam frenda na kavi, na stolu 24 sata, uzmem ja to citat, ajme majko ja novinarstva
nakon sto sam preletio naslove zazveglao sam novine preko cjele prostorije, konobar se samo odvalio cerekat, veli, a i vama se skoro dogodio proljev, da ste isli citat onda bi ga dobili sigurno :)
Što se tiče radija,tu neprikosnoveno 1.mjesto drži Narodni radio,koji je postao vrhunac sveopćeg zaglupljivanja nacije.
O TV-u ne treba trošiti previše riječi. Najgledanije emisije su rijaliti šouovi,kulinarski dvoboji tzv. masteršefova,štupidne audicije ,turske limunade i IN magazini koji obavještavaju javnost kasko se zove novorođeni sinčić trećerazrednog hrvatskog pjevača i njhegove djevojke,ili koji je novi dečko dekklasirane hrvatske manekenke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bas ce Rusija na noge zbog izjave jednoga za njih poltrona zapada koji smrdi na Ruska govna, jaka licnost da se "dizu na noge" i "grme" :D
omni-
2014-04-12
https://www.rt.com/op-ed/424137-srebrenica-syria-un-strike-nato/
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
21.24 - Vujanović: Napad na Siriju opravdao svoj cilj
Predsednik Crne Gore Filip Vujanović ocenio je da je napad koji su zajednički izvršile Sjedinjene Američke Države, Francuska i Velika Britanija u Siriji opravdao svoj cilj.
FOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA
Filip Vujanović
"Bio je to napad ograničenog dejstva, koji je bio u funkciji uništavanja vojnih instalacija koje su proizvodile hemijsko naoružanje i upozorenje da se ono ne može upotrebljavati za masovno ubijanje", kaže Vujanović, prenose crnogorski mediji.
Predsednik Crne Gore Filip Vujanović ocenio je da je napad koji su zajednički izvršile Sjedinjene Američke Države, Francuska i Velika Britanija u Siriji opravdao svoj cilj.
Filip Vujanović
"Bio je to napad ograničenog dejstva, koji je bio u funkciji uništavanja vojnih instalacija koje su proizvodile hemijsko naoružanje i upozorenje da se ono ne može upotrebljavati za masovno ubijanje", kaže Vujanović, prenose crnogorski mediji.
2014-08-25
https://www.kurir.rs/planeta/3031267/zeman-zestoko-kritikovao-udar-u-siriji-to-je-kaubojska-akcija-nista-nisu-naucili-na-primeru-iraka
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:21.24 - Vujanović: Napad na Siriju opravdao svoj cilj
Filip Vujanović
"Bio je to napad ograničenog dejstva, koji je bio u funkciji uništavanja vojnih instalacija koje su proizvodile hemijsko naoružanje i upozorenje da se ono ne može upotrebljavati za masovno ubijanje", kaže Vujanović, prenose crnogorski
Jad&Beda.
2014-08-25
Lik pomalo izgleda ko Andy Garcia.
Guest- Guest
ero, jesu li sjeli rusi il su jos na nogama :)
2016-07-22
..smijesno mi to sve..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:Serbinho-3 wrote:21.24 - Vujanović: Napad na Siriju opravdao svoj cilj
Filip Vujanović
"Bio je to napad ograničenog dejstva, koji je bio u funkciji uništavanja vojnih instalacija koje su proizvodile hemijsko naoružanje i upozorenje da se ono ne može upotrebljavati za masovno ubijanje", kaže Vujanović, prenose crnogorski
Jad&Beda.
nije jad i beda, vec cove gleda interese c. gore
nije cilj politike onemoguciti protivnika da promasi,
da bude neuspesan, vac da ja, srbija bude uspesna.
kuso i repato nam se smeje i podjebava.
slusam jutros kako se jadna budala na pinku cudi
sto se hr jako nauruzava. to ugrozava r.srpsku.
normalno da ugrozava. sta mi cinimo da bude drugacije.
suprotno, mi cinimo sve da bude bas kao sto jeste.
tako, jedna druga pojava, takodje ljubitelj divova sa istoka,
prica kako cemo mi uz podrsku divova da sprecimo siptare
ovo i ono.
more yebi se, majmune. zelim da mi uspemo, a ne siptari da budu neuspesni.
ne mozemo buducnost da gradimo na temelju sukoba sa onima koji 80%
odlucuju o nasoj svakodevnici. biti neutralan, u prevodu znaci ja sam protiv.
ne moze moju neutralnost da garantuje pol. suparnik strani koja nas razvlaci,
i da ocekujem povoljnu klimu, vetar u jedra. nije realno,.
Guest- Guest
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» užas treći, srbija dominiše..hrvatska na nogama
» Strašno ustaša na čelu Francuske!Fijon "menja ploču":Rusija je opasna,a Putin težak
» Zašto je Rusija oštro reagirala na Plenkovićeve izjave?
» Putin je strašno zabrinut zbog civilnih žrtava u Gazi
» užas treći, srbija dominiše..hrvatska na nogama
» Strašno ustaša na čelu Francuske!Fijon "menja ploču":Rusija je opasna,a Putin težak
» Zašto je Rusija oštro reagirala na Plenkovićeve izjave?
» Putin je strašno zabrinut zbog civilnih žrtava u Gazi
Page 1 of 1