Rusijaj izlazi iz recesija sve veća ulaganja europskih i američkih tvrtki
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusijaj izlazi iz recesija sve veća ulaganja europskih i američkih tvrtki
To i nije čudno kad se zna da su Srbi rusofilni a njihoi političari skupljaju poene na račun ovoga. RUsi su u Srbiji radi proturaketnog štita u RUmunjskoj.vuksadinare wrote:
pa to je to....rus ne kuzi da mu glupi srbin vise steti nego ima koristi od njega.....u njihovim medijima rije dvije godine kad je bila prva vjezba bila...vec je bilo u naslovima tamosnjih medija..'hrvati pazite se...'..ne u svim ali u nekim je poput informera,kurira i slicnih....i normalno reakcija je tu...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Važno da je Plenky njima zaprijetio :D
koja morončina :D
koja morončina :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Gjenero: "Hrvatska sustavno, bez "fige u džepu", provodi europske sankcije protiv Rusije i ne potiče svoje firme na to da izigravaju te sankcije."
-------------
Čak i prije nego što su američki izbori pobudili nadu u toplije odnose s Kremljom, zapadne kompanije su procijenile da bi ruska ekonomija uskoro mogla izaći iz višegodišnje hibernacije. Veliki trgovački lanci, poput švedske Ikee i francuskog DIY maloprodajnog lanca Leroy Merlin, odlučili su investirati milijarde dolara u nove trgovine i tvornice, računajući da će se ruski potrošači konačno izvući iz dvogodišnje recesije, piše Bloomberg.
-------------
Čak i prije nego što su američki izbori pobudili nadu u toplije odnose s Kremljom, zapadne kompanije su procijenile da bi ruska ekonomija uskoro mogla izaći iz višegodišnje hibernacije. Veliki trgovački lanci, poput švedske Ikee i francuskog DIY maloprodajnog lanca Leroy Merlin, odlučili su investirati milijarde dolara u nove trgovine i tvornice, računajući da će se ruski potrošači konačno izvući iz dvogodišnje recesije, piše Bloomberg.
Kermit-
2014-04-17
BMK za hr firme i hr tajkune.
Jbte ovo je oksimoron : hr sirotinja se brine za hr tajkune i njihove prihode.
Jbte ovo je oksimoron : hr sirotinja se brine za hr tajkune i njihove prihode.
2014-04-11
Stvarno ste debili ....evo recimo Asila ....taj ce otvorit jednu temu di jebe Todoriću malter a onda ce otvorit drugu temu gdje hr firme nemogu poslovat u Rusiji i onda kuknjava.
Pa cije je to firma koja nemože poslovat u Rusiji ?
Tvoja ....il od ovakvih ka šta je Todorić plus sam Todorić ?
Ma vi ste ljudi jebene kretenčine .....oksimoroni na kvadrat.
Pa cije je to firma koja nemože poslovat u Rusiji ?
Tvoja ....il od ovakvih ka šta je Todorić plus sam Todorić ?
Ma vi ste ljudi jebene kretenčine .....oksimoroni na kvadrat.
2014-04-11
vuksadinare wrote:..mislim osobno da je doslo vrijeme da sjednemo za stol sa rusima i oni sa nama..i da se neke stavri rasciste..mislim da se tu problemi vuku do prije..i da to nema veze puno sa nato paktom i slicnim..da mi kazemo rujama sto im zamjeramo a oni nama....pa ako se ne mo's nac na istoj liniji zbog toga ok...ali da se bar otvoreno kaze da se ne pise svasta....mislim da je tu u pitanju dublja problematika....
ihhhh...!!! rusofil jedan..1!!
Guest- Guest
ne...boilje je reci otvoreno face to face..otvoreno..nego zakulisano..nasi trebaju reci otvoreno smetaju nam vase vjezbe sa srbijom uz nasu granicu...ako kazete da tu praksu prekidate mi necemo poslati nase vojnike u sklopu nato pakta na vasu granicu...zatim..ako priznate tko ej doista koknuo dvojicu ruskih novinara 91 na banovini....i jos stosta drugo...a'k se en mogu dogovoriti ok..bar znamo sto se sve zamjera jednima i drugimabogomdani wrote:vuksadinare wrote:..mislim osobno da je doslo vrijeme da sjednemo za stol sa rusima i oni sa nama..i da se neke stavri rasciste..mislim da se tu problemi vuku do prije..i da to nema veze puno sa nato paktom i slicnim..da mi kazemo rujama sto im zamjeramo a oni nama....pa ako se ne mo's nac na istoj liniji zbog toga ok...ali da se bar otvoreno kaze da se ne pise svasta....mislim da je tu u pitanju dublja problematika....
ihhhh...!!! rusofil jedan..1!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sankcije su u biti pomogle Rusiji,jerbo,je imala slab izvoz proizvoda,pa stete nije bilo..Ipak se izvozi i nadalje kroz Svapsko-ruske kompanije,tako da je steta za Ruse,0,u biti imaju zaradu...
Sankcije u stovise pomogle da Rusija pokrene svoju inertnu industriju,i moram priznati mozgove..udarac u guzicu vlastitom petom je bio ucinkovit,pa su tako Rusi poceli proizvoditi niz stvari,koje su uglavnom prije kupovali od Svabija..
Ironija jest sto rusi imaju brdo sposobnih strojarskih inzenjera,a svapske firme ih rado zaposljavaju jer su odlicni u finalnim kontrolama komponenti za auto,avio i svemirsku tennologiju...
u se i svoje Kljuse
Sankcije u stovise pomogle da Rusija pokrene svoju inertnu industriju,i moram priznati mozgove..udarac u guzicu vlastitom petom je bio ucinkovit,pa su tako Rusi poceli proizvoditi niz stvari,koje su uglavnom prije kupovali od Svabija..
Ironija jest sto rusi imaju brdo sposobnih strojarskih inzenjera,a svapske firme ih rado zaposljavaju jer su odlicni u finalnim kontrolama komponenti za auto,avio i svemirsku tennologiju...
u se i svoje Kljuse
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Veleposlanica SAD-a: Spremamo nova ulaganja u Hrvatskoj
» Recesija ante portas
» Turska: ogromna ulaganja Kine spašavaju Erdogana
» Premijer BiH: U Europi je sad recesija, mi smo je izbjegli
» Užas u Nizozemskoj: recesija i katastrofa
» Recesija ante portas
» Turska: ogromna ulaganja Kine spašavaju Erdogana
» Premijer BiH: U Europi je sad recesija, mi smo je izbjegli