TENIS
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TENIS
fridrih_niche wrote:I ova Rijeka je produkt te mafije...Rad'iša Trajković wrote:pre bih rekao najjaca ekipa protiv hns mafije i njihovog cudovista...
;)
ova rijeka razjebava mafiju, za razliku od glupih splicana koji samo umeju da kmece preko svog klosarskog portala indexa...
Guest- Guest
Gskk...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:I ova Rijeka je produkt te mafije...Rad'iša Trajković wrote:pre bih rekao najjaca ekipa protiv hns mafije i njihovog cudovista...
;)
ova rijeka razjebava mafiju, za razliku od glupih splicana koji samo umeju da kmece preko svog klosarskog portala indexa...
:8)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Eto ne spavan po noći, lol...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Drzin fige da Dinamo dobije...
Ne mogu virovat da san to napisa haha...
:D
puknuces od jala...
svako jutro u 5, kada sav posten svet jos spava-mali niche postuje na forumu...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Gskk...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:I ova Rijeka je produkt te mafije...Rad'iša Trajković wrote:pre bih rekao najjaca ekipa protiv hns mafije i njihovog cudovista...
;)
opet samaranje...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Jebat ga, neki rade, ne žive na grbači staraca...
:^O
ko to radi od 5 sabajle?
osim fabrikanta na traci i luckih radnika...
Guest- Guest
Od 6 nesrico...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Jebat ga, neki rade, ne žive na grbači staraca...
ko to radi od 5 sabajle?
I doma sam prije nego ti marendas sta ti tvoji donesu u krevet...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Od 6 nesrico...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Jebat ga, neki rade, ne žive na grbači staraca...
ko to radi od 5 sabajle?
I doma sam prije nego ti marendas sta ti tvoji donesu u krevet...
ja ne zivim sa svojima, nesrico...
a i radim ko sav normalan svet od 07:30, a zavrsavam ranije od sveg normalnog sveta u 14:30...
zivot je lep...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Jos uvik radiš vise od mene...
I ne gledaš more s balkona...
Život je lip...
ugl. dolazim i popodne na posao...
neretko svratim i subotom i nedeljom do kanca.
ali tako je to kada si privatnik.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kad ti starci srede, lako je...
Jebat ga, triba se nekad i sam borit...
Picko...
:p
ponovo si jalan, to ti je postao deo DNK...
Guest- Guest
Hahaga drži se ti one Goebbelsove o moći ponavljanja...
Ona ce ti dat kruva...
Znaš da si mi drag, iako nemaš pojma o balunu i licimur si...
I da, nikome ne zavidin, potpuno san zadovoljan sa sobom i svojim životom...
Daj Boze da su i drugi zadovoljni ka i ja...
Bolje bi nam svima bilo...
<3
Ona ce ti dat kruva...
Znaš da si mi drag, iako nemaš pojma o balunu i licimur si...
I da, nikome ne zavidin, potpuno san zadovoljan sa sobom i svojim životom...
Daj Boze da su i drugi zadovoljni ka i ja...
Bolje bi nam svima bilo...
<3
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:I ova Rijeka je produkt te mafije...Rad'iša Trajković wrote:pre bih rekao najjaca ekipa protiv hns mafije i njihovog cudovista...
;)
U Rijeci je slična mafija ko što je bila u Dinamu, samo što se Miško ponaša ko gospodin za razliku od Maminja koji nema takve manire.
Guest- Guest
Kakva se atmosfera stvori u Dalmaciji pokaza je Zadar i Višnjik. Da se finale igralo u Zadru (a ni to nije bilo nemoguće) ili Splitu sigurno nas gostujući navijači nebi nadglasali... Niti bi trebalo diliti karte klošarima, ipak je to finale...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:I ova Rijeka je produkt te mafije...Rad'iša Trajković wrote:pre bih rekao najjaca ekipa protiv hns mafije i njihovog cudovista...
;)
U Rijeci je slična mafija ko što je bila u Dinamu, samo što se Miško ponaša ko gospodin za razliku od Maminja koji nema takve manire.
Guest- Guest
Dijele karte jer ih ne mogu prodati... U zagrebu su izgubili naviku odlaska na sportska borilišta, klošari radije sjede doma i gledaju na tv-u, da usput mogu pratiti sastav svog nogometnog kluba priko net-a...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Dijele karte jer ih ne mogu prodati...:
Bože dragi, ovo ne može biti istina da ovakvog idiota mater može roditi.
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 8