TENIS
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TENIS
mi imamo 10 medalja sa olimpijskih više zlata nego cijeli balkan skupa slobodno dajte sličicu
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:mi imamo 10 medalja sa olimpijskih više zlata nego cijeli balkan skupa slobodno dajte sličicu
jbg, lako je osvajati medalje u pljuvanju u dalj i paljenju sibica...
Guest- Guest
[size=50]Članstvo u Hajduku danas je i stav protiv klijentelizma i centralizacije hrvatskog sporta
Nije zagrebačka Arena ukleta jer su u njoj finala izgubili tenisači i rukometaši, već je sramotna jer su nas nadglasali Argentinci, a košarkaši su igrali pred polupraznom dvoranom[/size]Hrvatska je u Areni Zagreb izgubila finale Davis Cupa od Argentine. Na istom mjestu su i rukometaši i finalu Svjetskog prvenstva poraženi od Francuske. Ali ja ne mislim zato da je ta dvorana ukleta, već su jednostavno Francuzi u tom trenutku bili bolji, jednako kao i Argentinci, gdje je Čiliću za dlaku izmakla pobjeda, a Karlović joj se ni u jednom trenu nije ni približio.
Zagrebačka Arena osramotila se utoliko što su Argentinci domaćinima očitali lekciju iz navijanja, jednako kao što se osramotila u organizaciji Europskog prvenstva košarkaša, kada su Perasovićevi izabranici igrali pred polupraznom dvoranom.
To što je Zadar grad košarke, a Split nogometa, u Hrvatskoj ništa ne znači. Pogotovo što se nogometa tiče. Sustavnim degradiranjem Poljuda nevjerojatnim spinom kako je 'uklet za reprezentaciju', iako Hrvatska na tom stadionu nikad nije izgubila službenu utakmicu, dobili smo svojedobno punih 14 godina posta od službenih utakmica na Poljudu, što je rezultiralo cijelom jednom novom generacijom navijača koji je više i ne žele. Ta je generacija odrasla prateći Hajduk u ligi koju u potpunosti kontroliraju Dinamovi kadrovi, te Mamićevu i Šukerovu 'repku' ne doživljavaju kao svoju.
Izbjegava je i legendarni kapetan Zvonimir Boban, koji se dvoumio pa odustao od odlaska na utakmicu SP-a između Hrvatske i Španjolske jer ga je bilo sram da ga netko tamo slika u loži s Mamićem, Horvatinčićem i sličnim likovima.
Naravno da je apsurdna situacija da hrvatskom nogometnom reprezentacijom godinama upravljaju kadrovi kojima je zabranjen ulaz u ložu Poljuda. Članstvo u Hajduku danas je i stav, opredjeljenje za pravdu i poštene odnose u hrvatskom nogometu i sportu uopće. Ovih 43.014 članova baza je koja garantira da narodna priča i te kako ima smisla, bez obzira na trenutne okolnosti i slab plasman 'bijelih' na tablici. Hajduk će u ovoj utakmici pobijediti ako pogled na ložu u vrijeme reprezentativne utakmice bude davao bitno drugačiju sliku, a HNS počne primjenjivati novi Zakon o sportu, koji će i hajdukovcima garantirati predstavnike u izvršnoj vlasti. Tada će i hrvatska reprezentacija opet dobiti onu pravu podršku s juga i sa sjevera, a Kolinda će moći dići noge u Borovo tenisicama i na sjedalicu Poljuda.
Za taj trenutak vrijedi se boriti, za početak još većim brojem članova koji ne prihvaćaju ovo suludo stanje hrvatskog sporta, koji je duboko centraliziran i u kojemu dominira klijentelizam u odnosu na istinsko domoljublje. Baš u toj i takvoj atmosferi praznih VIP i sponzorskih sjedalica je Karlović igrao odlučujući meč u zagrebačkoj Areni, a svijet se danas divi navijačima - Argentine.
Guest- Guest
"Međutim, zbog pravila o organizaciji finala, koja su u nekim segmentima bitno stroža i od polufinala, jedini koji je u potpunosti ispunio minimalne tražene uvjete bio je Zagreb. Zagreb je u nekoliko navrata već ugostio susrete Davis Cupa, a ove godine je bio domaćin izuzetno uspješno organizirane godišnje Skupštine ITF-a, te je dobio maksimalne ocjene za organizaciju, uz posebne zahvale predsjednika ITF-a Davida Haggertyja koje je uputio gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću. Na jednako visokoj razini, što je ujedno i zadani standard finala Davis Cupa, očekuje se organizacija i u finalu", stoji u obrazloženju odluke HTS-a koju smo primili.
Prvi od uvjeta je kapacitet gledališta od "najmanje 12.000 mjesta", potom je "poželjno da to bude glavni ili jedan od najvećih gradova", te "odlična povezanost aerodroma s međunarodnim čvorištima". Također, za finale se zahtijeva da dimenzije kompletnog igrališta budu veće nego u polufinalu, te da tehnički uvjeti budu na vrhunskoj razini.
Prvi od uvjeta je kapacitet gledališta od "najmanje 12.000 mjesta", potom je "poželjno da to bude glavni ili jedan od najvećih gradova", te "odlična povezanost aerodroma s međunarodnim čvorištima". Također, za finale se zahtijeva da dimenzije kompletnog igrališta budu veće nego u polufinalu, te da tehnički uvjeti budu na vrhunskoj razini.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
mamić namjestio
Pravilo o 12 tisuća nije uvjetno, ITF je proteklih godina dozvoljava odigravanje finala u dvoranama manjeg kapaciteta. Spaladium arena ima kapacitet gotovo 11 tisuća mjesta i gotovo sigurno bi, da je naš savez to zatražija Split i Spaladium arena dobila zeleno svjetlo.
Kakvu atmosferu su u Splitu i Dalmaciji spremni prirediti na tenisu znaju dobro oni koji su bili na Croatija indorsu u Splitu, među kojima i moja malenkost. A bija sam jednom na Davis cupu na Firulama...
Kakvu atmosferu su u Splitu i Dalmaciji spremni prirediti na tenisu znaju dobro oni koji su bili na Croatija indorsu u Splitu, među kojima i moja malenkost. A bija sam jednom na Davis cupu na Firulama...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Pravilo o 12 tisuća nije uvjetno, ITF je proteklih godina dozvoljava odigravanje finala u dvoranama manjeg kapaciteta. Spaladium arena ima kapacitet gotovo 11 tisuća mjesta i gotovo sigurno bi, da je naš savez to zatražija Split i Spaladium arena dobila zeleno svjetlo.
10 941 |
Toliko ima instaliranih sjedalica, s tim da bi se naravno moglo postaviti,po potrebi još. Ako to nije skoro 11 tisuća, onda ok. No za Davis cup nije ni potrebno, Spaladium arena bi dobila dozvolu. Pa mi smo sslovacima igrali u dvoranici od 4 ipo tisuće gledatelja i ITF je to dozvolija...
btw.; Naime, krovna svjetska teniska organizacija od HTS-a traži dvoranu od 12 tisuća mjesta za organizaciju finala, a toliko mogu primiti jedino Zagreb i Split
Savez pregovara sa Zagrebom i Splitom
Tovarska posla. Igrali smo protiv Srbije u Davis cup u Splitu pa je atmosfera isto bila za kurac. Nije problem u navijanju nego u tome što se pola karata podijelilo sponzorima i raznoraznim guzičarima, dok je običnim navijačima puno novaca dati 400-500 kn za tenis. Kod mene u firmi se dijelilo 50 kompleta s 2 ulaznice, ja ih nisam uzeo jer sam znao da neću ići svaki dan, ali je na stotine ljudi uzelo karte samo da budu viđeni tamo. Tako bi bilo i u Splitu i u Zadru, ali to ne zanima debile koji koriste svaku priliku da dodatno zatruju odnose.muckodjubre wrote:mamić namjestio
Last edited by Tommy Ramone on 28/11/2016, 22:00; edited 1 time in total (Reason for editing : u)
Guest- Guest
amenTommy Ramone wrote:Tovarska posla. Igrali smo protiv Srbije u Davis cup u Splitu pa je atmosfera isto bila za kurac. Nije problem u navijanju nego u tome što se pola karata podijelilo sponzorima i raznoraznim guzičarima, dok je običnim navijačima puno novaca dati 400-500 kn za tenis. Kod mene u firmi se dijelilo 50 kompleta s 2 ulaznice, ja ih nisam uzeo jer sam znao da neću ići svaki dan, ali je na stotine ljudi uzelo karte samo da budu viđeni tamo. Tako bi bilo i u Splitu i u Zadru, ali to ne zanima debile koji koriste svaku priliku da dodatno zatruju odnose.muckodjubre wrote:mamić namjestio
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:amenTommy Ramone wrote:Tovarska posla. Igrali smo protiv Srbije u Davis cup u Splitu pa je atmosfera isto bila za kurac. Nije problem u navijanju nego u tome što se pola karata podijelilo sponzorima i raznoraznim guzičarima, dok je običnim navijačima puno novaca dati 400-500 kn za tenis. Kod mene u firmi se dijelilo 50 kompleta s 2 ulaznice, ja ih nisam uzeo jer sam znao da neću ići svaki dan, ali je na stotine ljudi uzelo karte samo da budu viđeni tamo. Tako bi bilo i u Splitu i u Zadru, ali to ne zanima debile koji koriste svaku priliku da dodatno zatruju odnose.muckodjubre wrote:mamić namjestio
hahhaha, cilic kao messi-zajebao u kljucnom mecu pa se sada povlaci iz reprezentacije
Guest- Guest
I ova Rijeka je produkt te mafije...Rad'iša Trajković wrote:pre bih rekao najjaca ekipa protiv hns mafije i njihovog cudovista...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Drzin fige da Dinamo dobije...
Ne mogu virovat da san to napisa haha...
:D
puknuces od jala...
Guest- Guest
Eto ne spavan po noći, lol...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Drzin fige da Dinamo dobije...
Ne mogu virovat da san to napisa haha...
:D
puknuces od jala...
:8)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I ova Rijeka je produkt te mafije...Rad'iša Trajković wrote:pre bih rekao najjaca ekipa protiv hns mafije i njihovog cudovista...
;)
ova rijeka razjebava mafiju, za razliku od glupih splicana koji samo umeju da kmece preko svog klosarskog portala indexa...
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 8