Dječje gradsko vijeće: 'Društvo nam počiva na krivim vrijednostima, slušamo krivu glazbu...'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dječje gradsko vijeće: 'Društvo nam počiva na krivim vrijednostima, slušamo krivu glazbu...'
Materijal-IZAM je ideologija a ne STANJE ĐEPA.
Obrnuto je sve ....ova il onaj šta ima para njega boli kurza za lovu ....takvome il takoj lova nije Bog ....mjerilo vrijednosti.
Srednji i niži slojevi društva .....AJME.
TRAGEDIJA.
Obrnuto je sve ....ova il onaj šta ima para njega boli kurza za lovu ....takvome il takoj lova nije Bog ....mjerilo vrijednosti.
Srednji i niži slojevi društva .....AJME.
TRAGEDIJA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dječje gradsko vijeće: 'Društvo nam počiva na krivim vrijednostima, slušamo krivu glazbu...'
kršćanski moral i svjetonazorMilo Yiannopoulos wrote:
tolerancija za različnost, slušanje krive glazbe- , da je u RH (koja je druga najsiromašnija zemlja EU) problem materijalizam.. na kojim je ova drogama?
Guest- Guest
Regoč wrote:otkud bi djeca mogla sama osviestiti ove probleme? Netko im je napunio glavu.
vjeronauk, građanski odgoj...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pala zadnja utvrda SDP-a, izgubili su Gradsko vijeće u Rijeci
» SDPov novi šef - Hrvatsko društvo počiva na slobodnom tržištu, konkuretnoj industriji i turističkim potencijalima te braniteljima
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» Hrvati na koncertu srpske folk zvezde: "Svi je mi slušamo u tajnosti"
» Uznemirujući podaci o društvenim vrijednostima u Hrvatskoj
» SDPov novi šef - Hrvatsko društvo počiva na slobodnom tržištu, konkuretnoj industriji i turističkim potencijalima te braniteljima
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» Hrvati na koncertu srpske folk zvezde: "Svi je mi slušamo u tajnosti"
» Uznemirujući podaci o društvenim vrijednostima u Hrvatskoj
Page 2 of 2