Migranti spalili vlastiti centar jer nije bilo dovoljno Nutelle :D
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Migranti spalili vlastiti centar jer nije bilo dovoljno Nutelle :D
Regoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharuWinter is coming wrote:
U tvoje doba...1800. i neke, nije bilo Kraša?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Ne, kad sam ja odrastao 1920-ih i 1930-ih, samo smo jeli eurokrem i cipiripi.jasambrend wrote:Regoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharuWinter is coming wrote:
U tvoje doba...1800. i neke, nije bilo Kraša?
Moja rodbina se nija bas nes pretrgla sa tim slatkim poklonima..Regoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharuWinter is coming wrote:
Guest- Guest
Najbolesnije je kad se ova mcdonalds generacija rugaRegoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharuWinter is coming wrote:
Guest- Guest
E, nemoj protiv Mc'Dreka, majicu sam zaradio jedući Big Macove.Noor wrote:Najbolesnije je kad se ova mcdonalds generacija rugaRegoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharuWinter is coming wrote:
Rijetko ih jedem al bi bila licemjerna kad bih rekla da mi ne valjajuRegoč wrote:E, nemoj protiv Mc'Dreka, majicu sam zaradio jedući Big Macove.Noor wrote:Najbolesnije je kad se ova mcdonalds generacija rugaRegoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharuWinter is coming wrote:
A da je drek...je.
Guest- Guest
Najgore je što kad pojedeš, budeš sit. Cielih pola sata. A onda krulji!Noor wrote:Rijetko ih jedem al bi bila licemjerna kad bih rekla da mi ne valjajuRegoč wrote:E, nemoj protiv Mc'Dreka, majicu sam zaradio jedući Big Macove.Noor wrote:Najbolesnije je kad se ova mcdonalds generacija rugaRegoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:
najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharu
A da je drek...je.
Noor wrote:Najbolesnije je kad se ova mcdonalds generacija rugaRegoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharuWinter is coming wrote:
Je...u osamdesetima zbilja ničeg nije bilo... ajd da mi moj stari prodaje poslijeratne spike iz pedesetih kad je zbilja nestašica vladala, ali da nije bilo kvalitetnih slatkiša u osamdesetima...Pa Bajadera je doslovce mirisala kad si je otvorio, danas je živi srot...
darth_vader-
2014-04-17
bome ni ja,nisam ja djed mrazbogomdani wrote:Moja rodbina se nija bas nes pretrgla sa tim slatkim poklonima..Regoč wrote:Za bolje nismo znali. Dok ne bi stigla rodbina iz Njemačke.Milo Yiannopoulos wrote:najgora yugoslavenska kemija ikada, da su imigranti ovo probali , utekli bi nazad u saharuWinter is coming wrote:
2014-04-14
nek im se sad skrti Svabe ispricaju..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Doživotni zatvor za Perkovića i Mustača
» Migranti zapalili prihvatni centar u Velikoj Kladuši
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» Nije dovoljno 10 godina da se u potpunosti nauči hrvatski
» Migranti zapalili prihvatni centar u Velikoj Kladuši
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» Nije dovoljno 10 godina da se u potpunosti nauči hrvatski
Page 2 of 2