Erdogan prijeteći Sarajevu:Traži zabranu svih organizacija povezanih sa Gulenom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Erdogan prijeteći Sarajevu:Traži zabranu svih organizacija povezanih sa Gulenom
evo bas citam u jednom starijem clanku od prije tri godine u jutarnjem starog od le penice...'da se razumijemo nismo mi samo protiv muslimana u francuskoj mi smo i protiv drugih koji dolaze tu uzimati nam novce i radna mjesta..ako nemate novaca ne dolazite...'..dakle prevedeno isti mi je quratz i onaj balkanac i onajsirijiac..juznoamerikanac..šic od francuske ak nemas lovu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Erdogan prijeteći Sarajevu:Traži zabranu svih organizacija povezanih sa Gulenom
nisam se predomislio nego ja oduvijek govorim u se i u svoje kljuse...daleko kuca i jednim i drugima od nas....Eva wrote:Kaj si se sad predomislio, a još jučer si htio na Staljingrad? Pa baš je zima blaga, ne boj se.
2015-09-08
dakle sve bu si le penica,wilders,austrijanac rezali zile sto npr mujo guzi epikura....ili epikur muju..sam to delajte van naseg dvorista
2015-09-08
Hm, postoji jedna skola u Sarajevu koja je Gulenova, skolu zaobilazi i inspekcija i policija i tuziteljstvo u sirokom luku, vjerovatno su dali lovu gdje treba, tako da Erdogan mora da plati ako misli da BiH zatvori skolu. Korupcija, br't.
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdogan u Berlinu: Hamas je oslobodilačka organizacija
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Bajden traži zabranu za Trampa
» Slovenska Ljevica traži zabranu profašističkog skupa u Trstu
» DVOLIČNA BABA:Pozirala je uz pozdrav 'Za dom spremni',a danas traži zabranu HOS-a
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Bajden traži zabranu za Trampa
» Slovenska Ljevica traži zabranu profašističkog skupa u Trstu
» DVOLIČNA BABA:Pozirala je uz pozdrav 'Za dom spremni',a danas traži zabranu HOS-a
Page 2 of 2