Erdogan prijeteći Sarajevu:Traži zabranu svih organizacija povezanih sa Gulenom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Erdogan prijeteći Sarajevu:Traži zabranu svih organizacija povezanih sa Gulenom
http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-cistku-siri-i-van-turske-trazi-od-bih-zabranu-svih-organizacija-povezanih-s-gulenom/933918.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Erdogan prijeteći Sarajevu:Traži zabranu svih organizacija povezanih sa Gulenom
..ovaj lik ej nacisto poludio..ako tko izazove globalni rat to ce biti ovaj lik...pa u picku materinu omogucimo mu i njemu i slicnim likovima....lik jednostavno se hoce tuci...
2015-09-08
Re: Erdogan prijeteći Sarajevu:Traži zabranu svih organizacija povezanih sa Gulenom
..ionak sve pomalo odlazi k vragu onda kad ej bal nek je maskenbal..bar je postenije tako
2015-09-08
....mislim sulodo je bilo ocekivat da se u svijetu nikad vise nece pojaviti ratoborni tipovi...sto ljudi sto cudi..bilo i bice...o's se tuc hajdemo se tuc pa u picku materinu sve...
2015-09-08
Pa tamo se ionako hvale kako su veći turci od turaca tako da je logično da Serdogan traži poslušnost u svojoj "big šit" pokrajni.
svejedno..lik ej poludio....to vise nisu samo prijetnje na verbalnoj razini..na koncu meni to sve polako ide na quratz..ako nekom idu na qzratz muslimani,krscani...ljevicari,desnicari..kolji,ubijaj,otvaraj logore bog te nejebo....bolej i tako nego ovo psihicko jebanje iz dana u dan..austrijanci pokoljite sve turke,muslimane,...erdoganu pokolji sve krscane i protivnike...putinu asatri sve koji su protiv tebe..trumpu otvori logore ca cikose...ne bi bilo prvi put u americi...le pen potaracaj sve arape i crnce u francuskoj..postenije je tako nego uvijek nekakva kunjava..cangrizanje..optuzivanje.dawson wrote:Pa tamo se ionako hvale kako su veći turci od turaca tako da je logično da Serdogan traži poslušnost u svojoj "big šit" pokrajni.
2015-09-08
oni izraelci kako god..on te izbombardira..razori..poravna...i bok..kakvi razgovori..molbe..ljutnje..prijetnje...imas nesto protiv mene?..imam...evo ti raketa..bombi..koliko hoces..pa imaj nesto
2015-09-08
pa erdogane ako nekog hoces ravnaj ravnaj...ali nemoj poslije nisam htio...krivi drugi
2015-09-08
Erdogan doživotni predsjednik sa svim ovlastima. novi sultan
Recep Tayyip Erdoğan has been given a major boost in his quest to transform Turkey into a president-led republic, after nationalists in parliament signalled their support for a controversial proposal to amend the constitution and allow him to stay in office until 2029.
https://www.theguardian.com/world/2016/nov/22/turkey-erdogan-presidency-referendum-akp-nationalist
Recep Tayyip Erdoğan has been given a major boost in his quest to transform Turkey into a president-led republic, after nationalists in parliament signalled their support for a controversial proposal to amend the constitution and allow him to stay in office until 2029.
https://www.theguardian.com/world/2016/nov/22/turkey-erdogan-presidency-referendum-akp-nationalist
Guest- Guest
i zato sam cvrsto za ovo pa kom..
https://www.youtube.com/watch?v=zNqQXC8Tv8U
https://www.youtube.com/watch?v=zNqQXC8Tv8U
2015-09-08
Gnječ wrote:Erdogan doživotni predsjednik sa svim ovlastima. novi sultan
.........................
Eto, kot tvoj Josip Broz Tito. Čudovito kako mu zameraš?
Stribor-
2015-09-22
Bosanske Muje su naivno mislile da due date nikad ne bu došel.
Guest- Guest
mislim da se sad vidi da narodi sa ovih prostora ne trebaju previse gledat na rusiju,tursku,ameriku ili eu kao neke prijatelje,saveznike pa i na bracu...njih zanima samo njihov interes a to su uglavnom resursi...a svi mi za njih smo skup majmuna koje treba dobrano iskoristiti za svoje interese i na koncu ako ih ostvare sutnuti kao zadnji kos za smece...mozda jedina koliko toliko utjecajna drzava u svijetu koaj te mozda nece zajebati i drzi do svoje rijeci je japan..jer ih u tome sprjecava kodeks casti i tradicije..ali ako ih prevaris jao tebi...
2015-09-08
Japan je daleko, a Bog visoko! (da parafraziram Ruse)
Guest- Guest
....pazi ovo erdogan govori bosnjacima da su braca..i on njima brat a prijeti im natezanju usiju ili svojevrsnom okupacijom ako ne budu likvidirali na bilo koji nacin gulumove ljude....to sad kao da putin katze srbima likvidirajte vucica,dacica ovog onog inace cu da vas guzim bolno....i sad neko takve smatra demokratima ili sto ti ja znam..obicni diktatori koji su imali srecu zajsest na vlast u velikoj drzavi..pa uzivaju u krvi,mucenju i ucjenama drugih...
2015-09-08
Pa to i je demokracija, jer nekompetetna većina predaje se na milost i nemilost korumpiranoj i bezobzirnoj manjini da se nad njima iživljavaju.vuksadinare wrote:....pazi ovo erdogan govori bosnjacima da su braca..i on njima brat a prijeti im natezanju usiju ili svojevrsnom okupacijom ako ne budu likvidirali na bilo koji nacin gulumove ljude....to sad kao da putin katze srbima likvidirajte vucica,dacica ovog onog inace cu da vas guzim bolno....i sad neko takve smatra demokratima ili sto ti ja znam..obicni diktatori koji su imali srecu zajsest na vlast u velikoj drzavi..pa uzivaju u krvi,mucenju i ucjenama drugih...
Guest- Guest
...ma muda labudova je to demokracija..nije to ni neoliberalizam.......nema demokracije...dosli smo u vrijeme da skoro svak svakom jebe mater...svijet mali a puno pohlepnih zaba....umirem od smijeha kad mnogi politicari u svijetu govore mi nismo za nametanje svojih vrijednosti,ekonomije i slicno drugima...evo rusi stalno gugucu mi nismo ti...pa jebote ako nisi imas svoje granice i ne prelazi je amen...a sad odjednom ovo ovdje je nas interes ono ondje je nas interes....zelimo biti tu i tu...morate govoriti ovo i ono...da se razumijemo i ameri i turska i eu postupaju isto..i kina...drz se ti svoje kuce pardon granica i unutra radi sto hoces bas me briga ali ne popuj drugima i ne zapovjedaj da moraju biti kao ti...Eva wrote:Pa to i je demokracija, jer nekompetetna većina predaje se na milost i nemilost korumpiranoj i bezobzirnoj manjini da se nad njima iživljavaju.vuksadinare wrote:....pazi ovo erdogan govori bosnjacima da su braca..i on njima brat a prijeti im natezanju usiju ili svojevrsnom okupacijom ako ne budu likvidirali na bilo koji nacin gulumove ljude....to sad kao da putin katze srbima likvidirajte vucica,dacica ovog onog inace cu da vas guzim bolno....i sad neko takve smatra demokratima ili sto ti ja znam..obicni diktatori koji su imali srecu zajsest na vlast u velikoj drzavi..pa uzivaju u krvi,mucenju i ucjenama drugih...
2015-09-08
Kaj si se sad predomislio, a još jučer si htio na Staljingrad? Pa baš je zima blaga, ne boj se.
Guest- Guest
evo bas citam u jednom starijem clanku od prije tri godine u jutarnjem starog od le penice...'da se razumijemo nismo mi samo protiv muslimana u francuskoj mi smo i protiv drugih koji dolaze tu uzimati nam novce i radna mjesta..ako nemate novaca ne dolazite...'..dakle prevedeno isti mi je quratz i onaj balkanac i onajsirijiac..juznoamerikanac..šic od francuske ak nemas lovu
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdogan u Berlinu: Hamas je oslobodilačka organizacija
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Bajden traži zabranu za Trampa
» Slovenska Ljevica traži zabranu profašističkog skupa u Trstu
» DVOLIČNA BABA:Pozirala je uz pozdrav 'Za dom spremni',a danas traži zabranu HOS-a
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Bajden traži zabranu za Trampa
» Slovenska Ljevica traži zabranu profašističkog skupa u Trstu
» DVOLIČNA BABA:Pozirala je uz pozdrav 'Za dom spremni',a danas traži zabranu HOS-a
Page 1 of 2