Neviđena pobjeda Mađarske nad buzinskim batustanom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Neviđena pobjeda Mađarske nad buzinskim batustanom
:)Eva wrote:Ono je to modificirao pa kazal, prišti nek mi se posuše:)Regoč wrote:Ili, u Zokijevoj inačici, ako zaboravim tebe, Slavonijo, neka mi se ruka osuši.Eva wrote:To je psalam 137Regoč wrote:I ja tebi eško tiška šalajim.Eva wrote:
Im eškolḥeh jerušalaim tiškaḥ imini tidbak lešoni leḥiki im lo eskerehi im lo aleh, eth jerušalaim al roš simḥosi.
Ako bih zaboravio tebe, Jerusaleme, neka usahne desnica moja!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
vuksadinare wrote:...gnječ.....mad gnječ....
Tetrijebesadinare, jel vam nije neugodno? mislim vama hrvatima jel vam nije neugodno? opljačkali ste sami sebe pa u nekoj normalnoj državi svi ti lopine bili bi obješeni na vješala ili giljotinirani zbog veleizdaje a tebi i većini tvojih debilnih hrvata to ne smeta pa vaši će vam potomci psovat majku i oca.
Guest- Guest
koje rekao da meni ne smeta?...smetalo mi prije...dok rojs nije rekao istinu..tko ej jamio jamio je..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...gnječ.....mad gnječ....
Tetrijebesadinare, jel vam nije neugodno? mislim vama hrvatima jel vam nije neugodno? opljačkali ste sami sebe pa u nekoj normalnoj državi svi ti lopine bili bi obješeni na vješala ili giljotinirani zbog veleizdaje a tebi i većini tvojih debilnih hrvata to ne smeta pa vaši će vam potomci psovat majku i oca.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:koje rekao da meni ne smeta?...smetalo mi prije...dok rojs nije rekao istinu..tko ej jamio jamio je..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...gnječ.....mad gnječ....
I sad kad znaš istinu ti si se pasivizirao umjesto da uzmeš kalašnjikov i kreneš na Zagreb ti sadiš pome?
Guest- Guest
Hehe, Esco, nemoj čovjeka navodit na zlo, ima malodobnu djecu.
Guest- Guest
Eva wrote:Hehe, Esco, nemoj čovjeka navodit na zlo, ima malodobnu djecu.
Pa baš zbog djece i budućnosti njegove djece bi to trebao napraviti isto tako to trebaju napraviti i svi ostali bez izuzetaka jer će vam vaša djeca jebat majku i oca uskoro.
Guest- Guest
U pravu si, ali hrvatska hobotnica je prežilava. To pipke ima posvuda.
Guest- Guest
Eva wrote:U pravu si, ali hrvatska hobotnica je prežilava. To pipke ima posvuda.
Nekoliko auto bomba čuda radi.
Guest- Guest
eSKaPeder gnoji po običaju. Svaka država ima korumpiranu i pohlepnu elitu pa i mi. Washington je tiekom Rata za neovisnost odbio plaću, ugovorio je samo da mu Kongres podmiruje tekuće troškove. E, tu su onda išli ručkovi, večere, nabava vina, čak je i sinove svatove zaračunao državi, odnosno savezu. Kad je izabran predsjednikom, predložio je isti aranžman, ali su mu rekli "jok, evo ti plaća pa rasporedi".
Gnječolino, kreni, mi smo iza tebe.
To će mladi Pernar uništit iznutra. Skuhat čaj od polonija i lustracija gotova.
Guest- Guest
Regoč wrote:Gnječolino, kreni, mi smo iza tebe.
Ja sam solista ne treba mi orkestar i zbor.
Guest- Guest
U HR imaju mizernu plaćicu i sve gratis iz proračuna. To je Amerika.Regoč wrote:eSKaPeder gnoji po običaju. Svaka država ima korumpiranu i pohlepnu elitu pa i mi. Washington je tiekom Rata za neovisnost odbio plaću, ugovorio je samo da mu Kongres podmiruje tekuće troškove. E, tu su onda išli ručkovi, večere, nabava vina, čak je i sinove svatove zaračunao državi, odnosno savezu. Kad je izabran predsjednikom, predložio je isti aranžman, ali su mu rekli "jok, evo ti plaća pa rasporedi".
Guest- Guest
Ko Šeki samo za razliku od njega on je to i zaslužio heheheEva wrote:Taj je počasni građanin u svakom mađarskom selu, naravno da nemre završiti u zatvoru.
Kermit-
2014-04-17
A-ha, baš je on taj tip. Ne plaća usluge koje koristi, a uvodi red. Na galge žnjim!Eva wrote:To će mladi Pernar uništit iznutra. Skuhat čaj od polonija i lustracija gotova.
žGnječ wrote:Regoč wrote:Gnječolino, kreni, mi smo iza tebe.
Ja sam solista ne treba mi orkestar i zbor.
Dobro, ti kreni solo.
Da, nitko ne spominje službene kartice i druge prinadležnosti. Sve to ukinuti, ugovoriti plaću u netu, podieliti s brojem radnih danah pa koliko puta dođu u Sabor toliko im dati. Za ostalo nek se snađu.Eva wrote:U HR imaju mizernu plaćicu i sve gratis iz proračuna. To je Amerika.Regoč wrote:eSKaPeder gnoji po običaju. Svaka država ima korumpiranu i pohlepnu elitu pa i mi. Washington je tiekom Rata za neovisnost odbio plaću, ugovorio je samo da mu Kongres podmiruje tekuće troškove. E, tu su onda išli ručkovi, večere, nabava vina, čak je i sinove svatove zaračunao državi, odnosno savezu. Kad je izabran predsjednikom, predložio je isti aranžman, ali su mu rekli "jok, evo ti plaća pa rasporedi".
A Šeki nije? E, koliko nas je on zadužio. Sigurno koju milijardu.asilovski wrote:Ko Šeki samo za razliku od njega on je to i zaslužio heheheEva wrote:Taj je počasni građanin u svakom mađarskom selu, naravno da nemre završiti u zatvoru.
Kak si ti ono meni kazal, naivčice moja mala:)Regoč wrote:Da, nitko ne spominje službene kartice i druge prinadležnosti. Sve to ukinuti, ugovoriti plaću u netu, podieliti s brojem radnih danah pa koliko puta dođu u Sabor toliko im dati. Za ostalo nek se snađu.Eva wrote:U HR imaju mizernu plaćicu i sve gratis iz proračuna. To je Amerika.Regoč wrote:eSKaPeder gnoji po običaju. Svaka država ima korumpiranu i pohlepnu elitu pa i mi. Washington je tiekom Rata za neovisnost odbio plaću, ugovorio je samo da mu Kongres podmiruje tekuće troškove. E, tu su onda išli ručkovi, večere, nabava vina, čak je i sinove svatove zaračunao državi, odnosno savezu. Kad je izabran predsjednikom, predložio je isti aranžman, ali su mu rekli "jok, evo ti plaća pa rasporedi".
Guest- Guest
Malo si rekao, on je do kraja uništio pravosuđe i Sabor to je nemjerljivoRegoč wrote:A Šeki nije? E, koliko nas je on zadužio. Sigurno koju milijardu.asilovski wrote:Ko Šeki samo za razliku od njega on je to i zaslužio heheheEva wrote:Taj je počasni građanin u svakom mađarskom selu, naravno da nemre završiti u zatvoru.
Kermit-
2014-04-17
dawson wrote:marcellus wrote:
otkad su linić, pusić i račan domoljubi?
(govorim o prodaji bijelih noći i odricanju od naftnih polja u siriji)
A šta ja znam, recimo u ovom konkretnom slučaju je u điru Sanader koji je rekao da ne po stoji veći domoljub od njega tako da....
u ovom konkretnom slučaju sanader nema veze s ničim, uostalom ako smo mađarima prodali inu i obvezali se zakonom povući se kompletno iz upravljanja kompanijom nije jasno zašto su onda oni ikog morali mititi da bi dobili prava koja im kao većinskom dioničaru pripadaju
Similar topics
» Đihad Petar Stošić: pobjeda Trumpa je pobjeda Putina i Assada
» Ekipa iz Kitzbühela upravlja batustanom
» Mađarska odnijela veliku pobjedu nad Batustanom
» NEVIĐENA AMERIČKA PROVOKACIJA
» Neviđena katastrofa Srbije
» Ekipa iz Kitzbühela upravlja batustanom
» Mađarska odnijela veliku pobjedu nad Batustanom
» NEVIĐENA AMERIČKA PROVOKACIJA
» Neviđena katastrofa Srbije
Page 3 of 4