2016. - Bez pogreške u prognozama
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
2016. - Bez pogreške u prognozama
Predividio sam da Portugal osvaja EP i otvorio temu prije nego su se uopće polufinale odigrale, a moćna Njemačka i Francuska su bili u tim polufinalima i čak ni kladionice nisu davale Portugalu šansu, a ja sam to samouvjereno tvrdio.
Moja sljedeća prognoza je:
Ronaldo osvaja zlatnu loptu.
Guest- Guest
Re: 2016. - Bez pogreške u prognozama
istina...moćni majmune,živa istinamocni majmun wrote:Predividio sam da Portugal osvaja EP i otvorio temu prije nego su se uopće polufinale odigrale, a moćna Njemačka i Francuska su bili u tim polufinalima i čak ni kladionice nisu davale Portugalu šansu, a ja sam to samouvjereno tvrdio.
majmun je tata prognoze, nema mu ravnog na forumu
najveći živući poznavatelje LP,serije A,nba lige,talijanske košarkaške lige...
Majmune 1.17 je kvota da ronaldo osvaja zlatnu loptu, nije ti neka prognoza za prepisat
nowitzki-
2014-04-27
Pusti ti to,kolika je kvota bila na hilary clinton?
nowitzki wrote:Majmune 1.17 je kvota da ronaldo osvaja zlatnu loptu, nije ti neka prognoza za prepisat
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:nowitzki wrote:Majmune 1.17 je kvota da ronaldo osvaja zlatnu loptu, nije ti neka prognoza za prepisat
darth_vader-
2014-04-17
Što nisi za Portugal prognozirao prije EP? I ćorava koka pogodi.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Što nisi za Portugal prognozirao prije EP? I ćorava koka pogodi.
to sam ja prognozirao pre EP, ali to je svakome promaklo...
Guest- Guest
Za Španjolsku 2012. sam prognozirao prije EP i pogodio. Za Portugal nisam čisto zato jer ih nisam pratio dovoljno. Nikad ja na EP nisam promašio prognozu.Tommy Ramone wrote:Što nisi za Portugal prognozirao prije EP? I ćorava koka pogodi.
Guest- Guest
Pa normalno da je mali koeficijent kad je to jedan od najboljih, ako ne i najbolji nogometaš svih vremena, najkompletniji u svakom slučaju nakon Zidanea. A koliko se ovdje po forumu priča ispada da je Messi najbolji sportaš svih vremena i da bi trebao dobit 10 zlatnih lopti unaprijed. Nisam ja kriv što kladionice daju takve koeficijente. Za mene je za EP 2016 koeficijent za Portugal bio 0.00 jer sam bio siguran da osvjajaju.nowitzki wrote:Majmune 1.17 je kvota da ronaldo osvaja zlatnu loptu, nije ti neka prognoza za prepisat
Guest- Guest
mocni majmun wrote:Pa normalno da je mali koeficijent kad je to jedan od najboljih, ako ne i najbolji nogometaš svih vremena, najkompletniji u svakom slučaju nakon Zidanea. A koliko se ovdje po forumu priča ispada da je Messi najbolji sportaš svih vremena i da bi trebao dobit 10 zlatnih lopti unaprijed. Nisam ja kriv što kladionice daju takve koeficijente. Za mene je za EP 2016 koeficijent za Portugal bio 0.00 jer sam bio siguran da osvjajaju.nowitzki wrote:Majmune 1.17 je kvota da ronaldo osvaja zlatnu loptu, nije ti neka prognoza za prepisat
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Što nisi za Portugal prognozirao prije EP? I ćorava koka pogodi.
to sam ja prognozirao pre EP, ali to je svakome promaklo...
Daj link. Argumentiraj raspravu o tome.
Guest- Guest
Koje pušenje ispod stola hahaga...Rad'iša Trajković wrote:mocni majmun wrote:Pa normalno da je mali koeficijent kad je to jedan od najboljih, ako ne i najbolji nogometaš svih vremena, najkompletniji u svakom slučaju nakon Zidanea. A koliko se ovdje po forumu priča ispada da je Messi najbolji sportaš svih vremena i da bi trebao dobit 10 zlatnih lopti unaprijed. Nisam ja kriv što kladionice daju takve koeficijente. Za mene je za EP 2016 koeficijent za Portugal bio 0.00 jer sam bio siguran da osvjajaju.nowitzki wrote:Majmune 1.17 je kvota da ronaldo osvaja zlatnu loptu, nije ti neka prognoza za prepisat
:^O
Guest- Guest
za razliku od malenog spermenka, majmun ima nesto u glavi...
Guest- Guest
Ne mozete protiv mocnog majmuna,zivotinje OD 250KG
Nije 250, srebrnjak je od 180 do 200. Moćni lav je 250 u prosjeku.muckodjubre wrote:Ne mozete protiv mocnog majmuna,zivotinje OD 250KG
Guest- Guest
Evo i zadnja prognoza pobjeda Detroita
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14777-osvrt-na-jucerasnju-utakmicu-cleveland-golden-state#690138
Dakle najmoćniji sam. 2016. sam bio bez ijedne pogreške u prognozama.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14777-osvrt-na-jucerasnju-utakmicu-cleveland-golden-state#690138
Dakle najmoćniji sam. 2016. sam bio bez ijedne pogreške u prognozama.
Guest- Guest
Eto i za Ronalda sam pogodio. Ovo je predosadno, previše sam moćan za ovaj jadni forum.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbog pogreške sutkinje pada presuda "Daruvarcu"?
» ep 2016
» Kumrovec 2016.
» HNL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» ep 2016
» Kumrovec 2016.
» HNL 2016/2017
» HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2