LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 24
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
uz najlakši mogući ždrijeb u povijesti i gol iz zaleđa...tako i dinamo može do kante
End- Posts : 21177
2015-08-25
Isti kurac je bija prvi ili drugi u grupi, sasvim svejedno...muckodjubre wrote:jesu prije tekme obe ekipe prošle dalje?fridrih_niche wrote:Manje bitna tekma?muckodjubre wrote:nisam gledao reala...loše? i najboljima se dešava...realova sreća što je u manje bitnoj tekmiSto'jan wrote:Modrić igra jednu od najslabijih partija u dresu reala...
Lol...
:D
Lol...
Jel se namjerno praviš glup ili sta?
;)
Guest- Guest
Ispravak netočnog navoda...nowitzki wrote:Mandza polomio mladog livakovica ni ruku mu nije dao, bize dragi koja moralna nakaza
Genijalni Pivke je polomija golmana...
;)
Guest- Guest
S obzirom koje ekipe su zavrsile 2. u grupi i koje ih mogu dobiti prvoplasirani,da...bayern,psg PA I CITYfridrih_niche wrote:Isti kurac je bija prvi ili drugi u grupi, sasvim svejedno...muckodjubre wrote:jesu prije tekme obe ekipe prošle dalje?fridrih_niche wrote:Manje bitna tekma?muckodjubre wrote:nisam gledao reala...loše? i najboljima se dešava...realova sreća što je u manje bitnoj tekmiSto'jan wrote:Modrić igra jednu od najslabijih partija u dresu reala...
Lol...
Lol...
;)
Ziil Los Dii ! wrote:Cestitke dinamu na sudjelovanju
0:15
Jer vazno je sudjelovati, pobjede su za kompleksase sa malim penisom
Guest- Guest
Mogu bit sritni sta ne mogu odma izvuc Atletica i Barcu...muckodjubre wrote:S obzirom koje ekipe su zavrsile 2. u grupi i koje ih mogu dobiti prvoplasirani,da...bayern,psg PA I CITYfridrih_niche wrote:Isti kurac je bija prvi ili drugi u grupi, sasvim svejedno...muckodjubre wrote:jesu prije tekme obe ekipe prošle dalje?fridrih_niche wrote:Manje bitna tekma?muckodjubre wrote:
nisam gledao reala...loše? i najboljima se dešava...realova sreća što je u manje bitnoj tekmi
Lol...
Lol...
;)
Pa ce im poklonit Leicestera ili nekog sličnog jadnika...
Al uzvrat igraju u gostima, a to nije zanemarivo...
Bayern, PSG?
To ce UEFA uvalit Barci, ionako im uvik guraju najgore protivnike...
;)
Guest- Guest
To ti kazemfridrih_niche wrote:Mogu bit sritni sta ne mogu odma izvuc Atletica i Barcu...muckodjubre wrote:S obzirom koje ekipe su zavrsile 2. u grupi i koje ih mogu dobiti prvoplasirani,da...bayern,psg PA I CITYfridrih_niche wrote:Isti kurac je bija prvi ili drugi u grupi, sasvim svejedno...muckodjubre wrote:jesu prije tekme obe ekipe prošle dalje?fridrih_niche wrote:
Manje bitna tekma?
Lol...
Lol...
;)
Bayern, PSG?
;)
fridrih_niche wrote:Mogu bit sritni sta ne mogu odma izvuc Atletica i Barcu...muckodjubre wrote:S obzirom koje ekipe su zavrsile 2. u grupi i koje ih mogu dobiti prvoplasirani,da...bayern,psg PA I CITYfridrih_niche wrote:Isti kurac je bija prvi ili drugi u grupi, sasvim svejedno...muckodjubre wrote:jesu prije tekme obe ekipe prošle dalje?fridrih_niche wrote:
Manje bitna tekma?
Lol...
Lol...
;)
Bayern, PSG?
;)
sirota barca, uvek su svi protiv njih...
glupost dana.
Guest- Guest
Čitam i ne vjerujem. Bože sačuvaj
scorpion-
2014-04-18
sinoc ronaldo igrao za ekipu, 2 puta nije sutnuo dok kvazimodo nabija statistiku, ne bi li stigao najveceg svih vremena. sada ce SIN da ubaci u brzinu vise i ostaviti bieberovce u suzama, kao i svaki put do sada...
Guest- Guest
Real kad pobjedi namjestio je da pobjedi a kad ne pobjedi onda je opet namjestio
demo pazi šta pišeš nektko bi mogao pomisliti da si smrdljivi lorealovac, ne treba ti još to pored svega...
2015-08-25
To ti je kao kad igraju dinamo-rijeka,ako pobjedi rijeka dinamo namjestio ipustio,ako pobjedi dinamo ne smije rijeka pobjediti jer je dinamo kupio,ako bude x bratska podjela bodova opet namjesteno
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/cristiano-ronaldo-ponovno-imao-obracun-sa-schmelzerom-obrukao-se-fintom---459809.html
frustracije na najjače, zamisli da se nije otkrilo prije koji dan da ne dobiva nemještenu zlatnu loptu, mislim da će zauzet pozornicu i konačno pred cijelom svijetom priznat da je pederčina uz dva tri sur povika
frustracije na najjače, zamisli da se nije otkrilo prije koji dan da ne dobiva nemještenu zlatnu loptu, mislim da će zauzet pozornicu i konačno pred cijelom svijetom priznat da je pederčina uz dva tri sur povika
2015-08-25
spominje se i neki penal za borussiju u 90.oj, ali budući da je "nevažna" tekma tko te pita...
2015-08-25
Jel dobiva ili ne dobiva zlatnu loptu?
Kako mislis spominje? daj link da vidimo jesu svabe ostecene!?End1899 wrote:spominje se i neki penal za borussiju u 90.oj, ali budući da je "nevažna" tekma tko te pita...
Kakav penal, carvajal se postavio aubameyang se odbio od njegamuckodjubre wrote:Kako mislis spominje? daj link da vidimo jesu svabe ostecene!?End1899 wrote:spominje se i neki penal za borussiju u 90.oj, ali budući da je "nevažna" tekma tko te pita...
nowitzki-
2014-04-27
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 24