Tko nije Japanac marš iz Japana
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Tko nije Japanac marš iz Japana
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zemlja-koja-imigrante-ne-podnosi-roden-sam-u-japanu-nikada-nisam-napustao-granice-pricam-samo-japanski-vlada-mars-van-iz-nase-zemlje/5294839/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tko nije Japanac marš iz Japana
....duh samuraja se opet budi
2015-09-08
..jedino valjda mirko filipovic ima tamo prođu...
2015-09-08
japan je jedina drzava koju postujem..neumrliduh ratnika...nema milosti
https://www.youtube.com/watch?v=jGNLi4CAZhY
https://www.youtube.com/watch?v=jGNLi4CAZhY
2015-09-08
..i zato neka japan vlada svijetom..
2015-09-08
https://www.youtube.com/watch?v=v-Kia79GyWU
slava im...kakve ruje kakvi ameri..kakvi ho ši minovci..samo banzai
slava im...kakve ruje kakvi ameri..kakvi ho ši minovci..samo banzai
2015-09-08
Vozili se Mujo i Japanac avionom, te počeli pričati nakon nekog vremena. Kaže Japanac:
- Znate, gospodine Mujo, meni je u životu na prvom mjestu Japan, na drugom posao, na trećem obitelj, a tek na četvrtom ja ...
Sluša tako njega Mujo jedno vrijeme, pa onda i on odgovara:
- Gospodine Japanac, ja sam sebi na prvom mjestu, pa onda obitelj, pa posao.... (nakon određenog vremena) a za JAPAN me boli kurac.
- Znate, gospodine Mujo, meni je u životu na prvom mjestu Japan, na drugom posao, na trećem obitelj, a tek na četvrtom ja ...
Sluša tako njega Mujo jedno vrijeme, pa onda i on odgovara:
- Gospodine Japanac, ja sam sebi na prvom mjestu, pa onda obitelj, pa posao.... (nakon određenog vremena) a za JAPAN me boli kurac.
Guest- Guest
...najdrazi redatelj akira kurosawa a glumac toshiro mifune
https://www.youtube.com/watch?v=j0c_1XKJUSQ
https://www.youtube.com/watch?v=j0c_1XKJUSQ
2015-09-08
A ovaj lik iz članka rođen u Japanu i kako sam priča Japanski i debli svejedno se ne želi integrirati u japansko društvo već izgeda kao da je jučer došao iz najveće indijske vukojebine i onda kmeći da ga tjeraju ća.
Sikh, nisu oni loše u biti oni se jako dobro integriraju bilo gdje da dođi, a turban je dio vjere to jest problemdawson wrote:A ovaj lik iz članka rođen u Japanu i kako sam priča Japanski i debli svejedno se ne želi integrirati u japansko društvo već izgeda kao da je jučer došao iz najveće indijske vukojebine i onda kmeći da ga tjeraju ća.
Kermit-
2014-04-17
Ne vole Japanci stranci i gotovo usput zašto bi
Kermit-
2014-04-17
a znate da đapanezeri ne vole ruje....nikako ih ne vole...nekoliko puta su ratovali a ruje su im drpili kurilske otoke i to im japanci nikako ne oprastaju
2015-09-08
Sikh, nisu oni loše u biti oni se jako dobro integriraju bilo gdje da dođi, a turban je dio vjere to jest problem
Nije on došao od nikud, Indiju je vidio samo na Google earthu ali bitno da of fura svoj đir. Slično kao poturice u Bosni koji su Tursku vidili samo na razglednici ali su zato veći talibani od Erdogana i onda cmizdre da ih nitko ne voli...
Nije on došao od nikud, Indiju je vidio samo na Google earthu ali bitno da of fura svoj đir. Slično kao poturice u Bosni koji su Tursku vidili samo na razglednici ali su zato veći talibani od Erdogana i onda cmizdre da ih nitko ne voli...
eh da kad smo vec kod kurila.. ...je'l ono rusi se kao pozivaju na pravdu oko krima..hm,hm...a malo zaboravsi ciji su kurili..e to ne bi vratili..onda nema pozivanja na pravdu vec na strateske interese
2015-09-08
kad smo vec kod drzanja tradicije i pozivanja na tradiciju..nema boljeg primjera od japanaca..dapace oni anm trebaju biti uzor u tome..zar ne epikure?
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
vuksadinare wrote:eh da kad smo vec kod kurila.. ...je'l ono rusi se kao pozivaju na pravdu oko krima..hm,hm...a malo zaboravsi ciji su kurili..e to ne bi vratili..onda nema pozivanja na pravdu vec na strateske interese
Šta se tiče Kurila stvari mogu biti i obrnute. Na Kurilima su živili neki domorodci koji nisu bili Japanci, možda čak i bijelci a znaš kako se japanci odnose prema takvima. I onda su došli Rusu i dali im ljudska prava tako da je malo zajebano tvrditi dali su ih okupirali ili su ih u oslobodili
catabbath-
2015-08-22
I Hokaido je osvojen, nekad je bio zasebno kraljevstvo i drukčije se zvao.
Ako se na varam Ainu domorodci su živili i na Hokaidu pa su ih japanci postupno potiskivali prema sjeveru.
Last edited by dawson on 23/11/2016, 10:00; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Imaju Japanci sreće što su daleko od Hrvatske.
Da im tamo počnemo dolaziti onda bi najebali ko žuti mravi.
Da im tamo počnemo dolaziti onda bi najebali ko žuti mravi.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Japanac u Kaštilin
» Japanac pobegao gladan iz Partizana
» Mali Švaba i Japanac jedu govna
» Vlada Japana zabrinuta zbog Pokemona
» Japanac u Kaštilin
» Japanac pobegao gladan iz Partizana
» Mali Švaba i Japanac jedu govna
» Vlada Japana zabrinuta zbog Pokemona
Page 1 of 4