Europski parlament blokira pristupne pregovore sa Turskom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Europski parlament blokira pristupne pregovore sa Turskom
Evo mene i mojih demonah!Eva wrote:Ti i tvoji demoni?Regoč wrote:De, znamo svi da mrziš Koli jer je ljepša i uspješnija od tebe, ali u stvarnosti je Koli američka marioneta pa će veleposlanik ići kamo kaže ona Vallsica.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Eva wrote:Regoč wrote:Koli jer je ljepša
catabbath-
2015-08-22
A svi ste ti, Miha i Tre? Neš ti jakih snaga. Ostali forumaši me obožavaju jer sam draga i simpatična.Regoč wrote:Svi na forumu, ne vadi se na glupe fore, ne prolaze.Eva wrote:Ti i tvoji demoni?Regoč wrote:De, znamo svi da mrziš Koli jer je ljepša i uspješnija od tebe, ali u stvarnosti je Koli američka marioneta pa će veleposlanik ići kamo kaže ona Vallsica.
Guest- Guest
I seksi.Eva wrote:A svi ste ti, Miha i Tre? Neš ti jakih snaga. Ostali forumaši me obožavaju jer sam draga i simpatična.Regoč wrote:Svi na forumu, ne vadi se na glupe fore, ne prolaze.Eva wrote:Ti i tvoji demoni?Regoč wrote:De, znamo svi da mrziš Koli jer je ljepša i uspješnija od tebe, ali u stvarnosti je Koli američka marioneta pa će veleposlanik ići kamo kaže ona Vallsica.
Da, primjeti se.Eva wrote:A svi ste ti, Miha i Tre? Neš ti jakih snaga. Ostali forumaši me obožavaju jer sam draga i simpatična.Regoč wrote:Svi na forumu, ne vadi se na glupe fore, ne prolaze.Eva wrote:Ti i tvoji demoni?Regoč wrote:De, znamo svi da mrziš Koli jer je ljepša i uspješnija od tebe, ali u stvarnosti je Koli američka marioneta pa će veleposlanik ići kamo kaže ona Vallsica.
Jel sad ja trebam dati argument protiv Eve? Evo pa nek ljudi biraju.dawson wrote:Eva wrote:Regoč wrote:Koli jer je ljepša
Hehe, Regoču ide opanjkavanje mene kao i Plenkiju Rusije. Usamljeni posljednji Mohikanac.
Guest- Guest
Regoč wrote:Jel sad ja trebam dati argument protiv Eve? Evo pa nek ljudi biraju.dawson wrote:Eva wrote:Regoč wrote:Koli jer je ljepša
Svaka je žena lijepa, u mraku, iz daleka i ispod kišobrana.
Guest- Guest
swift&clean..Regoč wrote:Pregovore prekinuti, a invaziju džihadističkih glavosječah spriečiti šarcima.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Grčki parlament potvrdio sporazum s Francuskom u slučaju rata s Turskom
» Izbori za Europski Parlament
» Marijana Petir na listi HDZ-a za Europski parlament
» Europski parlament izglasao rezoluciju o jedinstvenom punjaču
» Europski parlament : novi odnosi snaga na vidiku
» Izbori za Europski Parlament
» Marijana Petir na listi HDZ-a za Europski parlament
» Europski parlament izglasao rezoluciju o jedinstvenom punjaču
» Europski parlament : novi odnosi snaga na vidiku