Riba sa nogama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Riba sa nogama
Šuje,sunac mu njegov Effa..sad i ti pocela ko neuka telad,da pljucka kad nema argumenata??? ružne su ti šuje i tocka...za ostalo nemam komentara....Eva wrote:Schuhe, na njemačkom, ali Svetac se kuži u njemački kao i Kolinda u politiku.
Guest- Guest
to nije tema
2014-04-14
Nemaš pojma kaj nose mlade koke. Čkomi.bogomdani wrote:Šuje,sunac mu njegov Effa..sad i ti pocela ko neuka telad,da pljucka kad nema argumenata??? ružne su ti šuje i tocka...za ostalo nemam komentara....Eva wrote:Schuhe, na njemačkom, ali Svetac se kuži u njemački kao i Kolinda u politiku.
Guest- Guest
jebote jes ti ono mene zezala za visinu.... bokte pa tebe nema prek metar i pedeset....;))))).... liliputanka Evica...
2015-08-08
ne bi išlo... onaj cokl dolje je 5 cm, a ti dalje računaj kako god ti volja, al preko metar i po nisi ni sa štiklama....;)Eva wrote:172 cm još uvijek, bila na sistematskom u utorak.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i oni bumbarasti prstići.... ... taman se uklapa... ;)))))))Eva wrote:
2015-08-08
ma jebeš sablju... ovo mi je sad interesantnije... ;))))... e al stvarno si sićušna.... i te cipelice.... to 34 broj... :))))Eva wrote:Nemoj sablju zaboravit!
2015-08-08
He, he, he... Ziggy Stardust...Eva wrote:Nemaš pojma kaj nose mlade koke. Čkomi.bogomdani wrote:Šuje,sunac mu njegov Effa..sad i ti pocela ko neuka telad,da pljucka kad nema argumenata??? ružne su ti šuje i tocka...za ostalo nemam komentara....Eva wrote:Schuhe, na njemačkom, ali Svetac se kuži u njemački kao i Kolinda u politiku.
33 kupujem na dječjem odjelu.michaellcmacha wrote:ma jebeš sablju... ovo mi je sad interesantnije... ;))))... e al stvarno si sićušna.... i te cipelice.... to 34 broj... :))))Eva wrote:Nemoj sablju zaboravit!
Guest- Guest
mladi?? u vakom sto uglavnom vidjam one male debelguze turkinje..svabice u ortopedskim linijama i slicno...Eva wrote:Nemaš pojma kaj nose mlade koke. Čkomi.bogomdani wrote:Šuje,sunac mu njegov Effa..sad i ti pocela ko neuka telad,da pljucka kad nema argumenata??? ružne su ti šuje i tocka...za ostalo nemam komentara....Eva wrote:Schuhe, na njemačkom, ali Svetac se kuži u njemački kao i Kolinda u politiku.
Mlatke,ehhh...vako nesto..
e vake sam iskopao za Rujku,, ,ne nake tvoje ortopedske..
Guest- Guest
Uočavam da podloga nije ista kao gore. Drugo dvorište ili druga Eva?Eva wrote:Nemaš pojma kaj nose mlade koke. Čkomi.bogomdani wrote:Šuje,sunac mu njegov Effa..sad i ti pocela ko neuka telad,da pljucka kad nema argumenata??? ružne su ti šuje i tocka...za ostalo nemam komentara....Eva wrote:Schuhe, na njemačkom, ali Svetac se kuži u njemački kao i Kolinda u politiku.
Uf, bapskeEva wrote:Nemaš pojma kaj nose mlade koke. Čkomi.bogomdani wrote:Šuje,sunac mu njegov Effa..sad i ti pocela ko neuka telad,da pljucka kad nema argumenata??? ružne su ti šuje i tocka...za ostalo nemam komentara....Eva wrote:Schuhe, na njemačkom, ali Svetac se kuži u njemački kao i Kolinda u politiku.
Pa de ti je mladost Eva :D
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» KAKVA JE OVO RIBA?
» ...Plava riba...kljukana dinastija..
» PLAVA RIBA-KLJUKANA DINASTIJA :D
» Riba uskočila u čamac i ubila ribara
» JA GRADSKA RIBA, A VI MI DOVELI SELJAKA IZ MEDVEĐE
» ...Plava riba...kljukana dinastija..
» PLAVA RIBA-KLJUKANA DINASTIJA :D
» Riba uskočila u čamac i ubila ribara