Rusija ozbiljno upozorila Plenkija
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Rusija ozbiljno upozorila Plenkija
Nista cudno da Plenkovic zastupa EU direktive, ocekivano od takvih.
No ne vidim da se itko osvrce na rusko stajaliste o srbima kao nejaci i ugrozenim ziteljima u RH:)
No ne vidim da se itko osvrce na rusko stajaliste o srbima kao nejaci i ugrozenim ziteljima u RH:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Camusius Cam
Rusima odgovara ovakav ton i ovakvo stanje, jer to Putinu omogućava da opstane na vlasti. Realno stanje u Rusiji sasvim je drugo. Ekonomija na koljenima, sela napuštena, posla ni za lijek, kriminal i korupcija nezamislivih razmjera itd... Nemojte molim vas samo odgovarati "ali je bolje u nas". Svi znamo da u nas nije sve bajno, ali daleko je to od Rusa.
Like · Reply · 19 mins
Kermit-
2014-04-17
Čuj kad ideš gnojiti o Krimu ovo je još i dobro, samo neće Plenki sada stati ide se na totalni rat sa ruskim pajacemdijagram wrote:Nista cudno da Plenkovic zastupa EU direktive, ocekivano od takvih.
Kermit-
2014-04-17
Situacija je krajnje jednostavna, u svijetu su velike tenzije između Rusije i SAD-a.
Na strani SAD-u su Njemačka, Francuska, Albanija, Hrvatska dok na strani Rusije su Kina, Japan, Srbija i ostali.
UK trenutno nije ni na jednoj strani, ali oni uvijek budu s pobjednicima tako da kad dođe do rata oni će bit s Rusima.
Na strani SAD-u su Njemačka, Francuska, Albanija, Hrvatska dok na strani Rusije su Kina, Japan, Srbija i ostali.
UK trenutno nije ni na jednoj strani, ali oni uvijek budu s pobjednicima tako da kad dođe do rata oni će bit s Rusima.
Guest- Guest
Metafizika:
Ko ZECA.
Srpski modus operandi: "Ako kažete laž dovoljno veliku i održavate je ponavljanjem, ljudi će na kraju početi vjerovati u to kao da je istina".
Ko ZECA.
Srpski modus operandi: "Ako kažete laž dovoljno veliku i održavate je ponavljanjem, ljudi će na kraju početi vjerovati u to kao da je istina".
Kermit-
2014-04-17
Oces reci da je bio mudar i sutio o svemu onda bi rusi imali drukciji stav:)asilovski wrote:Čuj kad ideš gnojiti o Krimu ovo je još i dobro, samo neće Plenki sada stati ide se na totalni rat sa ruskim pajacemdijagram wrote:Nista cudno da Plenkovic zastupa EU direktive, ocekivano od takvih.
dijagram-
2015-08-09
Rusija je neprijatelj.
KRAJ PRIČE.
KRAJ PRIČE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Konačno rješenje ruskog problema:
Dmitar Zvonimir
Ono što je silom oteto silom se vraća.
S Rusima prekinut bilo kakve kontakte, treba zabranit izvoz lijekova u Rusiju, pomagat svim separatističkim pokretima, zaplijenit rusku imovinu na zapadu i općenito ih stiskat na sve moguće načine dok ne izbije revolucija a onda pomoć pravoj strani.
Like · Reply · 44 mins
Marušić Petrovi
Dmitar Zvonimir
Ono što je silom oteto silom se vraća.
S Rusima prekinut bilo kakve kontakte, treba zabranit izvoz lijekova u Rusiju, pomagat svim separatističkim pokretima, zaplijenit rusku imovinu na zapadu i općenito ih stiskat na sve moguće načine dok ne izbije revolucija a onda pomoć pravoj strani.
Like · Reply · 44 mins
Marušić Petrovi
Kermit-
2014-04-17
Dok je bio Karamarko ili Tuđman nisu imali primjedbedijagram wrote:Oces reci da je bio mudar i sutio o svemu onda bi rusi imali drukciji stav:)asilovski wrote:Čuj kad ideš gnojiti o Krimu ovo je još i dobro, samo neće Plenki sada stati ide se na totalni rat sa ruskim pajacemdijagram wrote:Nista cudno da Plenkovic zastupa EU direktive, ocekivano od takvih.
Kermit-
2014-04-17
Dijagram:
Dmitar Zvonimir
Da i kaj?
Tvoja braća putko su ista ko i vi i dobro da smo ih se riješili s njima nikada nema mira.
A i vama se u Ukrajini sprema jedna traktorijada tako i tako su dijelovi Ukrajine gdje su Rusi nekada bili naseljavani danas samo prah i pepeo baš zbog tvoje pametne vanjske politike.
Živjela Ukrajina. Sve se vraća sve se plaća Rusijo a od Ukrajine ste si stvorili 40 milja neprijatelja direktno na granici, to će vam se vratit prije ili poslije.
Samo sankcije i tajne operacije do konačnog raspada Rusije.
Dmitar Zvonimir
Da i kaj?
Tvoja braća putko su ista ko i vi i dobro da smo ih se riješili s njima nikada nema mira.
A i vama se u Ukrajini sprema jedna traktorijada tako i tako su dijelovi Ukrajine gdje su Rusi nekada bili naseljavani danas samo prah i pepeo baš zbog tvoje pametne vanjske politike.
Živjela Ukrajina. Sve se vraća sve se plaća Rusijo a od Ukrajine ste si stvorili 40 milja neprijatelja direktno na granici, to će vam se vratit prije ili poslije.
Samo sankcije i tajne operacije do konačnog raspada Rusije.
Kermit-
2014-04-17
Nisu ih pitali za misljenje, evo sad znamo sto misle i kako to vide.asilovski wrote:Dok je bio Karamarko ili Tuđman nisu imali primjedbedijagram wrote:Oces reci da je bio mudar i sutio o svemu onda bi rusi imali drukciji stav:)asilovski wrote:Čuj kad ideš gnojiti o Krimu ovo je još i dobro, samo neće Plenki sada stati ide se na totalni rat sa ruskim pajacemdijagram wrote:Nista cudno da Plenkovic zastupa EU direktive, ocekivano od takvih.
dijagram-
2015-08-09
heheh da Rusi su krivi jer je Plenki otišao u Ukrajinu jebat rusima mater hehehe pa mi pitamo kakavi su to komenatatori na Index a eo jednogdijagram wrote:Nisu ih pitali za misljenje, evo sad znamo sto misle i kako to vide.asilovski wrote:Dok je bio Karamarko ili Tuđman nisu imali primjedbedijagram wrote:Oces reci da je bio mudar i sutio o svemu onda bi rusi imali drukciji stav:)asilovski wrote:Čuj kad ideš gnojiti o Krimu ovo je još i dobro, samo neće Plenki sada stati ide se na totalni rat sa ruskim pajacemdijagram wrote:Nista cudno da Plenkovic zastupa EU direktive, ocekivano od takvih.
Kermit-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:jbte, ti se zajebavas, al ja sam stvarno svugdje bio u bespucima interneta i mogu mirno izjaviti da je ovdje ekipa ok, malo se svade , malo podjebavaju pa malo mir, ako je predugo mir odmah se ubaci ustasapartizancetnik tema i eto fajta, medjutim nema onijeh idiotizama koje vidis okolo,kic wrote:Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
ajme ovi komentari koje uvijek stavljaš, forum je čajanka s dekanima u poredbi..
sto se tice foruma, coece pa ovaj forum je elitni, ovdje se nebi smjelo pustat svakog da nam ne ujebe prosjek, ovdje i najgluplji komentari su nedostizni za ove komentatore koje pasta asila
čuvajmo ovo bratstvo..
mislim, postedjen je ovaj forum nekim cudom od svima dane mogucnosti da komuniciraju preko interneta
pa zezam, i ne zezam, meni je ovo stvarno oke mjesto, mislim, često prigovarate što nismo spojeni na portal neki, ali to bi oduzelo baš tu neovisnost koji imamo, i jedan od najvećih foruma: forum.hr, nije spojen ni na šta..
ti po svome, ko malo dijeteasilovski wrote:heheh da Rusi su krivi jer je Plenki otišao u Ukrajinu jebat rusima mater hehehe pa mi pitamo kakavi su to komenatatori na Index a eo jednogdijagram wrote:Nisu ih pitali za misljenje, evo sad znamo sto misle i kako to vide.asilovski wrote:Dok je bio Karamarko ili Tuđman nisu imali primjedbedijagram wrote:Oces reci da je bio mudar i sutio o svemu onda bi rusi imali drukciji stav:)asilovski wrote:
Čuj kad ideš gnojiti o Krimu ovo je još i dobro, samo neće Plenki sada stati ide se na totalni rat sa ruskim pajacem
ajd zabavljaj se:)
dijagram-
2015-08-09
Projeciraš, neka idi malo saće Ljubav na seludijagram wrote:ti po svome, ko malo dijeteasilovski wrote:heheh da Rusi su krivi jer je Plenki otišao u Ukrajinu jebat rusima mater hehehe pa mi pitamo kakavi su to komenatatori na Index a eo jednogdijagram wrote:Nisu ih pitali za misljenje, evo sad znamo sto misle i kako to vide.asilovski wrote:Dok je bio Karamarko ili Tuđman nisu imali primjedbedijagram wrote:
Oces reci da je bio mudar i sutio o svemu onda bi rusi imali drukciji stav:)
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Nek nam zaprijete bacanjem atomske.
Ma.
Šta - Ma - ..........kakva atomska jado
Ma - seniorska udruga lovaca iz 2 sela centralnog Sibira - bi pregazilo Hrvatsku.........kakvo crno trošenje atomske.
Šta ste vi iz - svemirske federacije , udruge - nejebica - skroz poludili
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
forum hr je kurac od ovcekic wrote:Leviathan2 wrote:jbte, ti se zajebavas, al ja sam stvarno svugdje bio u bespucima interneta i mogu mirno izjaviti da je ovdje ekipa ok, malo se svade , malo podjebavaju pa malo mir, ako je predugo mir odmah se ubaci ustasapartizancetnik tema i eto fajta, medjutim nema onijeh idiotizama koje vidis okolo,kic wrote:Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
ajme ovi komentari koje uvijek stavljaš, forum je čajanka s dekanima u poredbi..
sto se tice foruma, coece pa ovaj forum je elitni, ovdje se nebi smjelo pustat svakog da nam ne ujebe prosjek, ovdje i najgluplji komentari su nedostizni za ove komentatore koje pasta asila
čuvajmo ovo bratstvo..
mislim, postedjen je ovaj forum nekim cudom od svima dane mogucnosti da komuniciraju preko interneta
pa zezam, i ne zezam, meni je ovo stvarno oke mjesto, mislim, često prigovarate što nismo spojeni na portal neki, ali to bi oduzelo baš tu neovisnost koji imamo, i jedan od najvećih foruma: forum.hr, nije spojen ni na šta..
na onim seksi temama malo se zafrkavao s nekom curom , mislim, oboje smo i stigne nam opomena da prestanemo il ce nas banirati:)
neka ugrozena adminica,koji vrag, ma more jebo te forum,mrs
dijagram-
2015-08-09
Plenković, Picula, nema razlike, sve su to EU paraziti. Ali ono, u trenutko dok još nije sigurno šta će Trump napraviti s NATOom u Europi ovaj ide kopati sranja.
E moj sinko, za mene ljubavi i na selu i u gradu i....asilovski wrote:Projeciraš, neka idi malo saće Ljubav na seludijagram wrote:ti po svome, ko malo dijeteasilovski wrote:heheh da Rusi su krivi jer je Plenki otišao u Ukrajinu jebat rusima mater hehehe pa mi pitamo kakavi su to komenatatori na Index a eo jednogdijagram wrote:Nisu ih pitali za misljenje, evo sad znamo sto misle i kako to vide.asilovski wrote:
Dok je bio Karamarko ili Tuđman nisu imali primjedbe
sam ti prati ratove, politiku i bori se zestoko:)
dijagram-
2015-08-09
Radi po zadnjoj depeši, kako nije dobio novu jbg-a, što se tiče promjenjenih okolnosti to on nije primjetio, osim da mu u Kijevu treba duple više Tafta nego u Buzinudawson wrote:Plenković, Picula, nema razlike, sve su to EU paraziti. Ali ono, u trenutko dok još nije sigurno šta će Trump napraviti s NATOom u Europi ovaj ide kopati sranja.
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Similar topics
» Njemačka ozbiljno upozorila Dodika
» Rusija upozorila Disney da ne distribuira crtić u kojem je glavni lik homoseksualac
» Rusija ''ozbiljno zabrinuta'' za situaciju u Bosni i Hercegovini
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
» Rusija upozorila Disney da ne distribuira crtić u kojem je glavni lik homoseksualac
» Rusija ''ozbiljno zabrinuta'' za situaciju u Bosni i Hercegovini
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
Page 4 of 18