Rusija ozbiljno upozorila Plenkija
Page 3 of 18
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Rusija ozbiljno upozorila Plenkija
Tihomir Janjicek ·
Works at Laurentian University - Université Laurentienne
Naravno da će putin i Rusija biti protiv bilo čijeg uključivanja u problem Ukrajine na bilo koji način, zato jer Rusija želi samo sa oružjem "dogovarati", jer je vojno superiornija. Stoga bilo čije uključivanje "samo će pogoršati situaciju", baš kako su to nekad i četnici lupetali sa njihovim slobom! To što je rusija POBILA PREKO 10,000 UKRAJINACA to je "normalno" putinu, kad je ZLIKOVAC svjetskog formata! Još imaju obraz SRATI o "slobodnom iskazivanju volje", gadovi obični!
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Marx wrote:Jedino što su Nijemci izmislitli je nacizam što je izazvao drugi svjetski rat i stradanje milijuna ljudi.kic wrote:
Njemci su izmislili komunizam..
i dva pingvina..
Ivan Pavlovic ·
Works at Hrvatske obrambene snage HOS
Putina treba napast sa svih strana tako da od rusije ne ostane ni kamen na kamenu
Kermit-
2014-04-17
znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
ajme ovi komentari koje uvijek stavljaš, forum je čajanka s dekanima u poredbi..
sto se tice foruma, coece pa ovaj forum je elitni, ovdje se nebi smjelo pustat svakog da nam ne ujebe prosjek, ovdje i najgluplji komentari su nedostizni za ove komentatore koje pasta asila
koga briga stod rugi govore,drzavnik treba se boriti za istinu i svoj narod a en slusati raznor azne idiote sto govore
neka Rusi bolje suute ili bi ih mogla snaci"slucajna" poplava,a simpaticni su mi sada bilo bis teta da ih kaznim a opet bilo bi pravedno
dakle makni svoje sape od HRvatske ilic eti Ikanr pokazati tko je bnio vladar Atlantisa na djelima,dakle MOCIMA
to sto su mi rusi simpaticniji od amera neznaci da ih necu kazniti,zapamtite dobro ove rijeci rusi i pazite sto govorite i sjetite se onih poplava,znate na Zemlji mnogi to mogu napravit a ja sam jedan od"tih"
Tomislav Fabijancic
koga briga stod rugi govore,drzavnik treba se boriti za istinu i svoj narod a en slusati raznor azne idiote sto govore
neka Rusi bolje suute ili bi ih mogla snaci"slucajna" poplava,a simpaticni su mi sada bilo bis teta da ih kaznim a opet bilo bi pravedno
dakle makni svoje sape od HRvatske ilic eti Ikanr pokazati tko je bnio vladar Atlantisa na djelima,dakle MOCIMA
to sto su mi rusi simpaticniji od amera neznaci da ih necu kazniti,zapamtite dobro ove rijeci rusi i pazite sto govorite i sjetite se onih poplava,znate na Zemlji mnogi to mogu napravit a ja sam jedan od"tih"
Kermit-
2014-04-17
Mate Svetina
rusi lažu kao i njihovi podrepaši srbi....prvo, srbende su iztraktorisale iz RH 1995-te a mirna reintegracija je bila 98. a drugo, mirna reintegracija je Hrvatskoj donijela činjenicu da danas zločinci slobodno hodaju po ovoj zemlji, dižu spomenike drugim zločincima i maltretiraju Hrvate kao i 91. Ukrajinci, ako imate imalo pameti, ne pristajte na mirnu reintegraciju na kakvu je pristala Hrvatska...ili barem isključite svaku vrstu oprosta i abolicije za ruse.
rusi lažu kao i njihovi podrepaši srbi....prvo, srbende su iztraktorisale iz RH 1995-te a mirna reintegracija je bila 98. a drugo, mirna reintegracija je Hrvatskoj donijela činjenicu da danas zločinci slobodno hodaju po ovoj zemlji, dižu spomenike drugim zločincima i maltretiraju Hrvate kao i 91. Ukrajinci, ako imate imalo pameti, ne pristajte na mirnu reintegraciju na kakvu je pristala Hrvatska...ili barem isključite svaku vrstu oprosta i abolicije za ruse.
Kermit-
2014-04-17
Stjepan Nemčić ·
Zapresic
CIJENA RUSKOG PROGONA 15000000 MILIJUNA UPOKOJENIH
Kermit-
2014-04-17
Smanji dozivljaj.Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
ajme ovi komentari koje uvijek stavljaš, forum je čajanka s dekanima u poredbi..
sto se tice foruma, coece pa ovaj forum je elitni, ovdje se nebi smjelo pustat svakog da nam ne ujebe prosjek, ovdje i najgluplji komentari su nedostizni za ove komentatore koje pasta asila
Ima i ovdje cvjeckica,vise komada.
dijagram-
2015-08-09
Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
čuvajmo ovo bratstvo..
Ujedinila se desnica i lijevica i pravo na ruse heheh bit će kostiju majkomila
Kermit-
2014-04-17
dijagram wrote:Smanji dozivljaj.Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
ma je, ali s ovim facebook komentirama, možemo svi odavle radit kao savjetnici u Bijeloj Kući u poredbi..
Nek bih ipak izuzeo:)kic wrote:dijagram wrote:Smanji dozivljaj.Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
ma je, ali s ovim facebook komentirama, možemo svi odavle radit kao savjetnici u Bijeloj Kući u poredbi..
dijagram-
2015-08-09
asilovski wrote:Za sada di beste:
Tomislav Fabijancic
lol iknar
haha, iknar :Dkic wrote:asilovski wrote:Za sada di beste:
Tomislav Fabijancic
lol iknar
2014-04-12
dijagram wrote:Nek bih ipak izuzeo:)kic wrote:dijagram wrote:Smanji dozivljaj.Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
sve suknjice oko stola znam..
"Damir Krstičević, dok je bio predsjednik HDZ-ova Odbora za nacionalnu sigurnost, obranu i unutarnje poslove, govorio je kako su ulaganja u zajedničke obrambene sposobnosti preduvjet sigurnosti i stabilnosti, ne samo u Hrvatskoj, već i na globalnoj razini.
Bez toga nema, istakao je, ni gospodarskog oporavka, ni željenog gospodarskog rasta. Kazao je također kako će se zalagati za održivo povećanje ulaganja u obrambene sposobnosti zemlje i daljnji razvoj Oružanih snaga"
heheh bit će razvoja kad ode u kurac Agrokor i preuzme ga Sberbanka, pa jbt-e mi smo propali ko Đoni na kreku
Bez toga nema, istakao je, ni gospodarskog oporavka, ni željenog gospodarskog rasta. Kazao je također kako će se zalagati za održivo povećanje ulaganja u obrambene sposobnosti zemlje i daljnji razvoj Oružanih snaga"
heheh bit će razvoja kad ode u kurac Agrokor i preuzme ga Sberbanka, pa jbt-e mi smo propali ko Đoni na kreku
Kermit-
2014-04-17
mislis na soru i ezeka, ma oni su ekstra :Ddijagram wrote:Smanji dozivljaj.Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
2014-04-17
Grujo Kamcic
Plenković je vrlo odmjeren političar i vrlo sposoban i nije pogriješio, šta ste se već prepali rusa, ta nije valjda?
-u ovom slučaju Plenković je glasnogovornik i nosilac politike EUrope i ostalog svijeta nasuprot onom malom ruskom ćelavom seronjici, kao i ruskoj želji za izlazak na toplo Jadransko more, a da sa sobom dovedu i srbe, e kako bi rusi i srbi mogli ogrijati svoje hladne i usrane guzice
-pa evo, turizam je tu, pa nek dođu i neka plate, ali oni hoće da budu i gazde, e to pa ne !
Like · Reply · 16 mins · Edited
Plenković je vrlo odmjeren političar i vrlo sposoban i nije pogriješio, šta ste se već prepali rusa, ta nije valjda?
-u ovom slučaju Plenković je glasnogovornik i nosilac politike EUrope i ostalog svijeta nasuprot onom malom ruskom ćelavom seronjici, kao i ruskoj želji za izlazak na toplo Jadransko more, a da sa sobom dovedu i srbe, e kako bi rusi i srbi mogli ogrijati svoje hladne i usrane guzice
-pa evo, turizam je tu, pa nek dođu i neka plate, ali oni hoće da budu i gazde, e to pa ne !
Like · Reply · 16 mins · Edited
Kermit-
2014-04-17
jbte, ti se zajebavas, al ja sam stvarno svugdje bio u bespucima interneta i mogu mirno izjaviti da je ovdje ekipa ok, malo se svade , malo podjebavaju pa malo mir, ako je predugo mir odmah se ubaci ustasapartizancetnik tema i eto fajta, medjutim nema onijeh idiotizama koje vidis okolo,kic wrote:Leviathan2 wrote:znas, puno puta sam se upitao kako hrvatska uopce funkcionira sa takvom inteligencijom, jbte, ovi nemaju blage veze sa zivotom,kic wrote:
čuvajmo ovo bratstvo..
mislim, postedjen je ovaj forum nekim cudom od svima dane mogucnosti da komuniciraju preko interneta
No ne vidim da se itko osvrce na rusko stajaliste o srbima kao nejaci i ugrozenim ziteljima u RH:)
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Similar topics
» Njemačka ozbiljno upozorila Dodika
» Rusija upozorila Disney da ne distribuira crtić u kojem je glavni lik homoseksualac
» Rusija ''ozbiljno zabrinuta'' za situaciju u Bosni i Hercegovini
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
» Rusija upozorila Disney da ne distribuira crtić u kojem je glavni lik homoseksualac
» Rusija ''ozbiljno zabrinuta'' za situaciju u Bosni i Hercegovini
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» EU upozorila-Pustoše se šume Hrvatske
Page 3 of 18