ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nestao veleposlanik Turske u Zagrebu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Nestao veleposlanik Turske u Zagrebu - Page 2 Empty Re: Nestao veleposlanik Turske u Zagrebu

Post by Guest 22/11/2016, 14:06

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:U biti naše tajne službe su sudjelovale u otmici i vjerojatno ubojstvu velepsolanika hehehe mi nismo prćija već za ovakvu sepričku treba smisliti nove ime
znas sto asila..doslovno si pretjerao..pljujes po hrvatskoj,zagrebu,dalmaciji..pljujes po svakom tko nije na tvojoj fiš paprikaš liniji...ok pljuj ti po kolindi..kome god hoces od politicara ali ne pljuj po drzavi,gradovima i ljudima

A šta je Asila rekao krivo? Ništa. Sve je točno rekao i ne pljuje nego govori istinu a ti tetrijebe ustaški ako ti smeta istina žali se upravi vodovoda.

Guest
Guest

Back to top Go down

Nestao veleposlanik Turske u Zagrebu - Page 2 Empty Re: Nestao veleposlanik Turske u Zagrebu

Post by Kermit 22/11/2016, 14:06

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:A Kolinda zbog Erdogana blokirala pola drćave, vjerojatno je ona osobno dopsutila otmicu, pa jbt-e mi nismo prćija nego dno dna
malo ti pretjerujes asila....ali doista....skrati mrznju
Pa ona nadgleda tajne službe, a osim toga je u duboko u NATO paktu, znači ne psotoji šanse da ne zna i da nije odobrila, Vuče glasao si za Erdogana brata tvoga hehehe
rekao sam ti..i mađarska ti ej u nato paktu pa sto ne izađe..
I Britanija je, Nizozemska, Danska a njima sigurno ne bi otimali ambasadore usred Londona, Kopenhagena, Haga ili Amsterdama
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 22/11/2016, 14:07

To je vjerojatno bio i poseban let turske tajne službe MIT hehehe Malavi je za nas zapadna evropa
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/11/2016, 14:11

asilovski wrote:
RayMabus wrote:Asila malo shere previše .....mislim šta neki hr diplomata u Češkoj pobjegne u nepoznatom pravcu i sad su krivi Česi .....kao da ga oni prate di je i šta je jbte.
Nije on pobjegao nego su ga oteli, vjerojatno su ga zvali nazad ovaj vidio šta je, a Erdogan nije tražio međ. pravnu pomć ili nalog već zvao Kolindu i stvar riješena, osim toga svi znaju da je RH-a mega prćija gdje brat brate možeš da se posereš svima u tanjur neće ništa raditi osim kao si Srbin, a to je bio dodatni motiv hehehe
..ajde dokaze na stol da je kolinda zvala...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/11/2016, 14:12

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:A Kolinda zbog Erdogana blokirala pola drćave, vjerojatno je ona osobno dopsutila otmicu, pa jbt-e mi nismo prćija nego dno dna
malo ti pretjerujes asila....ali doista....skrati mrznju
Pa ona nadgleda tajne službe, a osim toga je u duboko u NATO paktu, znači ne psotoji šanse da ne zna i da nije odobrila, Vuče glasao si za Erdogana brata tvoga hehehe
rekao sam ti..i mađarska ti ej u nato paktu pa sto ne izađe..
I Britanija je, Nizozemska, Danska a njima sigurno ne bi otimali ambasadore usred Londona, Kopenhagena, Haga ili Amsterdama
kao prvo nije otet nego nestao...a jutarnji ko jutarnji samo da ej senzacija...poslije se nemoj poklapati po usima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/11/2016, 14:14

.....jos jednom nestao a ne otet....evo slusao na vijestima da nitko nije otete iz veleposlanstva turske...i da se ne siri propagnda
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 22/11/2016, 14:20

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
RayMabus wrote:Asila malo shere previše .....mislim šta neki hr diplomata u Češkoj pobjegne u nepoznatom pravcu i sad su krivi Česi .....kao da ga oni prate di je i šta je jbte.
Nije on pobjegao nego su ga oteli, vjerojatno su ga zvali nazad ovaj vidio šta je, a Erdogan nije tražio međ. pravnu pomć ili nalog već zvao Kolindu i stvar riješena, osim toga svi znaju da je RH-a mega prćija gdje brat brate možeš da se posereš svima u tanjur neće ništa raditi osim kao si Srbin, a to je bio dodatni motiv hehehe
ako nije još gore to znači da bez našeg znanja vršljaju i rade što god požele
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 22/11/2016, 14:21

vuksadinare wrote:.....jos jednom nestao a ne otet....evo slusao na vijestima da nitko nije otete iz veleposlanstva turske...i da se ne siri propagnda
heheheh Vuče da si žena tebe bi jebalo cijelo selo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/11/2016, 14:22

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
ako nije još gore to znači da bez našeg znanja vršljaju i rade što god požele
....nitko ne vrslja bez znanja....da se takvo sto desilo vec bi brujali svi mediji a ne bruje osim zutarnjeg koji zeli zivjeti na izmisljenim senzacijama...i koliko mi ej poznato turski veleposlanik je erdoganov covjek..sigurno ga ne bi drzao na toj poziciji da nije...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/11/2016, 14:23

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:.....jos jednom nestao a ne otet....evo slusao na vijestima da nitko nije otete iz veleposlanstva turske...i da se ne siri propagnda
heheheh Vuče da si žena tebe bi jebalo cijelo selo
a ti sad vjerujes zutarnjem kojeg gadis non stop..pa ne znam onda tko je naivan
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 22/11/2016, 14:47

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:U biti naše tajne službe su sudjelovale u otmici i vjerojatno ubojstvu velepsolanika hehehe mi nismo prćija već za ovakvu sepričku treba smisliti nove ime
znas sto asila..doslovno si pretjerao..pljujes po hrvatskoj,zagrebu,dalmaciji..pljujes po svakom tko nije na tvojoj fiš paprikaš liniji...ok pljuj ti po kolindi..kome god hoces od politicara ali ne pljuj po drzavi,gradovima i ljudima
uffff.uuffff..Fuk,ne dirati u svetinju... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics