Nestao veleposlanik Turske u Zagrebu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nestao veleposlanik Turske u Zagrebu
vuksadinare wrote:znas sto asila..doslovno si pretjerao..pljujes po hrvatskoj,zagrebu,dalmaciji..pljujes po svakom tko nije na tvojoj fiš paprikaš liniji...ok pljuj ti po kolindi..kome god hoces od politicara ali ne pljuj po drzavi,gradovima i ljudimaasilovski wrote:U biti naše tajne službe su sudjelovale u otmici i vjerojatno ubojstvu velepsolanika hehehe mi nismo prćija već za ovakvu sepričku treba smisliti nove ime
A šta je Asila rekao krivo? Ništa. Sve je točno rekao i ne pljuje nego govori istinu a ti tetrijebe ustaški ako ti smeta istina žali se upravi vodovoda.
Guest- Guest
I Britanija je, Nizozemska, Danska a njima sigurno ne bi otimali ambasadore usred Londona, Kopenhagena, Haga ili Amsterdamavuksadinare wrote:rekao sam ti..i mađarska ti ej u nato paktu pa sto ne izađe..asilovski wrote:Pa ona nadgleda tajne službe, a osim toga je u duboko u NATO paktu, znači ne psotoji šanse da ne zna i da nije odobrila, Vuče glasao si za Erdogana brata tvoga hehehevuksadinare wrote:malo ti pretjerujes asila....ali doista....skrati mrznjuasilovski wrote:A Kolinda zbog Erdogana blokirala pola drćave, vjerojatno je ona osobno dopsutila otmicu, pa jbt-e mi nismo prćija nego dno dna
Kermit-
2014-04-17
To je vjerojatno bio i poseban let turske tajne službe MIT hehehe Malavi je za nas zapadna evropa
Kermit-
2014-04-17
..ajde dokaze na stol da je kolinda zvala...asilovski wrote:Nije on pobjegao nego su ga oteli, vjerojatno su ga zvali nazad ovaj vidio šta je, a Erdogan nije tražio međ. pravnu pomć ili nalog već zvao Kolindu i stvar riješena, osim toga svi znaju da je RH-a mega prćija gdje brat brate možeš da se posereš svima u tanjur neće ništa raditi osim kao si Srbin, a to je bio dodatni motiv heheheRayMabus wrote:Asila malo shere previše .....mislim šta neki hr diplomata u Češkoj pobjegne u nepoznatom pravcu i sad su krivi Česi .....kao da ga oni prate di je i šta je jbte.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kao prvo nije otet nego nestao...a jutarnji ko jutarnji samo da ej senzacija...poslije se nemoj poklapati po usimaasilovski wrote:I Britanija je, Nizozemska, Danska a njima sigurno ne bi otimali ambasadore usred Londona, Kopenhagena, Haga ili Amsterdamavuksadinare wrote:rekao sam ti..i mađarska ti ej u nato paktu pa sto ne izađe..asilovski wrote:Pa ona nadgleda tajne službe, a osim toga je u duboko u NATO paktu, znači ne psotoji šanse da ne zna i da nije odobrila, Vuče glasao si za Erdogana brata tvoga hehehevuksadinare wrote:malo ti pretjerujes asila....ali doista....skrati mrznjuasilovski wrote:A Kolinda zbog Erdogana blokirala pola drćave, vjerojatno je ona osobno dopsutila otmicu, pa jbt-e mi nismo prćija nego dno dna
2015-09-08
.....jos jednom nestao a ne otet....evo slusao na vijestima da nitko nije otete iz veleposlanstva turske...i da se ne siri propagnda
2015-09-08
ako nije još gore to znači da bez našeg znanja vršljaju i rade što god poželevuksadinare wrote:..ajde dokaze na stol da je kolinda zvala...asilovski wrote:Nije on pobjegao nego su ga oteli, vjerojatno su ga zvali nazad ovaj vidio šta je, a Erdogan nije tražio međ. pravnu pomć ili nalog već zvao Kolindu i stvar riješena, osim toga svi znaju da je RH-a mega prćija gdje brat brate možeš da se posereš svima u tanjur neće ništa raditi osim kao si Srbin, a to je bio dodatni motiv heheheRayMabus wrote:Asila malo shere previše .....mislim šta neki hr diplomata u Češkoj pobjegne u nepoznatom pravcu i sad su krivi Česi .....kao da ga oni prate di je i šta je jbte.
Kermit-
2014-04-17
heheheh Vuče da si žena tebe bi jebalo cijelo selovuksadinare wrote:.....jos jednom nestao a ne otet....evo slusao na vijestima da nitko nije otete iz veleposlanstva turske...i da se ne siri propagnda
Kermit-
2014-04-17
....nitko ne vrslja bez znanja....da se takvo sto desilo vec bi brujali svi mediji a ne bruje osim zutarnjeg koji zeli zivjeti na izmisljenim senzacijama...i koliko mi ej poznato turski veleposlanik je erdoganov covjek..sigurno ga ne bi drzao na toj poziciji da nije...asilovski wrote:ako nije još gore to znači da bez našeg znanja vršljaju i rade što god poželevuksadinare wrote:..ajde dokaze na stol da je kolinda zvala...asilovski wrote:Nije on pobjegao nego su ga oteli, vjerojatno su ga zvali nazad ovaj vidio šta je, a Erdogan nije tražio međ. pravnu pomć ili nalog već zvao Kolindu i stvar riješena, osim toga svi znaju da je RH-a mega prćija gdje brat brate možeš da se posereš svima u tanjur neće ništa raditi osim kao si Srbin, a to je bio dodatni motiv heheheRayMabus wrote:Asila malo shere previše .....mislim šta neki hr diplomata u Češkoj pobjegne u nepoznatom pravcu i sad su krivi Česi .....kao da ga oni prate di je i šta je jbte.
2015-09-08
a ti sad vjerujes zutarnjem kojeg gadis non stop..pa ne znam onda tko je naivanasilovski wrote:heheheh Vuče da si žena tebe bi jebalo cijelo selovuksadinare wrote:.....jos jednom nestao a ne otet....evo slusao na vijestima da nitko nije otete iz veleposlanstva turske...i da se ne siri propagnda
2015-09-08
uffff.uuffff..Fuk,ne dirati u svetinju...vuksadinare wrote:znas sto asila..doslovno si pretjerao..pljujes po hrvatskoj,zagrebu,dalmaciji..pljujes po svakom tko nije na tvojoj fiš paprikaš liniji...ok pljuj ti po kolindi..kome god hoces od politicara ali ne pljuj po drzavi,gradovima i ljudimaasilovski wrote:U biti naše tajne službe su sudjelovale u otmici i vjerojatno ubojstvu velepsolanika hehehe mi nismo prćija već za ovakvu sepričku treba smisliti nove ime
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbin Kuvar nestao u Zagrebu
» U Zagrebu dogovorena trilateralna saradnja Hrvatske, BiH i Turske
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
» Nestao bivši šef torcide
» U Zagrebu dogovorena trilateralna saradnja Hrvatske, BiH i Turske
» Nestao debotoijusto?
» Gdje je nestao Epi?
» Nestao bivši šef torcide