Sedamnaest mi je godina
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sedamnaest mi je godina
RayMabus wrote:Ma nebitno .........oču ti reč da je napunila 18 a ovaka je bila i sa 17 .......onda kaže maloljetnica ....pa diš ti owdje skužit da ona nema ni 18 ?marcellus wrote:RayMabus wrote:Prirodne su.
a
Eto vidiš a kad sam ja rekao da sam trpa ovakvu " maloljetnicu" , temu mu zatvorio.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nije niš posebno, muška faca i umjetne sise. Noge su solidne i dobar trbuščić.
Guest- Guest
Bogami sele, ovo je za negde posle 02:00 na nekoj zurci dusu dalo...Eva wrote:Nije niš posebno, muška faca i umjetne sise. Noge su solidne i dobar trbuščić.
Ma znam da je muškarcima ono premija, sisata, guzata, lomna u struku, ali ja gledam ovak neutralno kao CH, meni nije nekaj. Ima puno ljepših cura, pa čak i u mom radnom okruženju.
Guest- Guest
2014-04-14
Naravno da ima, al` nemoj da preterujes, od biraca nema...Eva wrote:Ma znam da je muškarcima ono premija, sisata, guzata, lomna u struku, ali ja gledam ovak neutralno kao CH, meni nije nekaj. Ima puno ljepših cura, pa čak i u mom radnom okruženju.
Bila Clintona. Nek to bude pouka svakom kaj overdose čini fizičkom izgledu.
Guest- Guest
Dobro, treba biti umeren u svemu...Eva wrote:Bila Clintona. Nek to bude pouka svakom kaj overdose čini fizičkom izgledu.
mmm..vrlo jedro "dete"...ekselent čojs Longi..RayMabus wrote:A pogledaj ženske ...a tek je napunila 18 ....i sad ti owakva dođe i ima 16 i po ......aj ti sad budi pametan.
Guest- Guest
e-bem je i sa 17 i sa 18 godna.,.."dusebriznici",u biti zesci kompleksasi nek mi mi Kitonju posaugaju..RayMabus wrote:Znači ....ova je jučer imala manje od 18 .....maloljetnica.
Guest- Guest
ufffff....grozni su oni Moškije koji ovo "iskoristavaju"....RayMabus wrote:To su te malojetnice šta Beruskloni bunga lunga ovo ono ....17 godina ....malojetna ....Bog te heba.
Guest- Guest
ajmo forumski sveebi,slike djece nepocudno se lijepe na forum..
Guest- Guest
http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/niksicanka-anja-zvicer-je-ponos-crne-gore/161124085
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milorad rula sve u sedamnaest
» Sedamnaest Nepalaca već mjesec dana rade u Slavoniji kao mesari
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Sedamnaest Nepalaca već mjesec dana rade u Slavoniji kao mesari
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
Page 2 of 2