Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
... a osim toga, kad nekog baš SVI kritičari jednoglasno poseru i to ga poseru do ibera ko Frljića, onda to vjerojatno nešto znači, nisu valjda baš svi kritičari idioti pa ne shvaćaju "dubinu" frljinih misli... :D
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Frljić doista pretjerao:'Gola žena u hidžabu iz spolovila vadi državnu zastavu,a Isus silazi sa križa da bi je silovao'!
drugacije bi ti pisao da je u pitanju muhamed...govinda wrote:Tekst koji se odnosio na progon Jevreja u nacistickoj Njemackoj Frljic je prilagodio danasnjem vremenu i ovoj frci oko izbjeglica.debotoijusto wrote:pogledao bi izvedbu kad bi imao prigodu
zasigurno ima tu nesto vise od provokacije
govinda wrote:Ma najbolje tu kulturu i tu umjetnost ukinut'prckov wrote:pa bas ti koji odu ne mogu nista rec jer ne bi ni isli da kurca znajugovinda wrote:Niko vas ne tjera da gledate njegove predstave pa cemu onda toliko uzbudjenje? Onih 200, 300 osoba koje plate kartu i odu ga gledati mogu poslije pricati da li valja ili ne, vi ostali sta imate se javljati? Ako ej frajer lud, lud je, ima neko ko voli gledati te nejgove ludosti, "nas" pametne niko ne tjera puskom u pozoriste.
treba toj kulturi ukinut financiranje od države, ima boljih načina da se potroše državne pare
frlji ako će BIH dat pare, neka mu daje, al on godišnje od hrvatske dobije 50 milijuna kuna za program HNK koji je ono nered i kaos
pa moras prvo pogledati pa reci da li je sranje ili ne. Tu predstavu o kojoj je rijec nisam gledao pa ne mogu reci da livalja ili ne, neke sam njegove gledao, otprilike je rang lista: jedna vrh, par srednjih i dvije, tri bas nista. Dakle, nisam od onih koji svrsavaju cim se spomene Frljicevo ime ali nisam ni za to da nekakvi kardinali zabranjuju predstave.marcellus wrote:govinda wrote:Ja bas odem u tom slucaju da vidim je li to bas toliko sranje. Posto ni pozorisni kriticari nisu nista bolji od rezisera, us tvari su gori, to su neuspjeli reziseri i glumci.marcellus wrote:provocator wrote:Ja ovdje samo vidim neke histerične šuge koji pljuju po nečemu što nikada nisu vidjeli - po naputku centralnog komiteta HDZ-a, župnika, župana, hodže, štogod... ima li nešto onako iz osobnog iskustva?
pa kad pročitaš ovakve kritike jedne predstave kakve su napisali austrijanci onda nećeš ić gledat predstavu, ne?
pa ne moraš bit upućen u kazalište ili film da vidiš jel predstava ili film teško sranje....
2016-11-17
..tako da imam dojam da je' podrzava hillary mrzi ne znam trumpa ili putina..da je najveci neoliberal ako sere po hrvatskoj,vjernicima....ima brođu..nas je..ma kakav bio..toliko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zapravo, prva je da ostane u kazalištu i da se prikazuje i u budućnosti, što znači da već tu Frljićeve bijedno zakazuju.provocator wrote:Jedna od tendencija u kazalištu, doduše ne suviše nova, je da predstava izađe iz kazališta i to je upravo ono što Frljić kao marna trudbenica radi... Vidimo, vrlo uspješno.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:vidim da oni koji podrzavaju putina brane onog kojeg bi naprimjer putin prvog streljao za primjer..ne osudio nego streljao....
a pa da je kod putina postavio nešto tako s ruskom zastavom koju muslimanka izvlači iz pičke sad bi već režirao predstave na sjeveroistoku sibira, dugoročni aranžman....
nemas sta ukinut, svakako I nemate umjetnosti vec odavno. Ideolosko podguznjastvo I diletanstka provokacija svakako I nije umjetnost nego fol I ublehagovinda wrote:Ma najbolje tu kulturu i tu umjetnost ukinut'prckov wrote:pa bas ti koji odu ne mogu nista rec jer ne bi ni isli da kurca znajugovinda wrote:Niko vas ne tjera da gledate njegove predstave pa cemu onda toliko uzbudjenje? Onih 200, 300 osoba koje plate kartu i odu ga gledati mogu poslije pricati da li valja ili ne, vi ostali sta imate se javljati? Ako ej frajer lud, lud je, ima neko ko voli gledati te nejgove ludosti, "nas" pametne niko ne tjera puskom u pozoriste.
2014-04-19
A sta, Isus nije moj Poslanik? Vec sam rekao, protiv predstave se diglo dosta onih koje vi na ovom forumu smatrate islamistima kojima nije mjesto u Evropi. A predstavu je u Sarajevu gledalo 200 ljudi. Mislim, ako se neko boji da ce 200 ljudi da ugrozi njegovu vjeru onda taj i nije bas jak u vjeri, zar ne?Dread_Pirate_Roberts wrote:drugacije bi ti pisao da je u pitanju muhamed...govinda wrote:Tekst koji se odnosio na progon Jevreja u nacistickoj Njemackoj Frljic je prilagodio danasnjem vremenu i ovoj frci oko izbjeglica.debotoijusto wrote:pogledao bi izvedbu kad bi imao prigodu
zasigurno ima tu nesto vise od provokacije
2016-11-17
Zanimljivo je koliko teksta na jedno obično banalno pitanje, a moglo se odgovoriti s "gledao/la sam" ili "nisam gledao/la" što je samo još jedan dokaz koliko se vremena gubi zbog ljudske bedastoće.marcellus wrote:... a osim toga, kad nekog baš SVI kritičari jednoglasno poseru i to ga poseru do ibera ko Frljića, onda to vjerojatno nešto znači, nisu valjda baš svi kritičari idioti pa ne shvaćaju "dubinu" frljinih misli... :D
evo govinda,provo,jastreb kunu se u putina a brane onog koj ibi putinu mater jebao predstavom...ali oprosteno mu ej a'k sere po vjernicima narocito katolickim narocito u hravtskoj..a'k sere po hrvatskoj i slicno..toliko o kriterijima...marcellus wrote:vuksadinare wrote:vidim da oni koji podrzavaju putina brane onog kojeg bi naprimjer putin prvog streljao za primjer..ne osudio nego streljao....
a pa da je kod putina postavio nešto tako s ruskom zastavom koju muslimanka izvlači iz pičke sad bi već režirao predstave na sjeveroistoku sibira, dugoročni aranžman....
2015-09-08
Bilo kako bilo ne nasjedam na imbecilnu propagandu raznoraznih prikopametnih nadridomoljuba koji sve znaju direktno po Duhu Svetom. Zdravo!
ne radi se o tome...zasto muslimani ne daju da se sprda s muhamedom? eto isto tako katolici ne zele sprdanje sa svojim svetinjama...tocka
..zato sto u hravtskoj ne postoji kultura postovanja narocito sto se tice vjeroispovjesti bilo da se ardi o vjernicima bilo da se radi o ateistima...jer svaki misli da je pametniji i moralniji do onog drugog...
2015-09-08
eno skela placeprovocator wrote:Bilo kako bilo ne nasjedam na imbecilnu propagandu raznoraznih prikopametnih nadridomoljuba koji sve znaju direktno po Duhu Svetom. Zdravo!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
provocator wrote:Zanimljivo je koliko teksta na jedno obično banalno pitanje, a moglo se odgovoriti s "gledao/la sam" ili "nisam gledao/la" što je samo još jedan dokaz koliko se vremena gubi zbog ljudske bedastoće.marcellus wrote:... a osim toga, kad nekog baš SVI kritičari jednoglasno poseru i to ga poseru do ibera ko Frljića, onda to vjerojatno nešto znači, nisu valjda baš svi kritičari idioti pa ne shvaćaju "dubinu" frljinih misli... :D
pa idi ti pa gledaj, ja sigurno neću, ne zanimaju me diletantske predstave nastale iz dnevnopolitičkih / neumjetničkih pobuda
Odakle ti da se ja kunem u Putina? Zamijenio si me sa Epikurom?vuksadinare wrote:evo govinda,provo,jastreb kunu se u putina a brane onog koj ibi putinu mater jebao predstavom...ali oprosteno mu ej a'k sere po vjernicima narocito katolickim narocito u hravtskoj..a'k sere po hrvatskoj i slicno..toliko o kriterijima...marcellus wrote:.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
provocator wrote:Zanimljivo je koliko teksta na jedno obično banalno pitanje, a moglo se odgovoriti s "gledao/la sam" ili "nisam gledao/la" što je samo još jedan dokaz koliko se vremena gubi zbog ljudske bedastoće.marcellus wrote:... a osim toga, kad nekog baš SVI kritičari jednoglasno poseru i to ga poseru do ibera ko Frljića, onda to vjerojatno nešto znači, nisu valjda baš svi kritičari idioti pa ne shvaćaju "dubinu" frljinih misli... :D
Za slobodoumnog PROKIJA ;
Da je tvoja MAMA na KRIŽU i da je SCENARIJ koji osobno ODOBRAVAŠ --- bili i dalje ovako SRAO ???
SMRADE - IDIOTE !!!!
Guest- Guest
Pa ako mu je mama glumica i ako mora da bude na krizu kao dio svoje uloge sta se on ima bunit protiv toga?redder4 wrote:provocator wrote:Zanimljivo je koliko teksta na jedno obično banalno pitanje, a moglo se odgovoriti s "gledao/la sam" ili "nisam gledao/la" što je samo još jedan dokaz koliko se vremena gubi zbog ljudske bedastoće.marcellus wrote:... a osim toga, kad nekog baš SVI kritičari jednoglasno poseru i to ga poseru do ibera ko Frljića, onda to vjerojatno nešto znači, nisu valjda baš svi kritičari idioti pa ne shvaćaju "dubinu" frljinih misli... :D
Da je tvoja MAMA na KRIŽU i da je SCENARIJ koji osobno ODOBRAVAŠ --- bili i dalje ovako SRAO ???
SMRADE - IDIOTE !!!!
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
prio
redder4 wrote:provocator wrote:Zanimljivo je koliko teksta na jedno obično banalno pitanje, a moglo se odgovoriti s "gledao/la sam" ili "nisam gledao/la" što je samo još jedan dokaz koliko se vremena gubi zbog ljudske bedastoće.marcellus wrote:... a osim toga, kad nekog baš SVI kritičari jednoglasno poseru i to ga poseru do ibera ko Frljića, onda to vjerojatno nešto znači, nisu valjda baš svi kritičari idioti pa ne shvaćaju "dubinu" frljinih misli... :D
SMRADE - IDIOTE !!!!
Halo IDIOTE ; javi se - da te priupitam još neka pitanja ???
Guest- Guest
Ovo su Frljićeve kolege po "talentu":
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» Uspješna integracija: Azilant odslušao predavanje o tretiranju žena u Europi pa silovao djelatnicu Crvenog križa
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Ecija gola omotana u zastavu
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
» Uspješna integracija: Azilant odslušao predavanje o tretiranju žena u Europi pa silovao djelatnicu Crvenog križa
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Ecija gola omotana u zastavu
» Zoki se budi iz 'domoljubnog sna' i vrača na stare 'ljubavi:Red antifašizma,'oni mrze'-hdz,hdssb,glavas,hsp,desnica,zivio Frljić a i malo sam pretjerao hvaleći Tuđmana
Page 5 of 6