Erdogan želi legalizirati silovanje djevojčica
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan želi legalizirati silovanje djevojčica
haha, nije mogla docekat :0)mutava baštarda wrote:moja bila nađavla...maggie13 wrote:nije joj trebalo zurit..dotarica :Dmutava baštarda wrote:stara curamaggie13 wrote:moja se udala s 27 godina..B-)mutava baštarda wrote:
moja pok. baba se tako umakla. kasnije se sve izgladilo, baba morala proći neki tretman klečenjem i molitvom za oprost. nešto dalje u prošlost bilo je i pravih otmica.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
bilo je i slučajeva gdje su momci iz jednog sela išli po cure iz drugog redovito. najbolja mi je o 7 momaka iz potravlja koji su došli po cure/žene na bitelić i malo falili u računici, na pola puta skužili da je 7muških i 8 cura. kada su skontali grešku svaka se zaletila i zgrabila svog muškarca. najzgodnija se vratila kući, bila je pasivna, računala je da je siguran izbor. to su počeci emancipacije u dalmatinskoj zagori.maggie13 wrote:haha, nije mogla docekat :0)mutava baštarda wrote:moja bila nađavla...maggie13 wrote:nije joj trebalo zurit..dotarica :Dmutava baštarda wrote:stara curamaggie13 wrote:
moja se udala s 27 godina..B-)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
nisam čitao o silovanjima, ovdje bi se ekipa dogovorila, tipa i cura i momak, da će se pojebati, i onda čak familija od momka im osigura sobu, i onda kada to obave, roditelji je moraju udati :DRegoč wrote:To je uglavnom bilo tako, iako su i tada postojala silovanja, jer muškarci "nisu znali" razlikovati kad cura "neće", a kad neće.Milo Yiannopoulos wrote:čitao sam u Imotskom kakav je bio običaj.Regoč wrote:To je vezano i za otmicu mlade. Te su otmice uviek bile dogovarane, a medeni mjesec je razdoblje u kojem je mladić morao skrivati djevojku da bi stekao pravo na ženidbu. Jasno, takva se praksa izopačila u stvarna silovanja.max123 wrote:nekad je to bila i praksa u krscanstvu i judaizmu.muje ko muje u svemu kasne..
Tipa zaljubili bi se momak i cura, ali često bi se desilo da tipa najčešće od cure , familija neodobrava vezu (tipa bogatija obitelj itd, pa žele svoju udati negdje drugdje).
I onda bi cura utekla sa momkom, i negdje bi se posexali ,često i kod momka doma (ali nije bilo silovanje, nego dobrovoljno) , i onda roditelji nebi imali izbora, nego pristati na brak.
Zanimljivo u tim vezama je bilo dopušteno "mješenje" , tipa drpaju se, ovaj joj mjesi dude, ali sex 0 bodova.
Jer se nevinost cijenila tada(pa i danas ali manje) , pa i u poganskoj europi , isto nije bilo sexa prije braka.
Doduše to je tada funkcioniralo jer se u brak ulazilo sa 14,15,16 godina
to kada se klinci od 16godina zaljube preko glave, danas se ne ulazi u brak prije 25godina rijetko, i važe se svaka pizdarija,
Guest- Guest
Silovanja su bila rietka, ali su i tada postojala.Milo Yiannopoulos wrote:nisam čitao o silovanjima, ovdje bi se ekipa dogovorila, tipa i cura i momak, da će se pojebati, i onda čak familija od momka im osigura sobu, i onda kada to obave, roditelji je moraju udati :DRegoč wrote:To je uglavnom bilo tako, iako su i tada postojala silovanja, jer muškarci "nisu znali" razlikovati kad cura "neće", a kad neće.Milo Yiannopoulos wrote:čitao sam u Imotskom kakav je bio običaj.Regoč wrote:To je vezano i za otmicu mlade. Te su otmice uviek bile dogovarane, a medeni mjesec je razdoblje u kojem je mladić morao skrivati djevojku da bi stekao pravo na ženidbu. Jasno, takva se praksa izopačila u stvarna silovanja.max123 wrote:nekad je to bila i praksa u krscanstvu i judaizmu.muje ko muje u svemu kasne..
Tipa zaljubili bi se momak i cura, ali često bi se desilo da tipa najčešće od cure , familija neodobrava vezu (tipa bogatija obitelj itd, pa žele svoju udati negdje drugdje).
I onda bi cura utekla sa momkom, i negdje bi se posexali ,često i kod momka doma (ali nije bilo silovanje, nego dobrovoljno) , i onda roditelji nebi imali izbora, nego pristati na brak.
Zanimljivo u tim vezama je bilo dopušteno "mješenje" , tipa drpaju se, ovaj joj mjesi dude, ali sex 0 bodova.
Jer se nevinost cijenila tada(pa i danas ali manje) , pa i u poganskoj europi , isto nije bilo sexa prije braka.
Doduše to je tada funkcioniralo jer se u brak ulazilo sa 14,15,16 godina
to kada se klinci od 16godina zaljube preko glave, danas se ne ulazi u brak prije 25godina rijetko, i važe se svaka pizdarija,
koje bi ovakav politički stav njih pogodio
Hehehe - sam sebe mrzim zbog ovog pitanja - no, zbog BABETINE ga moram postaviti ; BABETINO koliko godina i koliko ih ima u NJemačkoj imaju mnoge NJEMICE koje bi potpale pod ovaj zakon ???
maggie13 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/erdogan-zeli-legalizirati-silovanje-djevojcica-mladjih-od-15-godina/933187.aspxŠto reći na ovo..vraćamo se unazad..ma, što vraćamo, propadamo..naočigled..
Hehehe - sam sebe mrzim zbog ovog pitanja - no, zbog BABETINE ga moram postaviti ; BABETINO koliko godina i koliko ih ima u NJemačkoj imaju mnoge NJEMICE koje bi potpale pod ovaj zakon ???
Guest- Guest
hahaha, dobra pouka..nasmijao si me :Pmutava baštarda wrote:bilo je i slučajeva gdje su momci iz jednog sela išli po cure iz drugog redovito. najbolja mi je o 7 momaka iz potravlja koji su došli po cure/žene na bitelić i malo falili u računici, na pola puta skužili da je 7muških i 8 cura. kada su skontali grešku svaka se zaletila i zgrabila svog muškarca. najzgodnija se vratila kući, bila je pasivna, računala je da je siguran izbor. to su počeci emancipacije u dalmatinskoj zagori.maggie13 wrote:haha, nije mogla docekat :0)mutava baštarda wrote:moja bila nađavla...maggie13 wrote:nije joj trebalo zurit..dotarica :Dmutava baštarda wrote:
stara cura
2014-04-11
...odo' bljuvat...
Regoč-
2015-08-21
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/povucen-nacrt-kontroverznog-zakona-o-spolnom-zlostavljanju-maloljetnica-bijesni-turci-ne-zele-ukidanje-presude-ako-napadac-ozeni-svoju-zrtvu/5293059/
2014-04-11
maggie13 wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/povucen-nacrt-kontroverznog-zakona-o-spolnom-zlostavljanju-maloljetnica-bijesni-turci-ne-zele-ukidanje-presude-ako-napadac-ozeni-svoju-zrtvu/5293059/
Zakon je manjkav, jer nedostaje dio koji se odnosi na curice iznad 15 godina.
Njih se neće moratii ženiti, inače je sve ostane isto.
Erdogan je islamist. Imamm osjećaj da je pao pod ideološki utjecaj ISIL-a.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Samo su se primirili, nije to još gotovo.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 52 godišnji muškarac tvrdi da je 6 godišnja djevojčica, želi se druiti sa vršnjakinjama
» Sultan Erdogan želi grčke otoke i Egejsko more : TO JE NAŠE
» Erdogan lupio cusku Bakiru:Turska ne zeli na Balkanu raditi vjerske razlike
» Redžep Tajip Erdogan izveo je na binu devojčicu u vojničkoj uniformi i upitao je da li želi da bude mučenik.
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
» Sultan Erdogan želi grčke otoke i Egejsko more : TO JE NAŠE
» Erdogan lupio cusku Bakiru:Turska ne zeli na Balkanu raditi vjerske razlike
» Redžep Tajip Erdogan izveo je na binu devojčicu u vojničkoj uniformi i upitao je da li želi da bude mučenik.
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
Page 5 of 5