Kolinda: Potrebne su nam brze i okretne reakcije na rusko djelovanje :)
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kolinda: Potrebne su nam brze i okretne reakcije na rusko djelovanje :)
..isti quratz-silovali su....jos gore navodno bracu i sestre...koji mazohistijastreb wrote:Po Beogradu da. Po Slavoniji i Baranji njet.vuksadinare wrote:
i malo za zabavu silovali sve redom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.....mazohisti su oni koji zele da im netko drugi vlada zeljeznom rukom..u biti nisu demokrati..pate za tatom
2015-09-08
Kao ti i Ero za SAD-om i Njemačkom.vuksadinare wrote:.....mazohisti su oni koji zele da im netko drugi vlada zeljeznom rukom..u biti nisu demokrati..pate za tatom
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da me bolje pratis ja ne patim ni za amerima ni za eu ni za rusijom....meni ne trebaju 'tate'....to je znak slabica...onih koje je strah da budu samostalni i svoji....jebes to ako zelis jednog hemegona usa zamjeniti drugim hegemonom rusijom..ili jesi za slobodu ili nisi...slobodu ti nikad nece donijeti drugi..to ej moj stav..pa sad ti me trpšaj gdje god hoces..u biti ja ti vise slijedim titov put nego ti...na neki nacin..jastreb wrote:Kao ti i Ero za SAD-om i Njemačkom.vuksadinare wrote:.....mazohisti su oni koji zele da im netko drugi vlada zeljeznom rukom..u biti nisu demokrati..pate za tatom
2015-09-08
sa geostarteske pozicije ja sam vise da se uduzimo an osnovi srednje europe bez patronata rusije ili amerike ako vec tako mora biti..ono tipa austrija,mađarska,poljska,ceska,hrvatska...i u ekonomskom i u vojnom smislu...i to bi za ans bilo najbolje rjesenje
2015-09-08
Pričaš bedastoće. Ja ne želim da se Hrvati odupiru Rusima i da na bilo koji način sudjeluju u tom sukobu. Znači mi smo teritorij okupiran od NATO-a i ako Rusi žele suzbiti NATO iz ovog dijela tko smo mi da im se odupiremo?vuksadinare wrote:da me bolje pratis ja ne patim ni za amerima ni za eu ni za rusijom....meni ne trebaju 'tate'....to je znak slabica...onih koje je strah da budu samostalni i svoji....jebes to ako zelis jednog hemegona usa zamjeniti drugim hegemonom rusijom..ili jesi za slobodu ili nisi...slobodu ti nikad nece donijeti drugi..to ej moj stav..pa sad ti me trpšaj gdje god hoces..u biti ja ti vise slijedim titov put nego ti...na neki nacin..jastreb wrote:Kao ti i Ero za SAD-om i Njemačkom.vuksadinare wrote:.....mazohisti su oni koji zele da im netko drugi vlada zeljeznom rukom..u biti nisu demokrati..pate za tatom
Neka Ameri dovedu ovdje svoje vojnike i nek se ovdje pobiju. Mi se zatvorimo u podrume i skloništa i kad sve prođe izađemo vanka.
Premalo nas je da bi ginuli radi bilo čijih stranih interesa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....nase probleme nece rjesiti ni rus ni amer ni brisel..to se vidi...ako mastamo o nekakvom financijskoj pomoci od rusa ili gospodarskom-zaboravite.-..imate primjer srbije.....vas vecina sanjate o nekakvoj pomoci ruskoj sa ove ili one starne..da ce nam netko nesto jeftino ili za badave poklanjati ako mu se priklonimo..jok...ima da duplo platis pomoc ako zelis...samo coravi to en vide...u se i u svoje kljuse..to ej rjesenje jedino..
2015-09-08
..pajdo kad ti padaju nuklearne rakete..i da se sklonis..neces izaci za deset godina iz podruma...sto ti mislis da ce to biti klasican rat..ono red tenkova..red pjesaka..u danasnjem sofisticiranom vremenu...pjesake i tenkove mozes unistiti i da ih ne vidis....rat ako bi se vodio vodio bi se informacijama,gumbicima...i tehnologijom...tenkoviam mozemo ratovati mi i srbi...i pjesadijom..niti bi rus niti amer poslali ovdje hrpu pjesaka...eventualno neki strucnio kadar i poneku specijalnu postrojbu i nista vise..gro ljudstva-pjesadinaca,klasicnog oruzja u slucaju borbe na tlu vodili bi mi i srbi..vuksadinare wrote:sa geostarteske pozicije ja sam vise da se uduzimo an osnovi srednje europe bez patronata rusije ili amerike ako vec tako mora biti..ono tipa austrija,mađarska,poljska,ceska,hrvatska...i u ekonomskom i u vojnom smislu...i to bi za ans bilo najbolje rjesenje
2015-09-08
..i jos nesto....postenije je drzati ugovora...nego biti licemjer i bitu u jednoj kuci....a raditi kontra te kuce bila ona dobra ili losa....izađi brate ako ti se ne sviđa..no zelis li?..ili si na koncu vise pohlepan za novcem nego sto si stvarno neki politicar idealist...briti su izasli iz eu-a....i pokazali se manjim licemjerima od npr orbana imađarske koji su ka'kti kontra eu-a a prpa ih izaci...i raspisati referendum...lakse ej lajati ali nista ne zelis poduzeti jer znas na koncu da si goli quratz..nase budale bar sute i ne qurtze se jer znaju da bi to lajanje bilo na koncu u prazno
2015-09-08
samo sto ljudi zele cuti i to lajanje makar bilo i na mjesec....
2015-09-08
Kroz Slavoniju nisu prošli, otišli su preko Vojvodine u Mađarsku.jastreb wrote:Po Beogradu da. Po Slavoniji i Baranji njet.vuksadinare wrote:
i malo za zabavu silovali sve redom
Briti su izišli, ali bi ostali, zato odugovlače s aktivacijom razdruživanja.vuksadinare wrote:..i jos nesto....postenije je drzati ugovora...nego biti licemjer i bitu u jednoj kuci....a raditi kontra te kuce bila ona dobra ili losa....izađi brate ako ti se ne sviđa..no zelis li?..ili si na koncu vise pohlepan za novcem nego sto si stvarno neki politicar idealist...briti su izasli iz eu-a....i pokazali se manjim licemjerima od npr orbana imađarske koji su ka'kti kontra eu-a a prpa ih izaci...i raspisati referendum...lakse ej lajati ali nista ne zelis poduzeti jer znas na koncu da si goli quratz..nase budale bar sute i ne qurtze se jer znaju da bi to lajanje bilo na koncu u prazno
svejedno..imali su muda napraviti referendum..imaju li i ostali?..to je poanta..a ne samo pricati..mi bi ovo mi bi ono...Regoč wrote:Briti su izišli, ali bi ostali, zato odugovlače s aktivacijom razdruživanja.vuksadinare wrote:..i jos nesto....postenije je drzati ugovora...nego biti licemjer i bitu u jednoj kuci....a raditi kontra te kuce bila ona dobra ili losa....izađi brate ako ti se ne sviđa..no zelis li?..ili si na koncu vise pohlepan za novcem nego sto si stvarno neki politicar idealist...briti su izasli iz eu-a....i pokazali se manjim licemjerima od npr orbana imađarske koji su ka'kti kontra eu-a a prpa ih izaci...i raspisati referendum...lakse ej lajati ali nista ne zelis poduzeti jer znas na koncu da si goli quratz..nase budale bar sute i ne qurtze se jer znaju da bi to lajanje bilo na koncu u prazno
2015-09-08
I HDZ-u treba biti čast što je četnička... Pardon, napredna stranka postala dio obitelji kojoj pripada i HDZ.Eroo wrote:
2020. HR će voditi EU. Srbija će imati čast da ulazak u EU s HR podpiše.
KGK se dvoji između drugog mandata ili predjsjedavanje EU-om. Šta bi joj ti predložio? Kad je već na biranju.
Četnici su i službeno antifašisti kao i vi u RF, imaš problem s time?provocator wrote:I HDZ-u treba biti čast što je četnička... Pardon, napredna stranka postala dio obitelji kojoj pripada i HDZ.Eroo wrote:
KGK se dvoji između drugog mandata ili predjsjedavanje EU-om. Šta bi joj ti predložio? Kad je već na biranju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ero, ne kenjaj, zašto Koli sad ne lupi šakom o stol jer nećemo četnike u Europi?Eroo wrote:Četnici su i službeno antifašisti kao i vi u RF, imaš problem s time?provocator wrote:I HDZ-u treba biti čast što je četnička... Pardon, napredna stranka postala dio obitelji kojoj pripada i HDZ.Eroo wrote:
Pa antifašisti su, kao i pola Hrvatske, uostalom. Lex Perković ti je živi dokaz...Regoč wrote:Ero, ne kenjaj, zašto Koli sad ne lupi šakom o stol jer nećemo četnike u Europi?Eroo wrote:Četnici su i službeno antifašisti kao i vi u RF, imaš problem s time?provocator wrote:I HDZ-u treba biti čast što je četnička... Pardon, napredna stranka postala dio obitelji kojoj pripada i HDZ.Eroo wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
žEroo wrote:Pa antifašisti su, kao i pola Hrvatske, uostalom. Lex Perković ti je živi dokaz...Regoč wrote:Ero, ne kenjaj, zašto Koli sad ne lupi šakom o stol jer nećemo četnike u Europi?Eroo wrote:Četnici su i službeno antifašisti kao i vi u RF, imaš problem s time?provocator wrote:I HDZ-u treba biti čast što je četnička... Pardon, napredna stranka postala dio obitelji kojoj pripada i HDZ.Eroo wrote:
Ero, Ero, što se izmotavaš. U čem je hrvatski interes da četnici budu dio Europe? Zašto naša Predsjednica ne zagalami? Zašto ne prozove HDZ i HSS za neodgovornost?
Ona je i dalje službenik NATO pakta, a to nije u njihovom interesu, vrlo jednostavno, isto vrijedi za Plenkija koji je još uvijek službenik Bruxella a ne premiejr ove državeRegoč wrote:žEroo wrote:Pa antifašisti su, kao i pola Hrvatske, uostalom. Lex Perković ti je živi dokaz...Regoč wrote:Ero, ne kenjaj, zašto Koli sad ne lupi šakom o stol jer nećemo četnike u Europi?Eroo wrote:Četnici su i službeno antifašisti kao i vi u RF, imaš problem s time?provocator wrote:
I HDZ-u treba biti čast što je četnička... Pardon, napredna stranka postala dio obitelji kojoj pripada i HDZ.
Ero, Ero, što se izmotavaš. U čem je hrvatski interes da četnici budu dio Europe? Zašto naša Predsjednica ne zagalami? Zašto ne prozove HDZ i HSS za neodgovornost?
Kermit-
2014-04-17
Razjasnismo problem. Predsjednica je američka marioneta, a premijer njemačka pudlica.asilovski wrote:Ona je i dalje službenik NATO pakta, a to nije u njihovom interesu, vrlo jednostavno, isto vrijedi za Plenkija koji je još uvijek službenik Bruxella a ne premiejr ove državeRegoč wrote:žEroo wrote:Pa antifašisti su, kao i pola Hrvatske, uostalom. Lex Perković ti je živi dokaz...Regoč wrote:Ero, ne kenjaj, zašto Koli sad ne lupi šakom o stol jer nećemo četnike u Europi?Eroo wrote:
Četnici su i službeno antifašisti kao i vi u RF, imaš problem s time?
Regoč wrote:Razjasnismo problem. Predsjednica je američka marioneta, a premijer njemačka pudlica.asilovski wrote:Ona je i dalje službenik NATO pakta, a to nije u njihovom interesu, vrlo jednostavno, isto vrijedi za Plenkija koji je još uvijek službenik Bruxella a ne premiejr ove državeRegoč wrote:žEroo wrote:Pa antifašisti su, kao i pola Hrvatske, uostalom. Lex Perković ti je živi dokaz... :):Regoč wrote:
Ero, ne kenjaj, zašto Koli sad ne lupi šakom o stol jer nećemo četnike u Europi?
barbie i hund...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Europi su potrebne alternative
» Hrvatskoj potrebne 42.000 sezonskih radnika
» Timothy Less: Balkanu su potrebne nacionalne države
» Medvedev: Za produžetak Turskog toka potrebne garancije EU
» Europi su potrebne alternative
» Hrvatskoj potrebne 42.000 sezonskih radnika