Ring of Fire
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ring of Fire
znas mene Eyeku...ladovina..kad dojde kraj,e pa e/bi ga..sto se moze..red wolf wrote:Pratite te pratite...Vrijeme je...
Guest- Guest
A ne, iz tog moraš nešto naučiti...bogomdani wrote:znas mene Eyeku...ladovina..kad dojde kraj,e pa e/bi ga..sto se moze..red wolf wrote:Pratite te pratite...Vrijeme je...
red wolf-
2016-02-10
Nemaš na vijestima. To je problem.bogomdani wrote:gadno..ne pratim bas vijesti,jedino onako povrsno..oke,ya sada je to slijeganje terena,podrhtavanje,no brine poveyanost..ti to aktivno pratis ili onako tu i tamo_lookatme wrote:Kako si rekao Hrvatska je još dobra. Naglasak je na još. Italija je nastradala, a kraj se ne vidi. Neki dan je kod Pavie eksplodirala rafinerija, koja eto, slučajno ili ne, leži na rascjepu.bogomdani wrote:uffff..sve ovo u Hrvatskoj...
lookatme-
2014-04-18
kako gore, tako dolje, kako unutra, tako vani....
red wolf-
2016-02-10
zanimljivo..lookatme wrote:Nemaš na vijestima. To je problem.bogomdani wrote:gadno..ne pratim bas vijesti,jedino onako povrsno..oke,ya sada je to slijeganje terena,podrhtavanje,no brine poveyanost..ti to aktivno pratis ili onako tu i tamo_lookatme wrote:Kako si rekao Hrvatska je još dobra. Naglasak je na još. Italija je nastradala, a kraj se ne vidi. Neki dan je kod Pavie eksplodirala rafinerija, koja eto, slučajno ili ne, leži na rascjepu.bogomdani wrote:uffff..sve ovo u Hrvatskoj...
https://www.rt.com/news/368905-oil-refinery-explosion-italy/
no o uzroku nis,barem ne ovo sto si ti navela...
Guest- Guest
Ovo je zaista zanimljivo...Nekako mi je napeto ovako kako vi to izvještavate...Baš me zanima kako će biti kad se sve ubrza...lookatme wrote:Mogući tsunami u Australiji.
red wolf-
2016-02-10
Baš sam sad vidio da trese nakon onog prvog kod Kalifornije...Dobro, zna se dogoditi da bude i pokoji jači...
red wolf-
2016-02-10
Najmanje četiri snažna potresa, od kojih najjači magnitude 5,7 stupnjeva, zatresla su danas središnju Italiju, javila je Ansa.
http://net.hr/danas/svijet/novi-jaki-potres-pogodio-italiju-podrhtavanje-se-osjetilo-u-rimu/
U Italiji prava katastrofa. U roku 5 minuta ih je bilo gotovo 17 između 5 i 6 M
lookatme-
2014-04-18
Jes ti tamo il samo citas vijesti?lookatme wrote:Najmanje četiri snažna potresa, od kojih najjači magnitude 5,7 stupnjeva, zatresla su danas središnju Italiju, javila je Ansa.
http://net.hr/danas/svijet/novi-jaki-potres-pogodio-italiju-podrhtavanje-se-osjetilo-u-rimu/
dijagram-
2015-08-09
Na sreću nisam, ali malo pomnije pratim događanja.dijagram wrote:Jes ti tamo il samo citas vijesti?lookatme wrote:Najmanje četiri snažna potresa, od kojih najjači magnitude 5,7 stupnjeva, zatresla su danas središnju Italiju, javila je Ansa.
lookatme-
2014-04-18
U Tirenskom moru je bio jedan od 6.3 M. Njega nisu ni spomenuli, kao ni onaj od 4.7 M u Sloveniji, nekih 100 km sjeverno od Zagreba, također ni zuc.
lookatme-
2014-04-18
Nek si ti na sigurnoj udaljenosti.lookatme wrote:U Tirenskom moru je bio jedan od 6.3 M. Njega nisu ni spomenuli, kao ni onaj od 4.7 M u Sloveniji, nekih 100 km sjeverno od Zagreba, također ni zuc.
Kad otrese ovaj nas sljemenski bit ce svega.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nek si ti na sigurnoj udaljenosti.lookatme wrote:U Tirenskom moru je bio jedan od 6.3 M. Njega nisu ni spomenuli, kao ni onaj od 4.7 M u Sloveniji, nekih 100 km sjeverno od Zagreba, također ni zuc.
Srećom vas Pavle sve pripremio za taj spektakl...Oklopnjake, pancirke, a naći će se i pokoji zavoj...
darth_vader-
2014-04-17
Noćas sam imala čudan san. Bila sam na planinarenju. U jednom trenutku sam se okrenula, a iza mene su se preko sedam brda u mom pravcu valjali ogromni valovi. Prva misao, gdje da se sakrijemdijagram wrote:Nek si ti na sigurnoj udaljenosti.lookatme wrote:U Tirenskom moru je bio jedan od 6.3 M. Njega nisu ni spomenuli, kao ni onaj od 4.7 M u Sloveniji, nekih 100 km sjeverno od Zagreba, također ni zuc.
lookatme-
2014-04-18
Samo mi se prvi dio rečenice sviđapismejker wrote:Nista od toga,surf-dasku i zajasi ih. :)
lookatme-
2014-04-18
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vulin izvukao Klicka u ring
» Trump izazvao McMahona da uđe u ring - i pobijedio
» kolindin stozer bacio rucnik u ring
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Amerika napada Rusiju, Putin uzvraća, u ring ulazi KINA. Evo ko pobeđuje
» Trump izazvao McMahona da uđe u ring - i pobijedio
» kolindin stozer bacio rucnik u ring
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Amerika napada Rusiju, Putin uzvraća, u ring ulazi KINA. Evo ko pobeđuje
Page 4 of 5