Vulin izvukao Klicka u ring
Page 1 of 1
Vulin izvukao Klicka u ring
https://informer.rs/vesti/politika/706924/uporedio-kim-donbas-ali-poredjenju-idi-kraja-ministar-vulin-brutalno-reagovao-klickovu-provokaciju-albancima
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Vulin izvukao Klicka u ring
Vulin trci pred rudu.
Neka isti licno potvrdi, pa mozes nesto reci.
Albanci mozda pustaju lazi, ovaj grize odmah.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Vitalij Kličko: Širi se moja lažna izjava o Srbiji. Tražite audio ili videodokaz
prije 3 sata
Screenshot: YouTube
GRADONAČELNIK Kijeva Vitalij Kličko demantirao je da je izjavio da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije "kao što su Albanci oslobođeni od Srbije".
"Prijatelji, pojedini strani internetski mediji, uključujući ruske, počeli su širiti moj navodni citat u vezi sa Srbijom i Albanijom. Ja to nisam rekao. I prije nego što prenesu takvu vrstu informacije i bilo što citiraju, novinari bi trebali zatražiti audio ili videodokaz takve ekskluzive", poručio je Kličko.
prije 3 sata
GRADONAČELNIK Kijeva Vitalij Kličko demantirao je da je izjavio da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije "kao što su Albanci oslobođeni od Srbije".
"Prijatelji, pojedini strani internetski mediji, uključujući ruske, počeli su širiti moj navodni citat u vezi sa Srbijom i Albanijom. Ja to nisam rekao. I prije nego što prenesu takvu vrstu informacije i bilo što citiraju, novinari bi trebali zatražiti audio ili videodokaz takve ekskluzive", poručio je Kličko.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Vitalij Kličko: Širi se moja lažna izjava o Srbiji. Tražite audio ili videodokaz
prije 3 sata
Pa rekao je. Šta sad sere?
https://klankosova.tv/klitschko-falenderon-shqiptaret-dhe-kosoven-pasi-ju-u-cliruat-nga-serbia-edhe-ne-do-te-clirohemi-nga-rusia/
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Hektorović wrote:Vitalij Kličko: Širi se moja lažna izjava o Srbiji. Tražite audio ili videodokaz
prije 3 sata
Pa rekao je. Šta sad sere?
https://klankosova.tv/klitschko-falenderon-shqiptaret-dhe-kosoven-pasi-ju-u-cliruat-nga-serbia-edhe-ne-do-te-clirohemi-nga-rusia/
Pa visip kako tvrdi da je to ovaj novinar izmislio.
2018-04-10
Serbinho-3 wrote:
Vulin trci pred rudu.
Neka isti licno potvrdi, pa mozes nesto reci.
Albanci mozda pustaju lazi, ovaj grize odmah.
Debil ostaje debil
2018-04-10
Volio bih da se Vulin pomlati sa Klickom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vulinu kad spomenes hrvate i siptare usi mu jos vise narastu..i nos
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:vulinu kad spomenes hrvate i siptare usi mu jos vise narastu..i nos
nato i eu (zapad )
te dve reci stoje
bolje !
2020-04-21
Srbijanska politička "elita" pokušava na stol sa Ukrajinom staviti i Kosovo.
Otuda i njihovo rusofilstvo, kao i podržavanje ruskog barbarstva u Ukrajini.
Ni kad se UPC-moskovski patrijarhat, odvoji od RPC i distancira od ruskog
barbarstva, njima to ništa ne znači.
Rusko korištenje TOS-1A u Donbasu je najveći mogući zločin protiv čovječnosti
ikad viđen u povijesti. Tko to podržava je također barbar, odnosno potencijalni barbar,
koji ne zaslužuje živjeti u našem susjeddstvu i civilizaciji.
Otuda i njihovo rusofilstvo, kao i podržavanje ruskog barbarstva u Ukrajini.
Ni kad se UPC-moskovski patrijarhat, odvoji od RPC i distancira od ruskog
barbarstva, njima to ništa ne znači.
Rusko korištenje TOS-1A u Donbasu je najveći mogući zločin protiv čovječnosti
ikad viđen u povijesti. Tko to podržava je također barbar, odnosno potencijalni barbar,
koji ne zaslužuje živjeti u našem susjeddstvu i civilizaciji.
NATO nešto slično nije uradio Srbiji.pixi.... wrote:vuksadinare wrote:vulinu kad spomenes hrvate i siptare usi mu jos vise narastu..i nos
nato i eu (zapad )
te dve reci stoje
bolje !
Ovo je nacističko barbarstvo par exellence.
Ne spominjite više "NATO bombardovanje"!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
S kojim pravom, ovo činite barbari?
Pišam se na sve ono u što vjerujete...sotone...
Pišam se na sve ono u što vjerujete...sotone...
Similar topics
» Todorić je u zadnji čas iz Agrokora izvukao 100 milijuna eura
» Bit ce svega.Dinamo izvukao Crvenu zvezdu ali prvo mora proci Legiju
» Predsjednica objasnila zašto je pomilovala tajkuna koji je u privatizaciji izvukao milijune kuna
» Ring of Fire
» kolindin stozer bacio rucnik u ring
» Bit ce svega.Dinamo izvukao Crvenu zvezdu ali prvo mora proci Legiju
» Predsjednica objasnila zašto je pomilovala tajkuna koji je u privatizaciji izvukao milijune kuna
» Ring of Fire
» kolindin stozer bacio rucnik u ring
Page 1 of 1