Izbori u SDP: Bernardić vodi!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Izbori u SDP: Bernardić vodi!
Hrvatskoj treba autentična lijeva stranka. Ako to SDP pravilno shvati imaju velike šanse kod birača. Mada sumnjam u to. SDP je buržoiziran i reviziran do krajnjih granica.Eroo wrote:Politički život u HR će se harmonizirati kad SDP raspadne na SD, SDP 1945 i SDP 1991.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....meni bernardicizgleda smotano...brzo napadne a jos brze se povuce..mlad,neiskustvo..sto li vec...kad ej napao zokija ovaj ga je ispleskao i brzo se povukao....realno mislim da je po meni orsat miljenic bio dosta dobar kandidat za celno mjesto sdp-a...no jbg sdp-ovci biraju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to i ja velim,Orsat bi bio zakon.Još jedan superhik na političkoj sceni ne bi škodio.vuksadinare wrote:....meni bernardicizgleda smotano...brzo napadne a jos brze se povuce..mlad,neiskustvo..sto li vec...kad ej napao zokija ovaj ga je ispleskao i brzo se povukao....realno mislim da je po meni orsat miljenic bio dosta dobar kandidat za celno mjesto sdp-a...no jbg sdp-ovci biraju
vili40-
2015-08-02
...bernardic napadne ali ga se brzo prizemlji i to nije dobro...ne izgleda mi kao lik za dugotrajniju borbu...premlad je...vise srce ide nego razumom...mislim da je ovo vise potez da se dobije sto brze na nekoj popularnosti sdp-a..idu lokalni izbori pa izbori za europarlament...pa se tu zeli nesto kapitalizirati...ali sve to moze biti kratkotrajno na kratke staze...vili40 wrote:to i ja velim,Orsat bi bio zakon.Još jedan superhik na političkoj sceni ne bi škodio.vuksadinare wrote:....meni bernardicizgleda smotano...brzo napadne a jos brze se povuce..mlad,neiskustvo..sto li vec...kad ej napao zokija ovaj ga je ispleskao i brzo se povukao....realno mislim da je po meni orsat miljenic bio dosta dobar kandidat za celno mjesto sdp-a...no jbg sdp-ovci biraju
2015-09-08
no ima jedan problem za sdp...bernardic je vise lokal patriota mislim na stranku..definitivno on ce vise gurat na stranu zagrebacke organizicije sdp-a sto se nece svidjeti do sada najjacoj i najutjecajnijoj organizaciji onoj rijeckoj koaj je svikla da vedri i oblaci u sdp-u...manje vise...a i bernardic nije bas sa njima na 'ti' pogotovo sto su ovi bili stali iza zokija u bernardicevoj borbi protiv zokija prije dvije godine
2015-09-08
gledaj vuče,SDP je već dobrano zasrao da ne znam dal može još više.Kakva socijaldemokracija sa HNS-om?Osvrni se malo pa slušaj,kakve oni imaju veze sa ljevicom?Da,gube glasače polako ali sigurno jer ljudima je dosta tog glumatanja.vuksadinare wrote:...bernardic napadne ali ga se brzo prizemlji i to nije dobro...ne izgleda mi kao lik za dugotrajniju borbu...premlad je...vise srce ide nego razumom...mislim da je ovo vise potez da se dobije sto brze na nekoj popularnosti sdp-a..idu lokalni izbori pa izbori za europarlament...pa se tu zeli nesto kapitalizirati...ali sve to moze biti kratkotrajno na kratke staze...vili40 wrote:to i ja velim,Orsat bi bio zakon.Još jedan superhik na političkoj sceni ne bi škodio.vuksadinare wrote:....meni bernardicizgleda smotano...brzo napadne a jos brze se povuce..mlad,neiskustvo..sto li vec...kad ej napao zokija ovaj ga je ispleskao i brzo se povukao....realno mislim da je po meni orsat miljenic bio dosta dobar kandidat za celno mjesto sdp-a...no jbg sdp-ovci biraju
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nova suradnja a i novi izbori na vidiku?Bernardić poslao prijedlog za suradnju Petrovu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» LOŠ, ZAO, BERNARDIĆ
» Jel Bernardić normalan?
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» LOŠ, ZAO, BERNARDIĆ
» Jel Bernardić normalan?
Page 3 of 3