LOŠ, ZAO, BERNARDIĆ
Page 1 of 1
LOŠ, ZAO, BERNARDIĆ
LOŠ, ZAO, BERNARDIĆ
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hdz-se-okomio-na-bernardica-njegovu-malicioznost-zavist-nekompetentnost-i-sklonost-lupetanju-najbolje-oslikavaju-najnoviji-podaci-o-sezoni/9364769/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hdz-se-okomio-na-bernardica-njegovu-malicioznost-zavist-nekompetentnost-i-sklonost-lupetanju-najbolje-oslikavaju-najnoviji-podaci-o-sezoni/9364769/
Re: LOŠ, ZAO, BERNARDIĆ
Glupost.
HDZ ga treba ignorirati, i napasti u sabornici kad se neće imati vremena snaći. Ono, jedan na mikrofonu kaže, a kad se Bernardić digne na repliku, saborski zastupnici ga srdačno podsjete upadicama kako mu je žena otišla sa tajnikom gradske organizaciji SDP-a.
Ovako se budali daje na važnosti.
HDZ ga treba ignorirati, i napasti u sabornici kad se neće imati vremena snaći. Ono, jedan na mikrofonu kaže, a kad se Bernardić digne na repliku, saborski zastupnici ga srdačno podsjete upadicama kako mu je žena otišla sa tajnikom gradske organizaciji SDP-a.
Ovako se budali daje na važnosti.
£otk@-
2019-02-12
Evo razumijem petokolonaški INDEX , ali da si kandidat za premijera tako strastno želi propast hr turizma...
to normalan čovjek ne može svarit. No, dobro, SDP itako bira barem 1/3 petokolonaškig birača.
to normalan čovjek ne može svarit. No, dobro, SDP itako bira barem 1/3 petokolonaškig birača.
a što je je, bernardić lupeta samo da se vidi da je prisutan u politici ali da je išta pametno rekao nije niti on to može jer nema dovoljno soli u glavi
Strašno, prestrašno... Mene je toliko kosnulo ko da sam čuo kako Aluminij propada.
Sve u skladu s naseobinom tkzv. BiH, tamo žive i djeluju. Je li tako druže?provocator wrote:Strašno, prestrašno... Mene je toliko kosnulo ko da sam čuo kako Aluminij propada.
Bernardić je novi pemijer, sviđalo se to kome ili ne...hehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Jel Bernardić normalan?
» Još malo pa će i Bernardić glasat za HDZ
» Bernardić: Beljak LAŽE
» Izbori u SDP: Bernardić vodi!
» VIDEO Bernardić novi šef SDP-a
» Još malo pa će i Bernardić glasat za HDZ
» Bernardić: Beljak LAŽE