Islamska država objavila magazin za BiH
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Islamska država objavila magazin za BiH
aha, kao Kosovo na primjer...ne mogu svoju drzavu da dovedu u red a kamoli sta drugo. A i ti ne prodaji tu zemlju u Bosni Arapima, ako si vec protiv prisustva islama u Evropi.epikur37 wrote:Balkan je dominanto pravoslavna zona, nikakva Turska...
muslimanske enklavice će pravoslavci dovesti u red, znaju to oni.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
;)epikur37 wrote:Noor wrote:dzango wrote:Meni bolje sa tobom.Noor wrote:kako se mujama i četnicima najbolje opanjkavat na hrvatskom forumu..hehe
šta si se prep'o govinde?
ajde, braniću te, od dva zla, ti si nešto manje....treba te vehabije iskorijeniti na ovim prostorima
eo ekumenizam :)
Guest- Guest
govinda wrote:aha, kao Kosovo na primjer...ne mogu svoju drzavu da dovedu u red a kamoli sta drugo. A i ti ne prodaji tu zemlju u Bosni Arapima, ako si vec protiv prisustva islama u Evropi.epikur37 wrote:Balkan je dominanto pravoslavna zona, nikakva Turska...
muslimanske enklavice će pravoslavci dovesti u red, znaju to oni.
No vidjet će se, prebrojite se vi na balkanu i kršćani....odoste niz vodu. A da ne govorim o europi.
Zato ti one svoje iz Maoče, blizu su ti...ćušni da ne bi u isti sepet.
U glavnom, kad dobijete svoju nacionalnu državzu obračunajte se sa svojim islamistima.
I onda možete surađivati s velikom hrvatskom i velikom srbijom ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jok more. Ja sam uvek veći. Nemoj majketi da nam sjebeš Govindu, nemamo ni jednog zelenog odavno. Oni njegovi, Farpos i ekipa svi šehidili. Neka bude ovaj bar za pelcer.Noor wrote:dzango wrote:Meni bolje sa tobom.Noor wrote:kako se mujama i četnicima najbolje opanjkavat na hrvatskom forumu..hehe
ajde, braniću te, od dva zla, ti si nešto manje....treba te vehabije iskorijeniti na ovim prostorima
dzango wrote:Jok more. Ja sam uvek veći. Nemoj majketi da nam sjebeš Govindu, nemamo ni jednog zelenog odavno. Oni njegovi, Farpos i ekipa svi šehidili. Neka bude ovaj bar za pelcer.Noor wrote:dzango wrote:Meni bolje sa tobom.Noor wrote:kako se mujama i četnicima najbolje opanjkavat na hrvatskom forumu..hehe
a da, po tome sam poznata
dobro, evo poštedit ću ga, pošto je unikatan :D
a i šteta bi bilo tu elokvenciju svaki dan ne pročitati
Guest- Guest
Ja sam isto da se govindi da diplomatski status i imunitet. Kao jedini predstavnik Bošnjaka...zaslužuje ga.
Ali banirajte onog pizzona :D
Ali banirajte onog pizzona :D
2015-08-06
bolje mu je da dovuče još kojeg ljiljana, teško će mu bit samom ovdje
viš da se i naša srbadija potpomaže...dobro, jedino pizzona cipelare i oni
Guest- Guest
Noor wrote:bolje mu je da dovuče još kojeg ljiljana, teško će mu bit samom ovdje
Farpos je bio najkorektniji i vrlo principijelan bošnjački forumaš. Nismo se slagali, ali smo razgovarli normalno.
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:bolje mu je da dovuče još kojeg ljiljana, teško će mu bit samom ovdje
Farpos je bio najkorektniji i vrlo principijelan bošnjački forumaš. Nismo se slagali, ali smo razgovarli normalno.
u zadnjih godinu dana, govinda je prvi....Farposa nisam upoznala, jer na onom forumu nisam pisala.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Ali banirajte onog pizzona :D
ostat će bez plate..
ako ga baniras odmah saljem pismo Junkerukic wrote:epikur37 wrote:Ali banirajte onog pizzona :D
ostat će bez plate..
2014-04-14
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Islamska država napala Tunis
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Islamska država reformirala školski sustav
» Belgija prva islamska država u Europi
» Islamska Država buldožerima srušila katolički samostan
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Islamska država reformirala školski sustav
» Belgija prva islamska država u Europi