Islamska država objavila magazin za BiH
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Islamska država objavila magazin za BiH
Wrong, completely wrong.. ja sam od onih sto su Srbe izvodili na pravi put, put Islama...Mozes mi slobodno reci da sam Turcin, necu se uvrijediti.dzango wrote:Majci Govindu iz naručja oteo je zulumćar, pa sad kune sudbu svoju što je janičar.govinda wrote:Valja vam opet u janjicare..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
https://www.facebook.com/siizam12/?hc_ref=SEARCH
Kermit-
2014-04-17
https://www.facebook.com/abdulmelik.oborcak?fref=ufi&rc=p
Ljubav na selu
Abdulmelik Oborcak ja sma bio polupastrma,da Allah ukabuli,popio sma 30 casa vode do podne dok sam 5 kurabana sredio,a majica je bila sva mokr ai dobro teska od znoja.
Ljubav na selu
Abdulmelik Oborcak ja sma bio polupastrma,da Allah ukabuli,popio sma 30 casa vode do podne dok sam 5 kurabana sredio,a majica je bila sva mokr ai dobro teska od znoja.
Kermit-
2014-04-17
Govinda Turčine...govinda wrote:Wrong, completely wrong.. ja sam od onih sto su Srbe izvodili na pravi put, put Islama...Mozes mi slobodno reci da sam Turcin, necu se uvrijediti.dzango wrote:Majci Govindu iz naručja oteo je zulumćar, pa sad kune sudbu svoju što je janičar.govinda wrote:Valja vam opet u janjicare..
Što brate Srbine na engleskom? Koji bre pravi put islama? To je pravi put kod Arapa a ne u Evropi. Zamisli samo kako je bilo tvojoj prababi dok su joj otimali sina iz naručja, da bi ovaj posle došao da zapali rodni prag, slavsku ikonu i kandilo što su njegovi od vajkada palili.islam ništa sa sa Balkanom. To je najveća pošast i zlo koje je zadesilo ove prostore. Pored komunizma, naravno.
evo i Sude:
https://www.facebook.com/suad.kubat?fref=ufi&rc=p
https://www.facebook.com/suad.kubat?fref=ufi&rc=p
Kermit-
2014-04-17
dzango wrote:Što brate Srbine na engleskom?
kad ne zna Arapski..
evo na Sebastijana vehabije:
https://www.facebook.com/sebastijan.sakip/photos_albums
O Šijama:
Sebastijan Sakip Subahan'Allah, svakodnevno imamo probleme za njima, shire nesta sta lice na sve druge vjre osven islam, Allah ih ponizio i pobio, amin
https://www.facebook.com/sebastijan.sakip/photos_albums
O Šijama:
Sebastijan Sakip Subahan'Allah, svakodnevno imamo probleme za njima, shire nesta sta lice na sve druge vjre osven islam, Allah ih ponizio i pobio, amin
Kermit-
2014-04-17
Kojoj prababi bre? Ti ne znas da citas ili si glup prirodno? Dakle, bez zaejbancije, ostao je sacuvan jedan stari turski tefter u kojem pise odakle je moj rod ili moje pleme doslo. Jeste, zenili smo se zenama slavenskog roda, dobili malo evropskih crta ali jos uvijek porodicno nasljedjujemo isturene jagodice i malo kose oci. Dakle, ja na vas Srbe, Hrvate, Bosnjake i Albance gledam kao otac na djecu koja su se malo otela kontroli. I svi ste mi isti, kao pravi otac ne pravim razliku izmedju djecu, kolika god ona djubrad bila.dzango wrote:Govinda Turčine...govinda wrote:Wrong, completely wrong.. ja sam od onih sto su Srbe izvodili na pravi put, put Islama...Mozes mi slobodno reci da sam Turcin, necu se uvrijediti.dzango wrote:Majci Govindu iz naručja oteo je zulumćar, pa sad kune sudbu svoju što je janičar.govinda wrote:Valja vam opet u janjicare..
Što brate Srbine na engleskom? Koji bre pravi put islama? To je pravi put kod Arapa a ne u Evropi. Zamisli samo kako je bilo tvojoj prababi dok su joj otimali sina iz naručja, da bi ovaj posle došao da zapali rodni prag, slavsku ikonu i kandilo što su njegovi od vajkada palili.islam ništa sa sa Balkanom. To je najveća pošast i zlo koje je zadesilo ove prostore. Pored komunizma, naravno.
2016-11-17
inače je službena priča u Turskoj kako su Kurdi zapravo Turci koji su otišli u planine i zaboravili da su Turci, bez zajebancije..
Moderni vehabija Armin Džaferović:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010899721997&fref=ufi&rc=p
Neka se zna da šiije / rafidije:
▶ imaju svoju posebnu vjeru mimo islama koja je nastavak vatropokloničke dogme,
▶ da se kriju iza islama da bi obmanuli neuki narod,
▶ da obožavaju idole, evlije, imame i druge lažne bogove mimo Allaha,
▶ da imaju svoju kabu u Kerbeli kao što mi imamo Kabu u Mekki,
▶ da su najopasniji, najštetniji, najžešći i najgori neprijatelji muslimanima,
▶ da psuju, vrijeđaju, tekfire i omalovažavaju ashabe Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem,
▶ da smatraju Poslanikove, sallallahu alejhi ve sellem, supruge bludnicama,
▶ da su najveći lažovi i prevaranti,
▶ da je laž od temeljnih postulata njihove (ne)vjere,
▶ da je za njih ubijanje sunita (muslimana) jedno od najvrjednijih dobrih djela,
▶ da Kur'an smatraju iskrivljenim, manjkavim i nepotpunim,
▶ da hadiske zbirke poput Buharije, Muslima itd. smatraju apokrifnim,
▶ da ne klanjaju, niti poste, niti zekat daju, niti hadždž obavljaju onako kako to rade muslimani, nego imaju svoje posebne propise, vremena, šartove itd,
▶ da imaju svoje zasebne bogomolje (husejnijje) i svoj poseban ezan,
▶ da ulažu puno sredstava u prevođenje muslimanske omladine iz islama u šiizam, šalju ih na studije u Iran, ispiraju im mozgove, žene ih, daju im imetak itd,
▶ da nastoje potkupiti u svakom društvu vjerske poglavare, zvanične autoritete, utjecajne ličnosti sa islamskih fakulteta isl,
▶ da ih Zapad podržava i otvara im sva vrata je zna koliko su štetni po izvorni islam,
▶ da je njihovo neprijateljstvo prema din-dušmanima samo medijska propaganda,
▶ da nam oni nisu braća i da ih treba potrijebiti.
(vješanje sunnija u Iranu je sastavni dio svakodnevnice)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010899721997&fref=ufi&rc=p
Neka se zna da šiije / rafidije:
▶ imaju svoju posebnu vjeru mimo islama koja je nastavak vatropokloničke dogme,
▶ da se kriju iza islama da bi obmanuli neuki narod,
▶ da obožavaju idole, evlije, imame i druge lažne bogove mimo Allaha,
▶ da imaju svoju kabu u Kerbeli kao što mi imamo Kabu u Mekki,
▶ da su najopasniji, najštetniji, najžešći i najgori neprijatelji muslimanima,
▶ da psuju, vrijeđaju, tekfire i omalovažavaju ashabe Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem,
▶ da smatraju Poslanikove, sallallahu alejhi ve sellem, supruge bludnicama,
▶ da su najveći lažovi i prevaranti,
▶ da je laž od temeljnih postulata njihove (ne)vjere,
▶ da je za njih ubijanje sunita (muslimana) jedno od najvrjednijih dobrih djela,
▶ da Kur'an smatraju iskrivljenim, manjkavim i nepotpunim,
▶ da hadiske zbirke poput Buharije, Muslima itd. smatraju apokrifnim,
▶ da ne klanjaju, niti poste, niti zekat daju, niti hadždž obavljaju onako kako to rade muslimani, nego imaju svoje posebne propise, vremena, šartove itd,
▶ da imaju svoje zasebne bogomolje (husejnijje) i svoj poseban ezan,
▶ da ulažu puno sredstava u prevođenje muslimanske omladine iz islama u šiizam, šalju ih na studije u Iran, ispiraju im mozgove, žene ih, daju im imetak itd,
▶ da nastoje potkupiti u svakom društvu vjerske poglavare, zvanične autoritete, utjecajne ličnosti sa islamskih fakulteta isl,
▶ da ih Zapad podržava i otvara im sva vrata je zna koliko su štetni po izvorni islam,
▶ da je njihovo neprijateljstvo prema din-dušmanima samo medijska propaganda,
▶ da nam oni nisu braća i da ih treba potrijebiti.
(vješanje sunnija u Iranu je sastavni dio svakodnevnice)
Kermit-
2014-04-17
Sada je sasvim jasno da Mujo i Haso nisu slučajno iz Zenice
Kermit-
2014-04-17
a ovi naši muslimani nikako da zaborave tko ih je karao, jebena memorija..
hehehe čitao si moje sveske kefire nerođeni što sabatluk radiš u dunjaluku u sehbaskic wrote:
inače je službena priča u Turskoj kako su Kurdi zapravo Turci koji su otišli u planine i zaboravili da su Turci, bez zajebancije..
Kermit-
2014-04-17
pa vidi samo stranicu, većina je školovanje završila sa Priroda i Društvo IIkic wrote:
a ovi naši muslimani nikako da zaborave tko ih je karao, jebena memorija..
Kermit-
2014-04-17
Znamo ko ste vi i ko su vam preci. Džaba vam ti tefteri sa koijma se tešite i ostale gluposti:govinda wrote:Kojoj prababi bre? Ti ne znas da citas ili si glup prirodno? Dakle, bez zaejbancije, ostao je sacuvan jedan stari turski tefter u kojem pise odakle je moj rod ili moje pleme doslo. Jeste, zenili smo se zenama slavenskog roda, dobili malo evropskih crta ali jos uvijek porodicno nasljedjujemo isturene jagodice i malo kose oci. Dakle, ja na vas Srbe, Hrvate, Bosnjake i Albance gledam kao otac na djecu koja su se malo otela kontroli. I svi ste mi isti, kao pravi otac ne pravim razliku izmedju djecu, kolika god ona djubrad bila.dzango wrote:Govinda Turčine...govinda wrote:Wrong, completely wrong.. ja sam od onih sto su Srbe izvodili na pravi put, put Islama...Mozes mi slobodno reci da sam Turcin, necu se uvrijediti.dzango wrote:Majci Govindu iz naručja oteo je zulumćar, pa sad kune sudbu svoju što je janičar.govinda wrote:Valja vam opet u janjicare..
Znači Alija i nema dalje. A ko je rodio Aliju?
asilovski wrote:hehehe čitao si moje sveske kefire nerođeni što sabatluk radiš u dunjaluku u sehbaskic wrote:
najviše im pomogli šiiti tj Iranci u ratu, ali vole Tursku kitu il ti boga :)
Ma to Turci seru, Kurdi su bili u Anadoliji prije Turaka. Kurdi iranski narod a Turci mongolski. Nego su Kurdi bili najveci saveznici Otomana sve do Ataturka, direktni su izvrsioci genocida nad Jermenima zapravo Kurdi (to ne abolira Tursku od odgovornosti, anravno) medjutim kad je Ataturk donio nacionalizam i rekao da su svi stanovnici Turske Turci, tu je nastao problem izmedju Kurda i Turaka.kic wrote:
2016-11-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Almir Jasarovic:
Almir Jasarovic Sijje i tukja njihova pa zar "vasi autoriteti" nisu potvrdili da ste vi odgovorni za smrt Husejna r.a ....Allah vas nagradio Šiizam/OTVORENO na vasem radu i razotkrivanju siitskih nebuloza
Almir Jasarovic Sijje i tukja njihova pa zar "vasi autoriteti" nisu potvrdili da ste vi odgovorni za smrt Husejna r.a ....Allah vas nagradio Šiizam/OTVORENO na vasem radu i razotkrivanju siitskih nebuloza
Kermit-
2014-04-17
MOzemo u defterima pronaci dosta toga i o porijeklu sadasnjih Srba....ili da vas nazovem Vlasima ili Bugarima ili Arnautima?dzango wrote:Znamo ko ste vi i ko su vam preci. Džaba vam ti tefteri sa koijma se tešite i ostale gluposti:govinda wrote:Kojoj prababi bre? Ti ne znas da citas ili si glup prirodno? Dakle, bez zaejbancije, ostao je sacuvan jedan stari turski tefter u kojem pise odakle je moj rod ili moje pleme doslo. Jeste, zenili smo se zenama slavenskog roda, dobili malo evropskih crta ali jos uvijek porodicno nasljedjujemo isturene jagodice i malo kose oci. Dakle, ja na vas Srbe, Hrvate, Bosnjake i Albance gledam kao otac na djecu koja su se malo otela kontroli. I svi ste mi isti, kao pravi otac ne pravim razliku izmedju djecu, kolika god ona djubrad bila.dzango wrote:Govinda Turčine...govinda wrote:Wrong, completely wrong.. ja sam od onih sto su Srbe izvodili na pravi put, put Islama...Mozes mi slobodno reci da sam Turcin, necu se uvrijediti.dzango wrote:
Majci Govindu iz naručja oteo je zulumćar, pa sad kune sudbu svoju što je janičar.
Znači Alija i nema dalje. A ko je rodio Aliju?
2016-11-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Islamska država napala Tunis
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Islamska država reformirala školski sustav
» Belgija prva islamska država u Europi
» Islamska Država buldožerima srušila katolički samostan
» Islamska država pozvala na osvajanje Istanbula
» Islamska država reformirala školski sustav
» Belgija prva islamska država u Europi
» Islamska Država buldožerima srušila katolički samostan