Kako sam izbjegao 'osloboditi' Vukovar u redovima JNA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kako sam izbjegao 'osloboditi' Vukovar u redovima JNA
Ja bi više voleo neke guzate, sisate, lomne u struku.dudette wrote:Samo takvi kakve si opisao u prijasnjem postu mogu se napaliti na wannabe raspravu s tobom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Idemo ponovo. Bolje ti je na Kosovo negu u Ukrajinu.govinda wrote:Ja bio na Kosovu, rekao sam ti. A ti, ne ides jos tamo?dzango wrote:Ajde i ti samnom. Jebeš pelenje i baljenje.govinda wrote:Hihihihim evo ga, heroj sa Kosara, hiihidzango wrote:Nekako mi bolje i to nego da čekam da me drugi hrane i da serem u pelene.debotoijusto wrote:
odi oslobodit kosovo , nesrico
Cyber vojvoda.
2016-11-17
Nas vučić a vas ko stigne. Od ovih na vlasti, preko Brisela a sve do Vašingtona.govinda wrote:Sta ima u Srbiji? Jebe Vucic, ne vadi, a?
Sajber kurajber.govinda wrote:Cyber vojvoda.
A kontam, ne smijes sam na Kosovo pa trazis nekog da bude s tobom? idem tamo ponekad poslom, koji ce mi quratz uplaseni Srbin kao prtljaga? A i koji ces na Kosovu, nema tamo vise nista vase. Jedino kao turista da odes.dzango wrote:Idemo ponovo. Bolje ti je na Kosovo negu u Ukrajinu.govinda wrote:Ja bio na Kosovu, rekao sam ti. A ti, ne ides jos tamo?dzango wrote:Ajde i ti samnom. Jebeš pelenje i baljenje.govinda wrote:Hihihihim evo ga, heroj sa Kosara, hiihidzango wrote:
Nekako mi bolje i to nego da čekam da me drugi hrane i da serem u pelene.
2016-11-17
Pristinu si zaboravio dodati, kura vas redovno. Zajedno sa Briselom i Vasingtonom.dzango wrote:Nas vučić a vas ko stigne. Od ovih na vlasti, preko Brisela a sve do Vašingtona.govinda wrote:Sta ima u Srbiji? Jebe Vucic, ne vadi, a?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Treba mi neki Hrvat da sakrijem tragove. Nema ništa bolje za Šiptara do brata Hrvata.govinda wrote:A kontam, ne smijes sam na Kosovo pa trazis nekog da bude s tobom? idem tamo ponekad poslom, koji ce mi quratz uplaseni Srbin kao prtljaga? A i koji ces na Kosovu, nema tamo vise nista vase. Jedino kao turista da odes.dzango wrote:Idemo ponovo. Bolje ti je na Kosovo negu u Ukrajinu.govinda wrote:Ja bio na Kosovu, rekao sam ti. A ti, ne ides jos tamo?dzango wrote:Ajde i ti samnom. Jebeš pelenje i baljenje.govinda wrote:
Hihihihim evo ga, heroj sa Kosara, hiihi
Priština je isto što i Zagreb. Kurac na biciklu. Vazalne kolonije i jedni i drugi. Nas jebe Šiptar na vlasti u Beogradu a ne onaj u Prištini ili brat mu u Zagrebu.govinda wrote:Pristinu si zaboravio dodati, kura vas redovno. Zajedno sa Briselom i Vasingtonom.dzango wrote:Nas vučić a vas ko stigne. Od ovih na vlasti, preko Brisela a sve do Vašingtona.govinda wrote:Sta ima u Srbiji? Jebe Vucic, ne vadi, a?
Izvini, Kosovo je bolna tema za vas vojvode. A ja volim soli na ranu staviti Hajd pusti sebi "Ko da mi otme iz duse Kosovo", bice ti laksedzango wrote:Priština je isto što i Zagreb. Kurac na biciklu. Vazalne kolonije i jedni i drugi. Nas jebe Šiptar na vlasti u Beogradu a ne onaj u Prištini ili brat mu u Zagrebu.govinda wrote:Pristinu si zaboravio dodati, kura vas redovno. Zajedno sa Briselom i Vasingtonom.dzango wrote:Nas vučić a vas ko stigne. Od ovih na vlasti, preko Brisela a sve do Vašingtona.govinda wrote:Sta ima u Srbiji? Jebe Vucic, ne vadi, a?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Više volim onu: Hriste Bože raspeti i sveti...govinda wrote:Izvini, Kosovo je bolna tema za vas vojvode. A ja volim soli na ranu staviti Hajd pusti sebi "Ko da mi otme iz duse Kosovo", bice ti laksedzango wrote:Priština je isto što i Zagreb. Kurac na biciklu. Vazalne kolonije i jedni i drugi. Nas jebe Šiptar na vlasti u Beogradu a ne onaj u Prištini ili brat mu u Zagrebu.govinda wrote:Pristinu si zaboravio dodati, kura vas redovno. Zajedno sa Briselom i Vasingtonom.dzango wrote:Nas vučić a vas ko stigne. Od ovih na vlasti, preko Brisela a sve do Vašingtona.govinda wrote:Sta ima u Srbiji? Jebe Vucic, ne vadi, a?
Eto, terapija pocne da djeluje odmah. Odoh, nisi mi zanimljiv, samo si jos jedan kurton od cyber cetnika.
2016-11-17
Ajd polako. I ti si kurac na biciklu, pa ja ništa ne kažem.govinda wrote:Eto, terapija pocne da djeluje odmah. Odoh, nisi mi zanimljiv, samo si jos jedan kurton od cyber cetnika.
on ti je hrvat ko sto sam ja kinez, pitaj ga odakle si badzango wrote:Treba mi neki Hrvat da sakrijem tragove. Nema ništa bolje za Šiptara do brata Hrvata.govinda wrote:A kontam, ne smijes sam na Kosovo pa trazis nekog da bude s tobom? idem tamo ponekad poslom, koji ce mi quratz uplaseni Srbin kao prtljaga? A i koji ces na Kosovu, nema tamo vise nista vase. Jedino kao turista da odes.dzango wrote:Idemo ponovo. Bolje ti je na Kosovo negu u Ukrajinu.govinda wrote:Ja bio na Kosovu, rekao sam ti. A ti, ne ides jos tamo?dzango wrote:
Ajde i ti samnom. Jebeš pelenje i baljenje.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
Od onih što vade čakije? Ko će ga prepoznati kada imaju po nekoliko lica i menjaju veru kao čarape.prckov wrote:on ti je hrvat ko sto sam ja kinez, pitaj ga odakle si badzango wrote:Treba mi neki Hrvat da sakrijem tragove. Nema ništa bolje za Šiptara do brata Hrvata.govinda wrote:A kontam, ne smijes sam na Kosovo pa trazis nekog da bude s tobom? idem tamo ponekad poslom, koji ce mi quratz uplaseni Srbin kao prtljaga? A i koji ces na Kosovu, nema tamo vise nista vase. Jedino kao turista da odes.dzango wrote:Idemo ponovo. Bolje ti je na Kosovo negu u Ukrajinu.govinda wrote:
Ja bio na Kosovu, rekao sam ti. A ti, ne ides jos tamo?
Ostali nap samo polufabrikati. Gde je Farpos? Onaj je bio pravi Balija.Regoč wrote:Govni je Bošnjo.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» CIA:Kako je Slobo izbjegao odgovornost za Srpsku Krajinu
» Biden poručio kako će uskoro osloboditi Iran
» Suprotno očekivanjima Agrokor izbjegao bankrot
» Anketa : Zašto je Milanović izbjegao sučeljavanje ?
» VIDEO U Kaliforniji od jučer legalno do marihuane, kupci su u redovima stajali pred trgovinama
» Biden poručio kako će uskoro osloboditi Iran
» Suprotno očekivanjima Agrokor izbjegao bankrot
» Anketa : Zašto je Milanović izbjegao sučeljavanje ?
» VIDEO U Kaliforniji od jučer legalno do marihuane, kupci su u redovima stajali pred trgovinama
Page 2 of 2