Anketa : Zašto je Milanović izbjegao sučeljavanje ?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
1) Zbog odlaska na misu
2) Zveknuo pješaka na pješačkom prijelazu
3) Zbog boćanu u Boćarskom domu
4) U 9h je još spavao
1) Zbog odlaska na misu
4) U 9h je još spavao
Eroo- Posts : 79087
2016-07-22
Re: Anketa : Zašto je Milanović izbjegao sučeljavanje ?
4, vjerojatno našmrkan od večeri prije
1) Zbog odlaska na misu
4) U 9h je još spavao
5) Znao je da Kolinda radi za njega
1) Zbog odlaska na misu
4) U 9h je još spavao
5) Znao je da Kolinda radi za njega
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Anketa : Zašto je Milanović izbjegao sučeljavanje ?
1) Zbog odlaska na misu
4) U 9h je još spavao
Oooo, vidi, vidi, tu je moja nepogrješiva dektiva...đava mu sriću...
Last edited by Eroo on 29/12/2019, 17:16; edited 1 time in total
2016-07-22
Pa da
Kolinda ga predlaže za predsjednika
Lijepo od nje
Posteno
Kolinda ga predlaže za predsjednika
Lijepo od nje
Posteno
Eroo wrote:sitting_bull wrote:Anketa : Zašto je Milanović izbjegao sučeljavanje ?
1) Zbog odlaska na misu
4) U 9h je još spavao
Oooo, vidi, vidi, tu je moja nepogrješiva dektiva...đava mu sriću...
2016-07-22
Konkretnije, optuženi su, prema navodima, u okviru udruženog zločinačkog poduhvata, počinili sljedeća krivična djela: progon (točka 1), ubistvo (točka 2), silovanje (točka 4), deportaciju (točka 6), prisilno premještanje (točka 8), zatvaranje (točka 10) i nehumana djela (točke 12 i 15) kao zločine protiv čovječnosti. Optuženi su i za teške povrede ženevskih konvencija iz 1949. za sljedeća djela: hotimično lišavanje života (točka 3), seksualno zlostavljanje (točka 5), protivpravnu deportaciju, prisilno premještanje i protivpravno zatočenje civila (točke 7, 9 i 11), nečovječno postupanje (točke 13 i 16), i uništavanje i oduzimanje imovine širokih razmjera koje nije opravdano vojnom nuždom, a izvedeno je protivpravno i bezobzirno (točke 19 i 22). Najzad, na teret im se stavlja okrutno postupanje (točke 14 i 17), protivpravni fizički rad (točka 18), bezobzirno razaranje gradova i sela (točka 20), uništavanje ili hotimično nanošenje štete ustanovama namijenjenim religiji ili obrazovanju (točka 21), pljačkanje javne i privatne imovine (točka 23), kao kršenje zakona i običaja ratovanja. Što se tiče opštine Mostar, tužilaštvo navodi da su šestorica optuženih počinili protivpravni napad na civile (točka 24), protivpravno terorisanje civila (točka 25), te okrutno postupanje opsadom istočnog Mostara
ć da se mi gadiš.
Nisi moj problem...Malo je reć da se mi gadiš.AssadNaPodmornici wrote:za vas partijske vojnike iste partije sa dva lica, jedan meme
2016-07-22
Kad vam drugi put budu jebali nanu neninu, ne zovite nas u'pomoć.Sora wrote:Konkretnije, optuženi su, prema navodima, u okviru udruženog zločinačkog poduhvata, počinili sljedeća krivična djela: progon (točka 1), ubistvo (točka 2), silovanje (točka 4), deportaciju (točka 6), prisilno premještanje (točka 8), zatvaranje (točka 10) i nehumana djela (točke 12 i 15) kao zločine protiv čovječnosti. Optuženi su i za teške povrede ženevskih konvencija iz 1949. za sljedeća djela: hotimično lišavanje života (točka 3), seksualno zlostavljanje (točka 5), protivpravnu deportaciju, prisilno premještanje i protivpravno zatočenje civila (točke 7, 9 i 11), nečovječno postupanje (točke 13 i 16), i uništavanje i oduzimanje imovine širokih razmjera koje nije opravdano vojnom nuždom, a izvedeno je protivpravno i bezobzirno (točke 19 i 22). Najzad, na teret im se stavlja okrutno postupanje (točke 14 i 17), protivpravni fizički rad (točka 18), bezobzirno razaranje gradova i sela (točka 20), uništavanje ili hotimično nanošenje štete ustanovama namijenjenim religiji ili obrazovanju (točka 21), pljačkanje javne i privatne imovine (točka 23), kao kršenje zakona i običaja ratovanja. Što se tiče opštine Mostar, tužilaštvo navodi da su šestorica optuženih počinili protivpravni napad na civile (točka 24), protivpravno terorisanje civila (točka 25), te okrutno postupanje opsadom istočnog Mostara
Ni ptica neće proći, a kamo li pomoć. Stoka ste neviđena...
2016-07-22
Mi i haaški sud
Cuj
Daj se spusti na zemlju
Postoje sudovi i postoje babe i stričevi
Cuj
Daj se spusti na zemlju
Reci to javno u HR. Probaj, pa mi javi.Sora wrote:Mi i haaški sud
Cuj
Daj se spusti na zemlju
2016-07-22
? pa ljudi to stalno govore svuda, ono kaj više ne možeš javno a da te netko ne pljune ili ne izvrijeđa hodat okolo u hdz/sdp šuškavcu. pitaj votku kad je zadnji puta hodao javno u adeze majici.Eroo wrote:Reci to javno u HR. Probaj, pa mi javi.Sora wrote:Mi i haaški sud
Cuj
Daj se spusti na zemlju
Guest- Guest
uBosni, na onih 18,3% i nigdje više. No, oni su itako nebitni u našem, a bogami ni u širem okruženju.ebenica wrote:? pa ljudi to stalno govore svuda,Eroo wrote:Reci to javno u HR. Probaj, pa mi javi.Sora wrote:Mi i haaški sud
Cuj
Daj se spusti na zemlju
Možeš što hoćeš, ali ne i dokle hoćeš. Barem ne tu, a ubosni možeš, kao što rekoh.
2016-07-22
Eroo wrote:Anketa : Zašto je Milanović izbjegao sučeljavanje ?
1) Zbog odlaska na misu
4) U 9h je još spavao
2016-07-22
ja sam u rh, zagreb. gdje si ti?Eroo wrote:uBosni, na onih 18,3% i nigdje više. No, oni su itako nebitni u našem, a bogami ni u širem okruženju.ebenica wrote:? pa ljudi to stalno govore svuda,Eroo wrote:Reci to javno u HR. Probaj, pa mi javi.Sora wrote:Mi i haaški sud
Cuj
Daj se spusti na zemlju
Možeš što hoćeš, ali ne i dokle hoćeš. Barem ne tu, a ubosni možeš, kao što rekoh.
Guest- Guest
kolinda radi za njega.
pozvala birače da zaokruže br 1
ono koja kravetina mora biti da to izjavi.
pozvala birače da zaokruže br 1
ono koja kravetina mora biti da to izjavi.
2014-12-30
Nisi jedini, nažalost. I svi glasate za zvijezdu. Ta znamo se...ebenica wrote:ja sam u rh, zagreb. gdje si ti?Eroo wrote:uBosni, na onih 18,3% i nigdje više. No, oni su itako nebitni u našem, a bogami ni u širem okruženju.ebenica wrote:? pa ljudi to stalno govore svuda,Eroo wrote:Reci to javno u HR. Probaj, pa mi javi.Sora wrote:Mi i haaški sud
Cuj
Daj se spusti na zemlju
2016-07-22
pravo je pitanje zašto je kolinda u prvom krugu izbora bježala od tv-sučeljavanja kao vrag od tamjana?
pristala je samo na sučeljavanje na hdz-televiziji gdje je pitanja dobila dobila dan ranije.
kako se u međuvremenu izblamirala svugdje gdje je bila jasno je zašto sada, nasuprot prvog kruga, trči na svaku televiziju koja ju pozove.
ne možeš biti posvuduša kad ti hoćeš: ili jesi, ili nisi.
sad se vidi da ona jeste posvuduša, ali nema pajde mikija pa je malo usamljena.
pristala je samo na sučeljavanje na hdz-televiziji gdje je pitanja dobila dobila dan ranije.
kako se u međuvremenu izblamirala svugdje gdje je bila jasno je zašto sada, nasuprot prvog kruga, trči na svaku televiziju koja ju pozove.
ne možeš biti posvuduša kad ti hoćeš: ili jesi, ili nisi.
sad se vidi da ona jeste posvuduša, ali nema pajde mikija pa je malo usamljena.
sitting_bull-
2015-09-28
Još čekam na odgovore na ovo pitanje.Eroo wrote:Eroo wrote:Anketa : Zašto je Milanović izbjegao sučeljavanje ?
1) Zbog odlaska na misu
4) U 9h je još spavao
2016-07-22
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HDZ u protuofanzivi:'Sad nam je jasno zašto Milanović izbjegava sučeljavanje programa i timova?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Anketa: Potpora HDZ-u prešla 30%. Plenkovič najpozitivniji, Milanović ispred Beroša
» ANKETA da razrijesimo ovaj misterij:Zasto Eva toliko mrzi Kolindu
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Anketa: Potpora HDZ-u prešla 30%. Plenkovič najpozitivniji, Milanović ispred Beroša
» ANKETA da razrijesimo ovaj misterij:Zasto Eva toliko mrzi Kolindu
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
Page 1 of 4