Progresivna Norveška ide dalje....
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Progresivna Norveška ide dalje....
Katotaliban ne mogu bit nikako, jer nisam katolik. Ni ustaša. :)Regoč wrote:Ustašo! Katotalibanu! Ognjištaru! Mozgu ispod peke!Starhemberg wrote:Valja. Ja sam za.RayMabus wrote:Neokonzervatizam .....
Guest- Guest
Znam, ironija je tim jača. Iako, vjerujem da bismo temeljitijom raščlambom pronašli pokojega grčkoiztočnjaka među ustašama.Starhemberg wrote:Katotaliban ne mogu bit nikako, jer nisam katolik. Ni ustaša. :)Regoč wrote:Ustašo! Katotalibanu! Ognjištaru! Mozgu ispod peke!Starhemberg wrote:Valja. Ja sam za.RayMabus wrote:Neokonzervatizam .....
Jesam krsteni pravoslavac, no ne prakticiram vjeru, ali jesam iskreni ekumenist za zbližavanje katolika i pravoslavaca. Kršćani se trebaju držati zajedno, pred njima su veliki izazovi i kušnje.
Guest- Guest
Tko bi osporio, lud bi bio. Ili liberal.:)Starhemberg wrote:Jesam krsteni pravoslavac, no ne prakticiram vjeru, ali jesam iskreni ekumenist za zbližavanje katolika i pravoslavaca. Kršćani se trebaju držati zajedno, pred njima su veliki izazovi i kušnje.
E sad prestani filozofirati i kreni prosvjetjivati ova dva zavadjena Plemena..Starhemberg wrote:Jesam krsteni pravoslavac, no ne prakticiram vjeru, ali jesam iskreni ekumenist za zbližavanje katolika i pravoslavaca. Kršćani se trebaju držati zajedno, pred njima su veliki izazovi i kušnje.
Guest- Guest
uuffff..sad mi bude jedno sjelo ,ko budali shamar..
Guest- Guest
Starha i Jastreb su prvaci forumske ekumene. Ovo nije ironija!
Osječka pivovara pred bankrotom, a ti konzumiraš tuđe!Starhemberg wrote:Ja upravo pijem ladno Nikšićko... :)
vidjeo ga u Konzumu,ali vec bio zgrabio kistu Staropramena...pio sam daaaavno Niksicko crno,koje se izvozilo u Usa jos sredinom 80tihStarhemberg wrote:Ja upravo pijem ladno Nikšićko... :)
Guest- Guest
Kad si u gostima, ne biraš. Inače je moj izbor Osječko. To što su pred bankrotom je samo njihova krivica.Regoč wrote:Osječka pivovara pred bankrotom, a ti konzumiraš tuđe!Starhemberg wrote:Ja upravo pijem ladno Nikšićko... :)
Guest- Guest
Zlatni pan je moj favorit. Dobar mi je Amber, ne opirem se ni Retru.
Nisam probao Amber, no čuo sam da nije nešto...Regoč wrote:Zlatni pan je moj favorit. Dobar mi je Amber, ne opirem se ni Retru.
Guest- Guest
Svakog onog tko bez ikakvog razloga pije pivo treba zatvoriti ludnicu ili zatvor.
crvenkasti-
2014-04-17
A, kako komu. Probaj pa sam odluči.Starhemberg wrote:Nisam probao Amber, no čuo sam da nije nešto...Regoč wrote:Zlatni pan je moj favorit. Dobar mi je Amber, ne opirem se ni Retru.
Sluzbeno je najstarije piffo u Europi Krušovice -Ceska kraljevska pivara...gradirsa se po ekstraktu i alkoholu,iako kad se pije,kolikogod da se pije,ne osjecas alkohol ili da te "hvata"nego samo sve vecu opustenost,..e sad nisam probao ici do krajnjh granica.. jako je pitko,i nakon vecere ga namjerno sprzim,radi probave i da se opustim..onda u krevetac..
Guest- Guest
Ma da, bolje da ih guze popovi. To je bar u skladu s kršćanskim naukom.Regoč wrote:Sačuvaj nas, Bože, vjeronaučnoga zla! Bolje da osmogodišnjake guze štulhoferi i ostali "rodno osviešteni".Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Zar je uistinu nužno ići u takve detalje za osmogodišnjake? Pa čak i dvanaestogodišnjake. Bolesnih li ljudih!
Fakat bolesno :(
Umjesto da ih na vjeronauku uče da će od drkanja oslijepiti.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Norveška je ipak Norveška
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Norveska narucila 200 vozova od Alstom-a
» Irska i Norveška će priznati palestinsku državu
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Norveska narucila 200 vozova od Alstom-a
» Irska i Norveška će priznati palestinsku državu
Page 2 of 4