Zločinci na okupu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zločinci na okupu
Idem napisati još jednom da sam Hrvat, boli me kurac.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
provocator wrote:Meni je drago što je drug marcellus polako ali sigurno "zastranio" pa je sve bliže mojoj strani!
Bravo druže marcellus... mlad si i bu još nekaj od tebe. Takve mi komunisti trebamo u svojim redovima.
meni je drago da si ti bliži trumpu (nama s alt-righta) nego hitleriji i abu merkelici
Polako, ekipo, još malo pa ćemo psovati Trumpa jer nas je obmanuo. Ili ćemo mu paliti svieće ako nas ne prevari.
mene je vec razocarao..Ocekivao sam Globalne Orgije u trajanje jedno 3-4 dana..
Guest- Guest
gdje je isisov samoubojica kad ga covjek treba, ebo glupe kozojebe,. razvaljuju se po pustinji a ovdje bi dobili duplo djevicaStarhemberg wrote:marcellus wrote:
marcel je vec na debelom putu anarhizma, samo on to jos ne zna, nema barenja, vi komunjare ste izgubili bitku
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Pa dobro sad... ja sam anarho komunist a marčelo se pretvorio u libertarijanskog anarhista... U svakom slučaju sve smo bliskiji.Leviathan2 wrote:odhebi druze provo,provocator wrote:Meni je drago što je drug marcellus polako ali sigurno "zastranio" pa je sve bliže mojoj strani!
Bravo druže marcellus... mlad si i bu još nekaj od tebe. Takve mi komunisti trebamo u svojim redovima.
marcel je vec na debelom putu anarhizma, samo on to jos ne zna, nema barenja, vi komunjare ste izgubili bitku
Regoč-
2015-08-21
Mozda vam uleti nesto klisko.Regoč wrote:Da budete blisko, idite u disko.
2016-11-17
Alt right is the path.marcellus wrote:provocator wrote:Meni je drago što je drug marcellus polako ali sigurno "zastranio" pa je sve bliže mojoj strani!
meni je drago da si ti bliži trumpu (nama s alt-righta) nego hitleriji i abu merkelici
Guest- Guest
Dojam o tome da je Trump netolerantni fašist stvorili utjecajni mediji, koji su sve vrijeme predizborne kampanje "držali štangu" Hillary Clinton.
Od Trumpovih prijetnji "uvođenja reda" prvenstveno treba strahovati "ustajala baruština" političkog vrha SAD, čitave legije privilegiranih, koji to ostaju čitavog života. A sad kaj bu bumo vidjeli.
Jer što je loše u tome ako namjerava smanjiti napetosti i normalizirati odnose s Rusijom, zašto bi to bila prijetnja bilo kome?
Od Trumpovih prijetnji "uvođenja reda" prvenstveno treba strahovati "ustajala baruština" političkog vrha SAD, čitave legije privilegiranih, koji to ostaju čitavog života. A sad kaj bu bumo vidjeli.
Jer što je loše u tome ako namjerava smanjiti napetosti i normalizirati odnose s Rusijom, zašto bi to bila prijetnja bilo kome?
provocator wrote:Jer što je loše u tome ako namjerava smanjiti napetosti i normalizirati odnose s Rusijom, zašto bi to bila prijetnja bilo kome?
većina ljudi ga ovdje, uključujući mene, pozdravlja samo zbog ovog, šta će raditi unutar Jemerike, njihova stvar..
Heh, tako su i ona dvojica 1939. se medjusobno normalizirali pa prc Milojko....
2016-11-17
Pitaj ustajalu baruštinu, mi ti ne možemo odgovoriti.provocator wrote:zašto bi to bila prijetnja bilo kome?
Obojicu je prcnuo Milojko? Opet Srbin kriv!govinda wrote:Heh, tako su i ona dvojica 1939. se medjusobno normalizirali pa prc Milojko....
Reductio ad Hitlerum/Stalin... Next please?govinda wrote:Heh, tako su i ona dvojica 1939. se medjusobno normalizirali pa prc Milojko....
Guest- Guest
Next? Pa opet podjela medju Rvatima..jedni ce biti za Nijemce a drugi za Ruse..nikako se te povijesne dvojbe rijesiti...Starhemberg wrote:Reductio ad Hitlerum/Stalin... Next please?govinda wrote:Heh, tako su i ona dvojica 1939. se medjusobno normalizirali pa prc Milojko....
2016-11-17
Naravno, Srbin uvijek sve sjebe.Regoč wrote:Obojicu je prcnuo Milojko? Opet Srbin kriv!govinda wrote:Heh, tako su i ona dvojica 1939. se medjusobno normalizirali pa prc Milojko....
2016-11-17
Dobro je imati ljude na obje strane, samo da ne ponovimo pogrješke iz 41. i 45. kad se protivna strana iskorjenjivala. Trebamo jedni s jednima, drugi s drugima pa tko pobiedi abolira poražene.govinda wrote:Next? Pa opet podjela medju Rvatima..jedni ce biti za Nijemce a drugi za Ruse..nikako se te povijesne dvojbe rijesiti...Starhemberg wrote:Reductio ad Hitlerum/Stalin... Next please?govinda wrote:Heh, tako su i ona dvojica 1939. se medjusobno normalizirali pa prc Milojko....
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Debili na okupu
» Hrpa munjenih na okupu
» Nakon 36 godina, Warriorsi ponovno na okupu
» Nakon 40 godina ekipa "Vlaka u snijegu" ponovo na okupu
» Ovo je pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi
» Hrpa munjenih na okupu
» Nakon 36 godina, Warriorsi ponovno na okupu
» Nakon 40 godina ekipa "Vlaka u snijegu" ponovo na okupu
» Ovo je pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi
Page 2 of 3