Zločinci na okupu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zločinci na okupu
http://www.vecernji.hr/svijet/obama-i-europski-celnici-cvrsto-uz-nato-i-za-sankcije-rusiji-1129489
fali još samo soroš
jazavci svi na jednoj hrpi i kmeče
fali još samo soroš
jazavci svi na jednoj hrpi i kmeče
"Na razgovorima u Berlinu nervozni europski partneri željno su od Obame željeli čuti da se SAD neće udaljiti od Europe. Obama i čelnici Velike Britanije, Francuske, Italije, Njemačke i Španjolske "složili su se oko potrebe da zajedničkim snagama rade kako bi transatlantska agenda išla naprijed".
To između ostalog znači i "pobrinuti se da se sukobi u Siriji i istočnoj Ukrajini okončaju diplomatskim putem", stoji u priopćenju Bijele kuće.
Čelnici su istaknuli "važnost nastavka suradnje kroz vojne institucije, uključujući i NATO".
laki je opet nerzvozan
To između ostalog znači i "pobrinuti se da se sukobi u Siriji i istočnoj Ukrajini okončaju diplomatskim putem", stoji u priopćenju Bijele kuće.
Čelnici su istaknuli "važnost nastavka suradnje kroz vojne institucije, uključujući i NATO".
laki je opet nerzvozan
Obama nema mandat nista obecavati, a deplasirano je da ovi ista ocekuju od Obame jer ce nakon 20.01. on imati manji utjecaj na vanjsku i sigurnosnu politiku SAD-a od mene.
Guest- Guest
Re: Zločinci na okupu
kolerik wrote:Obama nema mandat nista obecavati, a deplasirano je da ovi ista ocekuju od Obame jer ce nakon 20.01. on imati manji utjecaj na vanjsku i sigurnosnu politiku SAD-a od mene.
a nema ni kome obećati jer i ovi ostali skoro odlaze kako stoje stvari
Ljudi, pustite trijumfalizam, pomakah će biti, ali sitnih. Amerika ostaje imperij, Rusija ostaje imperij, njihovi će sukobi i borba za kolonije trajati i dalje. Nama se neće ništa promieniti ni kao narodu, ni kao državi.
Sv. Marina Lepenska, zaštitnica od anacionalnih kvaziliberalah.Starhemberg wrote:
Buttcrack Obama neskida svoj priglupi osmjeh sa lica
2014-04-14
[size=48]Internet ‘Disruptive’ Force that Has to Be ‘Contained, Managed, and Steered’ by Government[/size]
http://www.breitbart.com/london/2016/11/17/merkel-obama-internet-disruptive-force/
http://www.breitbart.com/london/2016/11/17/merkel-obama-internet-disruptive-force/
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Meni je drago što je drug marcellus polako ali sigurno "zastranio" pa je sve bliže mojoj strani!
Bravo druže marcellus... mlad si i bu još nekaj od tebe. Takve mi komunisti trebamo u svojim redovima.
Bravo druže marcellus... mlad si i bu još nekaj od tebe. Takve mi komunisti trebamo u svojim redovima.
Pomalo...U ništa ne budi tako siguran...kolerik wrote:Obama nema mandat nista obecavati, a deplasirano je da ovi ista ocekuju od Obame jer ce nakon 20.01. on imati manji utjecaj na vanjsku i sigurnosnu politiku SAD-a od mene.
red wolf-
2016-02-10
provocator wrote:Meni je drago što je drug marcellus polako ali sigurno "zastranio" pa je sve bliže mojoj strani!
Ustvari, ne bi on, ali takve su direktiive iz uredništva.
Last edited by crvenkasti on 18/11/2016, 22:03; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Idem napisati još jednom da sam Hrvat, boli me kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Debili na okupu
» Hrpa munjenih na okupu
» Nakon 36 godina, Warriorsi ponovno na okupu
» Nakon 40 godina ekipa "Vlaka u snijegu" ponovo na okupu
» Ovo je pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi
» Hrpa munjenih na okupu
» Nakon 36 godina, Warriorsi ponovno na okupu
» Nakon 40 godina ekipa "Vlaka u snijegu" ponovo na okupu
» Ovo je pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi
Page 1 of 3