Neoliberalni kapitalizam u Irskoj - režu dobit privatnim firmama i mega korporacijama na 6%
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Neoliberalni kapitalizam u Irskoj - režu dobit privatnim firmama i mega korporacijama na 6%
Da Bog da cila Irska postala građevinska zona sa industrijskim halama ....da svi prebace firme tamo ....ni jedan da ne ostane u usranoj holandeovoj socijalističkoj Francuskoj i socijalistčkoj DNRH
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Neoliberalni kapitalizam u Irskoj - režu dobit privatnim firmama i mega korporacijama na 6%
Nadajmo se da ce to napravit a nevidim zašto nebi ....ima da svi iz Europe budu bacali u trajekte za Ameriku dijelove tvornica i sklapali ih tamo.Milo Yiannopoulos wrote:Trump isto najavljuje rezanje korporativnih poreza, kaže da mu je plan da američki kapitalisti koji su investirali trilijune $ u aziju , da ih nižom poreznom stopom i nižim regulacijama privuče nazad u Ameriku
2014-04-11
Porez na dobit koji država namece onima koji otvaraju radna mjesta vam je inace cisti reket.
Zašto sam ja reka da ja u Hr nikad nebi ništa otvorija ?
Pa nisam debil , šta više se trudiš više ti obracunavaju ....demotiviraju te ....onda kažu šta nismo poduzetni kao narod .....aj ti puši kuraz.
Pa nisam debil , šta više se trudiš više ti obracunavaju ....demotiviraju te ....onda kažu šta nismo poduzetni kao narod .....aj ti puši kuraz.
2014-04-11
Bolje stavit prst u guzicu , pročačkat onda taj prst stavit u usta i sve počučat.RayMabus wrote:Porez na dobit koji država namece onima koji otvaraju radna mjesta vam je inace cisti reket.
Eto ja san se namirija , sit san ....a vi pušite kuraz ....našli ste koga čete pravit budalom.
Pa šta vi milite šta sam ja ?
Mujo iz Doboja ???!!!???
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neoliberalni kapitalizam cvjeta
» Neoliberalni kapitalizam stiže na Mars
» Neoliberalni kapitalizam u Mađarskoj part 666
» Islamisti i socijalisti uništavaju neoliberalni kapitalizam u Europi
» Neoliberalni kapitalizam dominira i u Kini.. po broju miljardera prestigli USA
» Neoliberalni kapitalizam stiže na Mars
» Neoliberalni kapitalizam u Mađarskoj part 666
» Islamisti i socijalisti uništavaju neoliberalni kapitalizam u Europi
» Neoliberalni kapitalizam dominira i u Kini.. po broju miljardera prestigli USA
Page 2 of 2