ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neoliberalni kapitalizam u Irskoj - režu dobit privatnim firmama i mega korporacijama na 6%

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Neoliberalni kapitalizam u Irskoj - režu dobit privatnim firmama i mega korporacijama na 6% - Page 2 Empty Re: Neoliberalni kapitalizam u Irskoj - režu dobit privatnim firmama i mega korporacijama na 6%

Post by RayMabus 17/11/2016, 18:31

Da Bog da cila Irska postala građevinska zona sa industrijskim halama ....da svi prebace firme tamo ....ni jedan da ne ostane u usranoj holandeovoj socijalističkoj Francuskoj i socijalistčkoj DNRH

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Neoliberalni kapitalizam u Irskoj - režu dobit privatnim firmama i mega korporacijama na 6% - Page 2 Empty Re: Neoliberalni kapitalizam u Irskoj - režu dobit privatnim firmama i mega korporacijama na 6%

Post by RayMabus 17/11/2016, 18:33

Milo Yiannopoulos wrote:Trump isto najavljuje rezanje korporativnih poreza, kaže da mu je plan da američki kapitalisti koji su investirali trilijune $ u aziju , da ih nižom poreznom stopom i nižim regulacijama privuče nazad u Ameriku

Nadajmo se da ce to napravit a nevidim zašto nebi ....ima da svi iz Europe budu bacali u trajekte za Ameriku dijelove tvornica i sklapali ih tamo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/11/2016, 18:38

Porez na dobit koji država namece onima koji otvaraju radna mjesta vam je inace cisti reket.

Zašto sam ja reka da ja u Hr nikad nebi ništa otvorija ?

Pa nisam debil , šta više se trudiš više ti obracunavaju ....demotiviraju te ....onda kažu šta nismo poduzetni kao narod .....aj ti puši kuraz.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/11/2016, 18:41

RayMabus wrote:Porez na dobit koji država namece onima koji otvaraju radna mjesta vam je inace cisti reket.

Zašto sam ja reka da ja u Hr nikad nebi ništa otvorija ?

Pa nisam debil , šta više se trudiš više ti obracunavaju ....demotiviraju te ....onda kažu šta nismo poduzetni kao narod .....aj ti puši kuraz.
Bolje stavit prst u guzicu , pročačkat onda taj prst stavit u usta i sve počučat.

Eto ja san se namirija , sit san ....a vi pušite kuraz ....našli ste koga čete pravit budalom.

Pa šta vi milite šta sam ja ?

Mujo iz Doboja ???!!!???
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics