Liberali izabrali: Novi vođa slobodnog svijeta je Angela Merkel
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Liberali izabrali: Novi vođa slobodnog svijeta je Angela Merkel
Ukratko, pickopacenik.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Smješan si.govinda wrote:Ukratko, pickopacenik.
PRILAGODIT ČEŠ SE MENI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Propade plan, ulog na propalu merkel...ajme :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sad ti kažeš ha ha ha ja se tebi neču prilagodit .....onda ti ja postam demograske grafikone europskog nataliteta ....onda ti počmeš nešto filozofirati s islamizirat če nas ....pa islam je patrijahalan.
Šta sam rekao ?
A da : TI ČEŠ SE MENI PRILAGODIT A NE JA TEBI.
Šta sam rekao ?
A da : TI ČEŠ SE MENI PRILAGODIT A NE JA TEBI.
2014-04-11
Regoč wrote:Epi, polako, nema trijumfalizma, zvier je tek ranjena, daleko od toga da je svladana. Treba vidjeti kako će se sve to odraziti na naše nacionalne interese. Hoćemo li moći i hoćemo li se morati geopolitički repozicionirati?
Pomalo. Vidit će se skoro.
Stribor-
2015-09-22
AUTOR:
Hina
Do sada nisam primjetio da se državne novinske agencije bavi ovakvim sranjima, ali no kakva država takva i agencija
Hina
Do sada nisam primjetio da se državne novinske agencije bavi ovakvim sranjima, ali no kakva država takva i agencija
Kermit-
2014-04-17
Jedini kojemu se ja mogu prilagodit je onaj koji je jači od mene ....a to nisi ti niti ostalih 7 miljardi majmuna na ovoj planeti.
No ja i onako nemam problema da se prilagođavam voljama entiteta iznad sebe.
2014-04-11
Dobar je Bog koji vas drži , ja bi vas davno zapalio i polio vapnom.RayMabus wrote:Jedini kojemu se ja mogu prilagodit je onaj koji je jači od mene ....a to nisi ti niti ostalih 7 miljardi majmuna na ovoj planeti.
2014-04-11
Vi ste jedna nevjerovatna hrpa debila koncentirana na jednom mjestu.
2014-04-11
Vi imate kriva razmišljanja o nekim stvarima npr šta ja mislim i šta bi vam ja napravio.
Ovi gore ( moji zapovijednici hijerarhije iznad ) znaju da vi svaku generaciju sve više i više evoluirate i postajete pametniji itd itd itd ....zato vam je ona uzrečica : dobar je Bog koji vas drži savršeno točna.
No to ne znači da je moj osobni stav istovjetan njihovome ja bi vas odavno mrtav ladan zapalio i polio vapnom i zamjenio boljom rasom.
Čisto da znate šta mislim o vama a to šta ja moram slušat pametnie od sebe nemjenja to šta ja mislim o vama tj moj stav o vama kao nakupini debila koncentriranim na jednom mjestu i kako bi vas ja riješija.
Ovi gore ( moji zapovijednici hijerarhije iznad ) znaju da vi svaku generaciju sve više i više evoluirate i postajete pametniji itd itd itd ....zato vam je ona uzrečica : dobar je Bog koji vas drži savršeno točna.
No to ne znači da je moj osobni stav istovjetan njihovome ja bi vas odavno mrtav ladan zapalio i polio vapnom i zamjenio boljom rasom.
Čisto da znate šta mislim o vama a to šta ja moram slušat pametnie od sebe nemjenja to šta ja mislim o vama tj moj stav o vama kao nakupini debila koncentriranim na jednom mjestu i kako bi vas ja riješija.
2014-04-11
2014-04-14
Merkelica je američka kuja... Bila, jest i ostat će... Zato je Obama poručio Nijemcima, "čuvajte ju".
Bravo Angela,samo ako moze izgradi jos ovih javnih fontana
2014-04-14
Muslimanima vjera brani da brišu guzicu toalet papirom.
crvenkasti-
2014-04-17
"Čuvajte mi Angelu!" Da mu ne budu zadnje rieči?!provocator wrote:Merkelica je američka kuja... Bila, jest i ostat će... Zato je Obama poručio Nijemcima, "čuvajte ju".
a..nis novo..provocator wrote:Merkelica je američka kuja... Bila, jest i ostat će... Zato je Obama poručio Nijemcima, "čuvajte ju".
Guest- Guest
sad je doslo vrijeme da se mijenja pudlicabogomdani wrote:a..nis novo..provocator wrote:Merkelica je američka kuja... Bila, jest i ostat će... Zato je Obama poručio Nijemcima, "čuvajte ju".
2014-04-14
mhhh... ..tudej u Kajuflandu Šogeten cokolade 55 centi...uzejo jedno 30...Rujka ih voli..
Guest- Guest
Pazi sad ovo Medo...Winter is coming wrote:sad je doslo vrijeme da se mijenja pudlicabogomdani wrote:a..nis novo..provocator wrote:Merkelica je američka kuja... Bila, jest i ostat će... Zato je Obama poručio Nijemcima, "čuvajte ju".
Guest- Guest
Danas jednoj Svabici nabio na nos,kako je kraj njihovom ponasanju ubermenša..kako ce ih arabe potrpati,nis ne raditi,a europeidi ce pohadjati skole i na kraju ce svabi raditi za nas,auslandere..Svabica je napravila tako prestravljen izraz lica...
Guest- Guest
svetac, jel bi ti kresnuo merkelicu, aj al onak iskreno, za recimo 10 000 ojrica
» Vođa slobodnog svijeta, najpopularniji ikad, 81 mil. glasova...
» Bakljonoša Merkel preuzima rukovođenje reliquiae reliquiarumolim slobodnog svijeta amin
» Lider slobodnog svijeta
» "vođu slobodnog svijeta" vodaju ludog okolo...
» Vođa slobodnog svijeta, najpopularniji ikad, 81 mil. glasova...
» Bakljonoša Merkel preuzima rukovođenje reliquiae reliquiarumolim slobodnog svijeta amin
» Lider slobodnog svijeta
» "vođu slobodnog svijeta" vodaju ludog okolo...
Page 4 of 5