Bakljonoša Merkel preuzima rukovođenje reliquiae reliquiarumolim slobodnog svijeta amin
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Bakljonoša Merkel preuzima rukovođenje reliquiae reliquiarumolim slobodnog svijeta amin
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/angela-merkel-%E2%80%93-od-kraljice-stednje-do-bakljonose-demokracije/5285963/
Kermit-
2014-04-17
Re: Bakljonoša Merkel preuzima rukovođenje reliquiae reliquiarumolim slobodnog svijeta amin
Čim Žutarnji počne sa pamfletima taj ode u kurac od Ukra, Kanibala, Hillary, Amera, Brexita, Ane Muhar
Kermit-
2014-04-17
Re: Bakljonoša Merkel preuzima rukovođenje reliquiae reliquiarumolim slobodnog svijeta amin
''Bakljonoša''...Ovo mi se dopada...hehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
U Otkrivenju piše o pojavi Zvijeri,Antikrista i Lažnog proroka.
Merkelica bi mogla simbolizirati što?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Luciferijana, više mi izgleda na potrošenu vavilonsku drocu, pardon lajpcišku hehehered wolf wrote:''Bakljonoša''...Ovo mi se dopada...hehehehehehehehehehehehehehe
Kermit-
2014-04-17
Lucifer nije Antikrist...On je isto što i Prometej...Onaj koji je donio Svjetlo ljudskom rodu...jastreb wrote:A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
red wolf-
2016-02-10
Začudio bi se tko je taj ''Babilon'' koji se spominje za ovo vrijeme...asilovski wrote:Luciferijana, više mi izgleda na potrošenu vavilonsku drocu, pardon lajpcišku hehehered wolf wrote:''Bakljonoša''...Ovo mi se dopada...hehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
asilovski wrote:Luciferijana, više mi izgleda na potrošenu vavilonsku drocu, pardon lajpcišku hehehered wolf wrote:''Bakljonoša''...Ovo mi se dopada...hehehehehehehehehehehehehehe
odron
no dobro "slobodni svijet" je davno već slobodan ko staljinov sssr, tako da ga nije šteta
U biti najgore što su oni zapravo sve uništili, ovo je bila prirodna reakcija koja je trajala 25 godina i koju su mogli izbjeći 150 putamarcellus wrote:asilovski wrote:Luciferijana, više mi izgleda na potrošenu vavilonsku drocu, pardon lajpcišku hehehered wolf wrote:''Bakljonoša''...Ovo mi se dopada...hehehehehehehehehehehehehehe
odron
no dobro "slobodni svijet" je davno već slobodan ko staljinov sssr, tako da ga nije šteta
Kermit-
2014-04-17
Ništa se ne događa slučajno. Čak ni kada izgleda da je prirodno...heheheheheheheheheheheheheasilovski wrote:U biti najgore što su oni zapravo sve uništili, ovo je bila prirodna reakcija koja je trajala 25 godina i koju su mogli izbjeći 150 putamarcellus wrote:asilovski wrote:Luciferijana, više mi izgleda na potrošenu vavilonsku drocu, pardon lajpcišku hehehered wolf wrote:''Bakljonoša''...Ovo mi se dopada...hehehehehehehehehehehehehehe
odron
red wolf-
2016-02-10
Lucifer je svjetlonoša,sin zorin,koji se uzoholio,visoko podigao i nisko pao.red wolf wrote:Lucifer nije Antikrist...On je isto što i Prometej...Onaj koji je donio Svjetlo ljudskom rodu...jastreb wrote:A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
Dakle Satan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moguće je i to, ali onda je netko (ili nešto) predvidio reakciju i spriječio da se kurs ispravi te dolazi do onoga što se moglo predvidjetired wolf wrote:Ništa se ne događa slučajno. Čak ni kada izgleda da je prirodno...heheheheheheheheheheheheheasilovski wrote:U biti najgore što su oni zapravo sve uništili, ovo je bila prirodna reakcija koja je trajala 25 godina i koju su mogli izbjeći 150 putamarcellus wrote:asilovski wrote:Luciferijana, više mi izgleda na potrošenu vavilonsku drocu, pardon lajpcišku hehehered wolf wrote:''Bakljonoša''...Ovo mi se dopada...hehehehehehehehehehehehehehe
odron
Kermit-
2014-04-17
Ne. Lucifer je bio jedan kralj u Starom Zavjetu...No, Lucifer na kojeg ti i ja mislimo je nešto drugo...On je ''Svjetlonoša'', odnosno ''Prometej'' koji je donio Svjetlo/Znanje čovječanstvu.jastreb wrote:Lucifer je svjetlonoša,sin zorin,koji se uzoholio,visoko podigao i nisko pao.red wolf wrote:Lucifer nije Antikrist...On je isto što i Prometej...Onaj koji je donio Svjetlo ljudskom rodu...jastreb wrote:A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
Dakle Satan.
Last edited by red wolf on Mon 21 Nov - 19:39; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Da? Je li? heheheheheheheheheheheheheheasilovski wrote:Moguće je i to, ali onda je netko (ili nešto) predvidio reakciju i spriječio da se kurs ispravi te dolazi do onoga što se moglo predvidjetired wolf wrote:Ništa se ne događa slučajno. Čak ni kada izgleda da je prirodno...heheheheheheheheheheheheheasilovski wrote:U biti najgore što su oni zapravo sve uništili, ovo je bila prirodna reakcija koja je trajala 25 godina i koju su mogli izbjeći 150 putamarcellus wrote:asilovski wrote:
Luciferijana, više mi izgleda na potrošenu vavilonsku drocu, pardon lajpcišku hehehe
odron
red wolf-
2016-02-10
jastreb wrote:Lucifer je svjetlonoša,sin zorin,koji se uzoholio,visoko podigao i nisko pao.red wolf wrote:Lucifer nije Antikrist...On je isto što i Prometej...Onaj koji je donio Svjetlo ljudskom rodu...jastreb wrote:A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
Dakle Satan.
Kermit-
2014-04-17
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaasilovski wrote:jastreb wrote:Lucifer je svjetlonoša,sin zorin,koji se uzoholio,visoko podigao i nisko pao.red wolf wrote:Lucifer nije Antikrist...On je isto što i Prometej...Onaj koji je donio Svjetlo ljudskom rodu...jastreb wrote:A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
Dakle Satan.
red wolf-
2016-02-10
Ezekiel je upravu.Prometej je ekvivalent Lucifera.No abrahamske interpretacije Lucifera su jednake današnjim interpretacijama Donalda Trumpa u liberalnim medijima.jastreb wrote:Lucifer je svjetlonoša,sin zorin,koji se uzoholio,visoko podigao i nisko pao.red wolf wrote:Lucifer nije Antikrist...On je isto što i Prometej...Onaj koji je donio Svjetlo ljudskom rodu...jastreb wrote:A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
Dakle Satan.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
asilovski wrote:jastreb wrote:Lucifer je svjetlonoša,sin zorin,koji se uzoholio,visoko podigao i nisko pao.red wolf wrote:Lucifer nije Antikrist...On je isto što i Prometej...Onaj koji je donio Svjetlo ljudskom rodu...jastreb wrote:A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
Dakle Satan.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ona nije muško, ne možete je tako zvati iako je istina da nosi baklju u ovaj mrak kamo smo zagazilired wolf wrote:''Bakljonoša''...Ovo mi se dopada...hehehehehehehehehehehehehehe
Guest- Guest
hehehehehehehehehheheheheheheheheIknar je gay wrote:Ezekiel je upravu.Prometej je ekvivalent Lucifera.No abrahamske interpretacije Lucifera su jednake današnjim interpretacijama Donalda Trumpa u liberalnim medijima.jastreb wrote:Lucifer je svjetlonoša,sin zorin,koji se uzoholio,visoko podigao i nisko pao.red wolf wrote:Lucifer nije Antikrist...On je isto što i Prometej...Onaj koji je donio Svjetlo ljudskom rodu...jastreb wrote:A da nije ta Merkelica neki novi ,još neprepoznati,Lucifer?
Dakle Satan.
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Liberali izabrali: Novi vođa slobodnog svijeta je Angela Merkel
» Lider slobodnog svijeta
» "vođa slobodnog svijeta" ...
» "vođu slobodnog svijeta" vodaju ludog okolo...
» Vođa slobodnog svijeta, najpopularniji ikad, 81 mil. glasova...
» Lider slobodnog svijeta
» "vođa slobodnog svijeta" ...
» "vođu slobodnog svijeta" vodaju ludog okolo...
» Vođa slobodnog svijeta, najpopularniji ikad, 81 mil. glasova...
Page 1 of 3