Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
naplatu dugagovinda wrote:Hrvatska je tuga pregolema, ne zna Hrvat sta mu Merkel sprema.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ups, to smo zaboravili.vuksadinare wrote:naplatu dugagovinda wrote:Hrvatska je tuga pregolema, ne zna Hrvat sta mu Merkel sprema.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ma je'kl..ti bi se izvukao na đemdogovinda wrote:Ups, to smo zaboravili.vuksadinare wrote:naplatu dugagovinda wrote:Hrvatska je tuga pregolema, ne zna Hrvat sta mu Merkel sprema.
2015-09-08
sve se može resetirati, a pogotovo ono što je trebalo resetirati, konkretno to što je spomenuto....između ostalog najveću štetu i vama i nama su upravo napravili kojekakvi sekretari ssoj-h-s.... i čine i nadalje.... i činit će dok se god ne resetiraju.... to ipak mislim da se slažemo....dzango wrote:Jebeš ti to ako će svaka nova vlast sklanjati i uništavati spomenike predhodne vlasti. Ne možeš resetovati istoriju svakih 50 godina i kretati od nule.michaellcmacha wrote:jebo te joža u usta, jesi se sjetila zbog kog odnosno čeg, ćeš jadikovati..... kamo sreće da taj kreten nikad s nikim od nas, koji god da smo, veze nije imao.... pa to je trebalo odmah još 1990 donijet u sisak i rastopit u martinki dok je još radila i to i sve spomenike iz vremena partizanije....Eva wrote:Ima i HR s čime se pohvalit, predsjednica plantaže je NATO konobarica i sobarica koja je prvo Jožinu bistu išla pospremit, a onda na šlatanje kod europskih poltrončića koji su dve štenge iznad nje. Premijer i ministri uredno hodočaste na happy hours u Buzin i tam rade sve kaj se od njih zatraži.Stanojko wrote:Jebiga, na mnogo smo niske grane spali... Kolonijalni upravnik nam je siptar...Eva wrote:Pa vi imate stranca na vlasti u Srbiji. Tu je genetika očita.
2015-08-08
e moj bezbradi znas koja ti je najgora stvar na svijetu?..biti dužan švabi....krv ce ti na slamcicu isisat..gori mu ej neprijatelj duznik nego kakav muđehedin..pitaj grke..
2015-09-08
54 milijarde spizditi na ljetovanja, zimovanja, telefone, automobile, markiranu odjecu i mirovine za 40godisnjake, to mogu samo idioti.vuksadinare wrote:ma je'kl..ti bi se izvukao na đemdogovinda wrote:Ups, to smo zaboravili.vuksadinare wrote:naplatu dugagovinda wrote:Hrvatska je tuga pregolema, ne zna Hrvat sta mu Merkel sprema.
2016-11-17
a zasto je orban pametan...nije se zaduzivao kod svabe pa ih sad prca..govinda wrote:54 milijarde spizditi na ljetovanja, zimovanja, telefone, automobile, markiranu odjecu i mirovine za 40godisnjake, to mogu samo idioti.vuksadinare wrote:ma je'kl..ti bi se izvukao na đemdogovinda wrote:Ups, to smo zaboravili.vuksadinare wrote:naplatu dugagovinda wrote:Hrvatska je tuga pregolema, ne zna Hrvat sta mu Merkel sprema.
2015-09-08
ali tonije zdrava jabuka idared je sorta koju da bi proizveo konzumnu moraš špricati između 10 i 15 puta.... moji moslavci je proizvode i znam ponešto o toj proizvodnji.... općenito loša jabuka kratkog vijeka pohrane.... ovo gore na slici je žnj kvaliteta.... jer nije dovoljno puta špricana... :))... ovo je malo kvalitetnije...te dobiju svaku dozu špriciva... :)))Eva wrote:Srbija je napravila prodor na rusko tržište. U dućanu u Irkutsku 21.08.2016michaellcmacha wrote:e jebiga sad.. pa eto ti managera koji je do jučer živio u okolici stuttgarta.... nije to baš tako kako si mi umišljamo... oni tamo čudo čuda proizvode i to doslovno u predgrašima velikih gradova.... neko se dosjetio tamo da je najvažnije skratiti rutu transporta od njive do tanjura.... uglavnom niš od tog bar kad je švabo u pitanju.... zadužili su mađare da za njih proizvode meso i žitarice i dio povrća a ostalo švabo sve sam proizvede.... jebote čak i plantaže jabuka sade malo fali do centra grada..... hoću ti reć da sam imao prilike slušat ljude koji se s tim bave na razini agronomskog fakulteta i usudim se ustvrditi da i uz najbolju volju niš od tog.... ok dobro je pokušati i uz manji set investicija probati nešto napraviti, ali kažem ti oni su (nijemci) prejaki da bi tu bilo kruva za nas, a leba za vas...Stanojko wrote:Gresis...kad kazem "zdrava" mislim na "'ne GMO"... Za to su ti preduslov - zdravo zemljiste i zdravo seme...Bogu hvala, u Srbiji ga jos ima. Nece cene biti paprene na zapadu samo za BIO, ORGANSKO, kurac-palac, vec za hranu koja NIJE GMO...michaellcmacha wrote:čiča.... točka 5 baš i ne ide... zdrava hrana je u podnaslovu BIO iliti ORGANSKA, pa onda još uz to dodaj EKOLOŠKI certifikat i taj proizvod je strašno skup, i kao takav niti se može proizvesti u velikim količinama, a i ako bi se mogao proizvesti, ne može se prodati.... pogotovo su tu u lošijoj poziciji mali proizvođači uz koje se i veže taj vid proizvodnje.... kombinati se sa tim ni u snu neće zajebavati.... a to ti je onda jeftinije s cipra, turske, bugarske i španjolske.... tak da tu stavku odmah možeš pobrisati.... nažalost al to je tak...
2015-08-08
..je..a tko bi onda za njih glasovao...moras nesto kupit da bi dobio...govinda wrote:54 milijarde spizditi na ljetovanja, zimovanja, telefone, automobile, markiranu odjecu i mirovine za 40godisnjake, to mogu samo idioti.vuksadinare wrote:ma je'kl..ti bi se izvukao na đemdogovinda wrote:Ups, to smo zaboravili.vuksadinare wrote:naplatu dugagovinda wrote:Hrvatska je tuga pregolema, ne zna Hrvat sta mu Merkel sprema.
2015-09-08
Hehe, podsjećaš me na Buridanovog magarca. I on se tako premišljao pa krepao od gladi. Nemreš 26 godina nakon revolucije radit lustraciju.michaellcmacha wrote:sve se može resetirati, a pogotovo ono što je trebalo resetirati, konkretno to što je spomenuto....između ostalog najveću štetu i vama i nama su upravo napravili kojekakvi sekretari ssoj-h-s.... i čine i nadalje.... i činit će dok se god ne resetiraju.... to ipak mislim da se slažemo....dzango wrote:Jebeš ti to ako će svaka nova vlast sklanjati i uništavati spomenike predhodne vlasti. Ne možeš resetovati istoriju svakih 50 godina i kretati od nule.michaellcmacha wrote:jebo te joža u usta, jesi se sjetila zbog kog odnosno čeg, ćeš jadikovati..... kamo sreće da taj kreten nikad s nikim od nas, koji god da smo, veze nije imao.... pa to je trebalo odmah još 1990 donijet u sisak i rastopit u martinki dok je još radila i to i sve spomenike iz vremena partizanije....Eva wrote:Ima i HR s čime se pohvalit, predsjednica plantaže je NATO konobarica i sobarica koja je prvo Jožinu bistu išla pospremit, a onda na šlatanje kod europskih poltrončića koji su dve štenge iznad nje. Premijer i ministri uredno hodočaste na happy hours u Buzin i tam rade sve kaj se od njih zatraži.Stanojko wrote:
Jebiga, na mnogo smo niske grane spali... Kolonijalni upravnik nam je siptar...
Guest- Guest
šta bi ih prcao... pogledaj koliko mađar proizvodi svinjetine i po čijoj narudžbi.... imaju oni kvalitetan deal a i mađari vrlo dobro znaju koja je njihova pozicija i iste se drže....vuksadinare wrote:a zasto je orban pametan...nije se zaduzivao kod svabe pa ih sad prca..govinda wrote:54 milijarde spizditi na ljetovanja, zimovanja, telefone, automobile, markiranu odjecu i mirovine za 40godisnjake, to mogu samo idioti.vuksadinare wrote:ma je'kl..ti bi se izvukao na đemdogovinda wrote:Ups, to smo zaboravili.vuksadinare wrote:
naplatu duga
2015-08-08
Nisu ti sekretari pali sa neba. Nije nam ih iko dao sa strane i podmentnuo. Sami smo krivi. Zato i treba da stoje ti spomenici i da opominju. Neki od njih su bili i iskreni rodoljubi i poginuli u borbi protiv okupatora. Ne ide da im se sad ruše spomenici. Rušenje spomenika dosta govori o narodu koji to radi. Može da se resetuje istorija svakih 50 godina i da se kreće od nule, ali nije baš normalno i zdravo.michaellcmacha wrote:sve se može resetirati, a pogotovo ono što je trebalo resetirati, konkretno to što je spomenuto....između ostalog najveću štetu i vama i nama su upravo napravili kojekakvi sekretari ssoj-h-s.... i čine i nadalje.... i činit će dok se god ne resetiraju.... to ipak mislim da se slažemo....dzango wrote:Jebeš ti to ako će svaka nova vlast sklanjati i uništavati spomenike predhodne vlasti. Ne možeš resetovati istoriju svakih 50 godina i kretati od nule.michaellcmacha wrote:jebo te joža u usta, jesi se sjetila zbog kog odnosno čeg, ćeš jadikovati..... kamo sreće da taj kreten nikad s nikim od nas, koji god da smo, veze nije imao.... pa to je trebalo odmah još 1990 donijet u sisak i rastopit u martinki dok je još radila i to i sve spomenike iz vremena partizanije....Eva wrote:Ima i HR s čime se pohvalit, predsjednica plantaže je NATO konobarica i sobarica koja je prvo Jožinu bistu išla pospremit, a onda na šlatanje kod europskih poltrončića koji su dve štenge iznad nje. Premijer i ministri uredno hodočaste na happy hours u Buzin i tam rade sve kaj se od njih zatraži.Stanojko wrote:
Jebiga, na mnogo smo niske grane spali... Kolonijalni upravnik nam je siptar...
Ali su rublji zdravi, boli briga Srbiju, oni su našli put do ruskog stola. HR sluša mamu Merkel i tatu Juncker pa puše k. i čkome.michaellcmacha wrote:ali tonije zdrava jabuka idared je sorta koju da bi proizveo konzumnu moraš špricati između 10 i 15 puta.... moji moslavci je proizvode i znam ponešto o toj proizvodnji.... općenito loša jabuka kratkog vijeka pohrane.... ovo gore na slici je žnj kvaliteta.... jer nije dovoljno puta špricana... :))... ovo je malo kvalitetnije...te dobiju svaku dozu špriciva... :)))Eva wrote:Srbija je napravila prodor na rusko tržište. U dućanu u Irkutsku 21.08.2016michaellcmacha wrote:e jebiga sad.. pa eto ti managera koji je do jučer živio u okolici stuttgarta.... nije to baš tako kako si mi umišljamo... oni tamo čudo čuda proizvode i to doslovno u predgrašima velikih gradova.... neko se dosjetio tamo da je najvažnije skratiti rutu transporta od njive do tanjura.... uglavnom niš od tog bar kad je švabo u pitanju.... zadužili su mađare da za njih proizvode meso i žitarice i dio povrća a ostalo švabo sve sam proizvede.... jebote čak i plantaže jabuka sade malo fali do centra grada..... hoću ti reć da sam imao prilike slušat ljude koji se s tim bave na razini agronomskog fakulteta i usudim se ustvrditi da i uz najbolju volju niš od tog.... ok dobro je pokušati i uz manji set investicija probati nešto napraviti, ali kažem ti oni su (nijemci) prejaki da bi tu bilo kruva za nas, a leba za vas...Stanojko wrote:Gresis...kad kazem "zdrava" mislim na "'ne GMO"... Za to su ti preduslov - zdravo zemljiste i zdravo seme...Bogu hvala, u Srbiji ga jos ima. Nece cene biti paprene na zapadu samo za BIO, ORGANSKO, kurac-palac, vec za hranu koja NIJE GMO...michaellcmacha wrote:čiča.... točka 5 baš i ne ide... zdrava hrana je u podnaslovu BIO iliti ORGANSKA, pa onda još uz to dodaj EKOLOŠKI certifikat i taj proizvod je strašno skup, i kao takav niti se može proizvesti u velikim količinama, a i ako bi se mogao proizvesti, ne može se prodati.... pogotovo su tu u lošijoj poziciji mali proizvođači uz koje se i veže taj vid proizvodnje.... kombinati se sa tim ni u snu neće zajebavati.... a to ti je onda jeftinije s cipra, turske, bugarske i španjolske.... tak da tu stavku odmah možeš pobrisati.... nažalost al to je tak...
Last edited by Eva on 17/11/2016, 12:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne radi se o meni.... ja sam tu ko i ti dok jesam, kad me ne bude ko i tebe nebitno... pričamo zašto je sve ovo sjebano i koliki je udio štete vezan za sedam sekretara skoja....Eva wrote:Hehe, podsjećaš me na Buridanovog magarca. I on se tako premišljao pa krepao od gladi. Nemreš 26 godina nakon revolucije radit lustraciju.michaellcmacha wrote:sve se može resetirati, a pogotovo ono što je trebalo resetirati, konkretno to što je spomenuto....između ostalog najveću štetu i vama i nama su upravo napravili kojekakvi sekretari ssoj-h-s.... i čine i nadalje.... i činit će dok se god ne resetiraju.... to ipak mislim da se slažemo....dzango wrote:Jebeš ti to ako će svaka nova vlast sklanjati i uništavati spomenike predhodne vlasti. Ne možeš resetovati istoriju svakih 50 godina i kretati od nule.michaellcmacha wrote:jebo te joža u usta, jesi se sjetila zbog kog odnosno čeg, ćeš jadikovati..... kamo sreće da taj kreten nikad s nikim od nas, koji god da smo, veze nije imao.... pa to je trebalo odmah još 1990 donijet u sisak i rastopit u martinki dok je još radila i to i sve spomenike iz vremena partizanije....Eva wrote:
Ima i HR s čime se pohvalit, predsjednica plantaže je NATO konobarica i sobarica koja je prvo Jožinu bistu išla pospremit, a onda na šlatanje kod europskih poltrončića koji su dve štenge iznad nje. Premijer i ministri uredno hodočaste na happy hours u Buzin i tam rade sve kaj se od njih zatraži.
2015-08-08
ja jednom nisam tetku austrijancu fritzu vratio 200 maraka dok su bile marke...odnosno nisam u roku vratio te sam ih vratio sa zakasnjenjem od sedam dana..covjek sa mnom nije pricao tri mjeseca....a mogao sam se pozdraviti da sljedeci put trazim lovu...
2015-09-08
Ja ću ipak duže jer sam mlađa i ljepša.michaellcmacha wrote:ne radi se o meni.... ja sam tu ko i ti dok jesam, kad me ne bude ko i tebe nebitno... pričamo zašto je sve ovo sjebano i koliki je udio štete vezan za sedam sekretara skoja....Eva wrote:Hehe, podsjećaš me na Buridanovog magarca. I on se tako premišljao pa krepao od gladi. Nemreš 26 godina nakon revolucije radit lustraciju.michaellcmacha wrote:sve se može resetirati, a pogotovo ono što je trebalo resetirati, konkretno to što je spomenuto....između ostalog najveću štetu i vama i nama su upravo napravili kojekakvi sekretari ssoj-h-s.... i čine i nadalje.... i činit će dok se god ne resetiraju.... to ipak mislim da se slažemo....dzango wrote:Jebeš ti to ako će svaka nova vlast sklanjati i uništavati spomenike predhodne vlasti. Ne možeš resetovati istoriju svakih 50 godina i kretati od nule.michaellcmacha wrote:
jebo te joža u usta, jesi se sjetila zbog kog odnosno čeg, ćeš jadikovati..... kamo sreće da taj kreten nikad s nikim od nas, koji god da smo, veze nije imao.... pa to je trebalo odmah još 1990 donijet u sisak i rastopit u martinki dok je još radila i to i sve spomenike iz vremena partizanije....
A dobro, evo korekcije onda, HR je Buridanov magarac.
Guest- Guest
kaj vi mislite zasto nas svabe danas puno ne dozivljavaju..i zasto moramo im ljubit dupe..ne vracamo dugove redovito,...a to ej svabi gore neg da si mu opsovao mater...mo's biti najveci liberal,ljubitelj merkel...navijac bajerna...badava ti..imas grijeh-duzan si..
2015-09-08
zasto merkel navija da joj dođe vise arapa nego hrvata?..oni dolaze sa lovom mi bez love...
2015-09-08
još je manje normalno i zdravo raditi ovo što mi radimo..... evo ti kod nas primjera taj neki darinko kosor, isključivo opstoji u političkom rakursu zato što je komunjarsko derište za kojeg valjda mor biti osiguran komad pogače iako je lik niš koristi kao i ostaci ostataka nekad respektabilne stranke... jel on otkad je ta stranka propala ikada uspio išta napraviti.. nije ajde u kurac teraj to i gasi svjetlo... tak i za te komunističke ornamente koji bi nas kak ti trebali podsjećati... na šta... na to da se nekad "dobro" živjelo.... čemu i u čije ime da se lažemo....dzango wrote:Nisu ti sekretari pali sa neba. Nije nam ih iko dao sa strane i podmentnuo. Sami smo krivi. Zato i treba da stoje ti spomenici i da opominju. Neki od njih su bili i iskreni rodoljubi i poginuli u borbi protiv okupatora. Ne ide da im se sad ruše spomenici. Rušenje spomenika dosta govori o narodu koji to radi. Može da se resetuje istorija svakih 50 godina i da se kreće od nule, ali nije baš normalno i zdravo.michaellcmacha wrote:sve se može resetirati, a pogotovo ono što je trebalo resetirati, konkretno to što je spomenuto....između ostalog najveću štetu i vama i nama su upravo napravili kojekakvi sekretari ssoj-h-s.... i čine i nadalje.... i činit će dok se god ne resetiraju.... to ipak mislim da se slažemo....dzango wrote:Jebeš ti to ako će svaka nova vlast sklanjati i uništavati spomenike predhodne vlasti. Ne možeš resetovati istoriju svakih 50 godina i kretati od nule.michaellcmacha wrote:jebo te joža u usta, jesi se sjetila zbog kog odnosno čeg, ćeš jadikovati..... kamo sreće da taj kreten nikad s nikim od nas, koji god da smo, veze nije imao.... pa to je trebalo odmah još 1990 donijet u sisak i rastopit u martinki dok je još radila i to i sve spomenike iz vremena partizanije....Eva wrote:
Ima i HR s čime se pohvalit, predsjednica plantaže je NATO konobarica i sobarica koja je prvo Jožinu bistu išla pospremit, a onda na šlatanje kod europskih poltrončića koji su dve štenge iznad nje. Premijer i ministri uredno hodočaste na happy hours u Buzin i tam rade sve kaj se od njih zatraži.
2015-08-08
....svabi se nemoj zamjeriti na ova tri nacina...1.nemoj mu dugovati lovu...2.nemoj ga varati u ducanu,restoranu...3.nemoj mu zajasiti na socijalu...ako ispunis ova tri kriterija imas prođu...cak i da mu pojebes zene...sam mu u novcanik ne diraj
2015-09-08
Privatizirali su državu sa sitnu proviziju, to ti je poanta. Ne pomaže ni lustracija ni red ustaša ni partizana, jer gubitak ekonomske slobode je ropstvo u pravom smislu riječi ni nema tu utjehe.
Guest- Guest
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima