Predstavljen novi supersonični avion
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Predstavljen novi supersonični avion
Očigledno ne zna jer ne pozna istinsku klijentelu..ti ne zele niti 10 minuta da se guraju u malom prostoru..RayMabus wrote:Ma ok .....ono kao komercijalni al ja mislim da Branson ulazi u ovaj projekt s racunicom tj može on maknit desetak sjedala i opet ostaje tridesetak i onda charter letovi za ove lovaše .......bizmismen je to .....zna taj šta oče.bogomdani wrote:
nebitno,put u ovakvim jurilicama sa malo prostora i klaustofobicnim interijerom,vise izmori putnika...
Imas Gulfstream seriju Mlužnjaka,poslovnjaci to uglavnom koriste i korporacije...prostrani su sav moguci komfor,prilicno brzi,ali ne naustrb komfora i kvalitete putovanja..svaki se moze modati po komadu,pa ako hos imas unutra i đakuzije..
u ove tvoje is ne mos strpati,a pri izlazu i nakon samo 3.5 sata si sav sheban
Ajmo malo sletiti na Erde pa naci primjer...jednom presao sa kraja na kraj zegeja u ferrariju i prokleo sve zivo...unatoc brzom prelasku..drugi put Mercedes E 320...milina..laganini,ali kad sam dosao,kao da nisam niti sjedio u autu...
Guest- Guest
Nemam pojma ....ja ovo gledam čisto s tehničkog aspekta pa sad taj drugi aspekt stvarno no koment.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Te Bogatune nes navuci spikom da ce biti kuul u novim jet-ovima,jerbo sisaju 2.2 Mach-a i imaju zasiljenu njusku..cak niti vremenom odlaska i dolaska,jerbo,i oni zele tijekom leta da odspavaju i odmore se ,a ne da ta tri sata bleje u strop i niti da spavaju niti da ista rade...
glupo je opcenito proizvoditi u toj kategoriji nesto,jer Firme nIKAD ne salju 30-50 ljudi odjednom u istom smjeru..dakle bolji su manji ekonomicni avijoni,sa prop-fanom,koji su jako stedljivi..Kompanije nikad nece baciti pare u ovakve projekte,ali neki manji gulfstream ce rado uzeti ili najmiti,a svi gledaj una cijenu..
Nije to ko na Balkanu,..maznju par milijardi pa im sve jeftino..
glupo je opcenito proizvoditi u toj kategoriji nesto,jer Firme nIKAD ne salju 30-50 ljudi odjednom u istom smjeru..dakle bolji su manji ekonomicni avijoni,sa prop-fanom,koji su jako stedljivi..Kompanije nikad nece baciti pare u ovakve projekte,ali neki manji gulfstream ce rado uzeti ili najmiti,a svi gledaj una cijenu..
Nije to ko na Balkanu,..maznju par milijardi pa im sve jeftino..
Guest- Guest
Glupost.
Branson rece da letimo istom brzinom kao sezdesetih.
Ko da ljude briga visina, bezbednost je ista kao sezdesetih.
Avion nema padobran da ga spusti, dok ga nisu neki entuzijasti ubacili u Cirrus i privatna kompanija, koja ugradjuje drugima.
Helikopteri nemaju padobrane.
Sleti na vodu, potone.
On prica o brzini.
Branson rece da letimo istom brzinom kao sezdesetih.
Ko da ljude briga visina, bezbednost je ista kao sezdesetih.
Avion nema padobran da ga spusti, dok ga nisu neki entuzijasti ubacili u Cirrus i privatna kompanija, koja ugradjuje drugima.
Helikopteri nemaju padobrane.
Sleti na vodu, potone.
On prica o brzini.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ma bedastoce...lik ne bi prodo jedan taj svoj jet..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PREDSTAVLJEN NOVI PLAN MUP-a
» Rusi: 'Imamo novi avion bolji od Airbusa i Boeinga
» AIR SERBIA A330-200 novi avion sa gradjaninom HR na repu!
» Rusi ponosni na novi avion, mogu bez Zapada VIDEO
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» Rusi: 'Imamo novi avion bolji od Airbusa i Boeinga
» AIR SERBIA A330-200 novi avion sa gradjaninom HR na repu!
» Rusi ponosni na novi avion, mogu bez Zapada VIDEO
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
Page 2 of 2