Lopovi već poharali auto-put Ljig-Preljina
Page 1 of 1
Srbija 83
Na auto-putu od Ljiga do Preljine za deset dana od kada je otvoren, već je ukradeno oko 2.000 metara zaštitne ograde duž puta, kao i 20 poklopaca za šahtove.
To je saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Ministarstvo apeluje na sve građane Srbije, naročito na one koji koriste i žive pored novog auto-puta u Srbiji, da "ne seku i ne kradu zaštitnu ogradu jer tako ugrožavaju bezbednost svih putnika u saobraćaju."
Krađe su odmah prijavljene policiji, koja sprovodi istragu i traga za počiniocima.
"Zbog krađe zaštitne ograde nedavno je došlo do udesa kada je automobil naleteo na srndaća koji je istrčao na auto-put. Samo pukom srećom niko od građana nije stradao u udesu. Upozoravamo sve građane da je auto-put pokriven sa 150 bezbednosnih kamera i da će svi počinici koji budu krali i uništavali zaštitnu imovinu duž auto-puta biti procesuirani pod optužbom za teško ugrožavanje bezbednosti saobraćaja", saopštili su iz Ministarstva.
Na fotografiji u daljem delu teksta, vidi se povređena srna, koja je, pretpostavlja se baš zbog nedostatka ograde izletela na auto-put, gde ju je udario automobil ili kamion.
Na auto-putu od Ljiga do Preljine za deset dana od kada je otvoren, već je ukradeno oko 2.000 metara zaštitne ograde duž puta, kao i 20 poklopaca za šahtove.
Foto: Tanjug
To je saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Ministarstvo apeluje na sve građane Srbije, naročito na one koji koriste i žive pored novog auto-puta u Srbiji, da "ne seku i ne kradu zaštitnu ogradu jer tako ugrožavaju bezbednost svih putnika u saobraćaju."
Krađe su odmah prijavljene policiji, koja sprovodi istragu i traga za počiniocima.
"Zbog krađe zaštitne ograde nedavno je došlo do udesa kada je automobil naleteo na srndaća koji je istrčao na auto-put. Samo pukom srećom niko od građana nije stradao u udesu. Upozoravamo sve građane da je auto-put pokriven sa 150 bezbednosnih kamera i da će svi počinici koji budu krali i uništavali zaštitnu imovinu duž auto-puta biti procesuirani pod optužbom za teško ugrožavanje bezbednosti saobraćaja", saopštili su iz Ministarstva.
Na fotografiji u daljem delu teksta, vidi se povređena srna, koja je, pretpostavlja se baš zbog nedostatka ograde izletela na auto-put, gde ju je udario automobil ili kamion.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Lopovi već poharali auto-put Ljig-Preljina
Pa jebem ti...ma ti srbi to je stvarno šaka jada.
dobro jutro....danni1 wrote:Pa jebem ti...ma ti srbi to je stvarno šaka jada.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To bi mogli biti Cigani, usput. .. ali opet; nikad se ne zna
Equatorian- Posts : 28
2016-01-17
Srndac polomljena kicma, zadnje dve noge, nazalost preminuo.
Sta se desi kada ima posla sa stokom, poginuo.
Fale sahtovi, zna se ko kupuje iste, ko donosi.
Lako ih pohvatati, ima da propevaju, ali ja bih to realno bacio sa mosta na autoput, zao mi srndaca, stoke nije.
Lako ih pohvatati, ima da propevaju, ali ja bih to realno bacio sa mosta na autoput, zao mi srndaca, stoke nije.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
To je diverzija i to yebena. Djelo protiv zivota i zdravlja kako ljudi tako i zivotinja.Serbinho-3 wrote:Srndac polomljena kicma, zadnje dve noge, nazalost preminuo.
omni-
2014-04-12
Americki autoputevi su puni ubijenih srndaca.
Ja sam udario jednog u Kentakiju, bio mrak, stvorio se od nikud.
Brzina je bila mala, zakocio, ali ga cuknuo.
Izasao, bio je jos ziv i preminuo.
Nisam ukapirao kako, dosao i Amer neki, kaze tako je, lako poginu a mogu kamion totalno da uniste pri velikoj brzini.
Ako mogu Americke velike kamione da uniste, sta je sa malim automobilima po Srbiji, naleti 130km na sat, poginu svi unutra.
Zatvori i sudstvo za takve nisu, treba to odvaliti od batina, promeniti licni izgled, pre nego sto neko neduzan nastrada ili neka beba u automobilu zbog imbecila nekog.
Ja sam udario jednog u Kentakiju, bio mrak, stvorio se od nikud.
Brzina je bila mala, zakocio, ali ga cuknuo.
Izasao, bio je jos ziv i preminuo.
Nisam ukapirao kako, dosao i Amer neki, kaze tako je, lako poginu a mogu kamion totalno da uniste pri velikoj brzini.
Ako mogu Americke velike kamione da uniste, sta je sa malim automobilima po Srbiji, naleti 130km na sat, poginu svi unutra.
Zatvori i sudstvo za takve nisu, treba to odvaliti od batina, promeniti licni izgled, pre nego sto neko neduzan nastrada ili neka beba u automobilu zbog imbecila nekog.
2014-08-25
Reč je o fotografiji okrvavljenog srndaća na samrti koji je zbog krađe ograde izleteo na autoput, gde je na njega naleteo veći automobil ili kamion, polomio mu zadnje noge i povredio kičmu. Posle mnogo razmišljanja smo teškog srca odlučili da sliku objavimo bez cenzure kako bismo najdirektnije upozorili širu javnost da posledice ovakvih krađa mogu biti mnogo gore od novčane štete. DANAS JE POGINUO SRNDAĆ, SUTRA TO MOŽE BITI NEKO DETE! Ako znate nekoga ko krade ogradu sa autoputa, pokažite mu fotografiju s kraja ovog teksta i apelujte na njega da to više ne radi.
Vozači koji su se zatekli na mestu ove nesreće svedočili su "Blicu" o užasnom prizoru nežne životinje koja je kričala u bolovima sve dok nije uginula usled strašnih povreda. JOŠ JEDNOM PONAVLJAMO DA SE RADI O FOTOGRAFIJI IZUZETNO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA i upozoravamo vas da ne skrolujete dalje ka kraju ovog teksta ukoliko ste osetljiva osoba!Y
Vozači koji su se zatekli na mestu ove nesreće svedočili su "Blicu" o užasnom prizoru nežne životinje koja je kričala u bolovima sve dok nije uginula usled strašnih povreda. JOŠ JEDNOM PONAVLJAMO DA SE RADI O FOTOGRAFIJI IZUZETNO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA i upozoravamo vas da ne skrolujete dalje ka kraju ovog teksta ukoliko ste osetljiva osoba!Y
2014-08-25
Similar topics
» lopovi ferenčak i vrdoljak za HDZ ostali lopovi iz HNS-a protiv
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» HDZ lopovi
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» HDZ lopovi
Page 1 of 1