Srbima je najbolji vođa bio - Tito
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbima je najbolji vođa bio - Tito
GRAĐANI Srbije vjeruju da je najbolji vođa bio Josip Broz Tito, Slobodan Milošević manje je popularan od Zorana Đinđića, ali je aktualni srbijanski premijer Aleksandar Vučić na drugom mjestu, pokazuju rezultati istraživanja koje će tijekom dana biti predstavljeno u Beogradu, piše u srijedu beogradski list Danas.
Istraživanje Demostata, u koje je ovaj list imao uvid, pokazuje da se za Tita izjašnjava 32 posto ispitanika, za Vučića tek jedan postotak manje - 31 posto, dok je na trećem mjestu Zoran Đinđić s 11 posto glasova.
Nekadašnji predsjednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević na četvrtom je mjestu s tri posto glasova, a slijede Boris Tadić, te Vojislav Koštunica s naklonošću po dva posto anketiranih.
U ovom rangiranju imena šest ponuđenih lidera Titu su, prema stupnju obrazovanja, prednost s 28 posto potpore dale sve obrazovne skupine, dok je Vučić s 25 posto u prednosti kod ispitanika srednjeg obrazovanja.
Ovo omnibus istraživanje javnog mnijenja provedeno je u listopadu 2016. na reprezentativnom uzorku od 1500 ispitanika, metodom izravnog intervjua licem u lice, a osmislio ga je i istraživački tim vodio sociolog Srećko Mihailović.
Istraživanje se u cijelosti bavi pitanjima o tome kako žive građani Srbije, čega se boje, nadaju li se promjenama na bolje, a traženi su i odgovori tko vlada i tko ima moć mijenjati Srbiju, kakav je odnos građana prema demokraciji i političkim strankama te kakve šanse imaju potencijali kandidati na predsjedničkim izborima u Srbiji 2017. godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbima-je-najbolji-vodja-bio--tito/932311.aspx
.............................
znao sam i danas pate za jugoslavijom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Srbima je najbolji vođa bio - Tito
Treba napraviti istu anketu u Hrvatskoj pa pokušati korelirati
2015-08-06
ja znam tko je sad u srbiji popularniji i od tita i od putina i od vučića,,,čvamp
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa imas ih svako malo...ali ja ipak mislim da od svih republika da ej tito najomiljeniji u bosni i makedoniji..epikur37 wrote:Treba napraviti istu anketu u Hrvatskoj pa pokušati korelirati
2015-09-08
Naravno da im je najbolji. Nije bio njihov pa nije ni bilo love&hate, njihovog tradicionalnog odnosa prema vođama, koji je pocesto zavrsavao egzekucijom.
:D
2014-04-12
Srbima je najbolji vođa Hrvat :)
Iza njega vjerojatno opet Hrvat :)
Iza njega vjerojatno opet Hrvat :)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
...to da sad pitaju tko najomiljeniji nogometas u hrvatskoj ili srbiji..pa da kazu...ne znam...baka sliskovic i đajić
2015-09-08
e moj stanojko..a cice nigdje..nema ni kostunice..ni sekija...ni mladica ni radovana.....nista od srbije..tito i vucic..jedan kao hrvat drugi kao šipac...Stanojko wrote:Sjajna anketa...
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
E onda nisu jedini kojima je strani vođa bio drag... E sad, to što je Jukić promašio, čisti slučaj ;)maggie13 wrote:Naravno da im je najbolji. Nije bio njihov pa nije ni bilo love&hate, njihovog tradicionalnog odnosa prema vođama, koji je pocesto zavrsavao egzekucijom.
Guest- Guest
Genaralno uzevši jugoslaveni još pate za titom i državom koja se mogla nositi s velikim silama.
2015-08-06
..a nije ni da ti ne patis..budi iskren....epikur37 wrote:Genaralno uzevši jugoslaveni još pate za titom i državom koja se mogla nositi s velikim silama.
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vuksadinare wrote:..a nije ni da ti ne patis..budi iskren....epikur37 wrote:Genaralno uzevši jugoslaveni još pate za titom i državom koja se mogla nositi s velikim silama.
A ne, ja sam i za podjelu BiH a kamoli jugoslavije...ali...jak je sentiment još uvijek među jugoslavenima.
2015-08-06
Ali isto tako, tako veliki brpoj mnalih država ne mislim samo na jugoslavenske republike nema smisla. Treba napraviti veće državne zajednice ali na drugim principima.
civilizacijsko-kulturnim, jel
2015-08-06
....jesi bio politicki aktivan 1990epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a nije ni da ti ne patis..budi iskren....epikur37 wrote:Genaralno uzevši jugoslaveni još pate za titom i državom koja se mogla nositi s velikim silama.
A ne, ja sam i za podjelu BiH a kamoli jugoslavije...ali...jak je sentiment još uvijek među jugoslavenima.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja znam tko je sad u srbiji popularniji i od tita i od putina i od vučića,,,čvamp
o bokte, jel ti ko reko da si dosadan s tim čvampom?! nije?
evo ja ću....dosadan si.
Guest- Guest
opet nisi suverenist ako tako razmisljas....velike drzavne zajednice su promasen projekt...vidis da u svijetu danas svak svakog ne voli....nema grancija...danas jesi sutra nisi...svako zeli sto dalje od moje kuce....epikur37 wrote:Ali isto tako, tako veliki brpoj mnalih država ne mislim samo na jugoslavenske republike nema smisla. Treba napraviti veće državne zajednice ali na drugim principima.
2015-09-08
...ti si rekla da ne komuniciras sa mnom...pa drzi se zadatka...Noor wrote:vuksadinare wrote:ja znam tko je sad u srbiji popularniji i od tita i od putina i od vučića,,,čvamp
o bokte, jel ti ko reko da si dosadan s tim čvampom?! nije?
evo ja ću....dosadan si.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Drug Plenky je novi Tito i vođa nesvrstanih
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Vođa galaktike, humanist i filantrop,...
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Vođa galaktike, humanist i filantrop,...
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
Page 1 of 2