američka ratnohuškačka politika, liberali za atomski rat, trump i putin protiv
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
američka ratnohuškačka politika, liberali za atomski rat, trump i putin protiv
"Liberalna ljevica je danas sve ono za što optužuje druge
– u osnovi je intrinzično fašistička, ratnohuškačka, apsolutno
netolerantna. I licemjerna, jer dokumenti pokazuju da ih je nerijetko
upravo SSSR financirao. No ona je i ideološki zatucana, i odlučna
proširiti svoju ideologiju cijelim svijetom, jer je to uvjet njenog
opstanka."
https://narod.hr/svijet/marcel-holjevac-ratnohuskacka-histerija-u-sad-liberali-trumpa-optuzuju-za-izdaju-oni-njih-da-zele-rat-s-rusijom
opstanka."
https://narod.hr/svijet/marcel-holjevac-ratnohuskacka-histerija-u-sad-liberali-trumpa-optuzuju-za-izdaju-oni-njih-da-zele-rat-s-rusijom
Odavno je to jasno, rat, revolucija, klanje, otimacina, harac, vec vidjeno u povijesti, pametnome dosta.
omni-
2014-04-12
Re: američka ratnohuškačka politika, liberali za atomski rat, trump i putin protiv
Kad Putko zasvira balalajku, Čramp zapleše kazačokmarcellus wrote:"Liberalna ljevica je danas sve ono za što optužuje druge
opstanka."
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: američka ratnohuškačka politika, liberali za atomski rat, trump i putin protiv
iz ovog teksta bi se dalo zakljucit ( ovo navedeno , naravno da nisam otvarao poveznicu ) da ja jebivjetar o svom poslu zagovaram teror nuklearni udar i konc-logor a bujanec i @marc ljubav i bomboni ispadaju iz usta
odite radit nesto ili vas doceka suma oli bleiburg ponovo , da ne bude nismo znali a oni sto posjeduju radnu etiku i vjestine vas odjebu lagano
odite radit nesto ili vas doceka suma oli bleiburg ponovo , da ne bude nismo znali a oni sto posjeduju radnu etiku i vjestine vas odjebu lagano
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Odlična kolumna Marcello!
Histerija vlada od izbora Trumpa, no zadnjih dana je usijanje došlo do masovnog meltdowna. Prešlo je sve granice racionalnoga i otišlo u jako opasnu retoriku po čitav svijet... Doslovno se zagovara otvoreni napad na Rusiju bez rukavica.
Što će tek biti ako Putin uskoro zbilja posjeti DC?! A to se sprema...
Histerija vlada od izbora Trumpa, no zadnjih dana je usijanje došlo do masovnog meltdowna. Prešlo je sve granice racionalnoga i otišlo u jako opasnu retoriku po čitav svijet... Doslovno se zagovara otvoreni napad na Rusiju bez rukavica.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
debotoijusto wrote:iz ovog teksta bi se dalo zakljucit ( ovo navedeno , naravno da nisam otvarao poveznicu ) da ja jebivjetar o svom poslu zagovaram teror nuklearni udar i konc-logor a bujanec i @marc ljubav i bomboni ispadaju iz usta
kad sam ja bio za rat s rusima, orbanom, poljacima fašistima, assadom... nikad
ti?
Jučer su Rusi opet dali update o statusu novih strateških sustava, očito uzimajući u obzir retoriku iz DC-ja...
2018-04-10
Hektorović wrote:Jučer su Rusi opet dali update o statusu novih strateških sustava, očito uzimajući u obzir retoriku iz DC-ja...
poruka, ako hoćete rat mi smo spremni i jebaćamo vam mater
znas ti sto ja govorim i znas gdje vodi ovo sto promoviras , moji klinci nece ispastat rezultate losih odlukamarcellus wrote:debotoijusto wrote:iz ovog teksta bi se dalo zakljucit ( ovo navedeno , naravno da nisam otvarao poveznicu ) da ja jebivjetar o svom poslu zagovaram teror nuklearni udar i konc-logor a bujanec i @marc ljubav i bomboni ispadaju iz usta
ti?
moguce da nece ni tvoji , pijetao na krovu okrece se kako vjetar puse no to nije karta na koju bi osobno igrao
2014-04-12
marcellus wrote:Hektorović wrote:Jučer su Rusi opet dali update o statusu novih strateških sustava, očito uzimajući u obzir retoriku iz DC-ja...
poruka, ako hoćete rat mi smo spremni i jebaćamo vam mater
Problem je, ako se vidi retotika, što američki establishment, a tu ubrajam i think thankove i medije, još uvijek nije shvatio da 2018 nije 1998, kad je rusija bila bankrotirana i na koljenima, sa vojskom u kojoj su časnici živjeli od šverca i preprodaje.
Zato i sankcije nisu izazvale Venezuelanski scenarij koji su Obama i ekipa očekivali... Čitam danas na Bloombergu kako Rusija ima jedno od najboljih upravljanja javnih financija.
https://www.bloomberg.com/view/articles/2018-07-09/russia-deserves-top-grades-for-prudent-economic-management
2018-04-10
debotoijusto wrote:znas ti sto ja govorim i znas gdje vodi ovo sto promoviras , moji klinci nece ispastat rezultate losih odlukamarcellus wrote:debotoijusto wrote:iz ovog teksta bi se dalo zakljucit ( ovo navedeno , naravno da nisam otvarao poveznicu ) da ja jebivjetar o svom poslu zagovaram teror nuklearni udar i konc-logor a bujanec i @marc ljubav i bomboni ispadaju iz usta
ti?
moguce da nece ni tvoji , pijetao na krovu okrece se kako vjetar puse no to nije karta na koju bi osobno igrao
govoriš gluposti, a ovo što ja promoviram - vraćanje kozojeba bez papira u kozojebistan, poštivanje nacionalnih granica i suvereniteta, nemiješanje u unutarnje stvari drugih država nametanjem pederluka i pedofilije, itd. vodi samo u bolji i mirniji svijet.
vaše ljevičarse "assad must go" "putin must go" politike vode samo u rat i propast, oduvijek je tako bilo
marcellus wrote:
govoriš gluposti, a ovo što ja promoviram - vraćanje kozojeba bez papira u kozojebistan, poštivanje nacionalnih granica i suvereniteta, nemiješanje u unutarnje stvari drugih država nametanjem pederluka i pedofilije, itd. vodi samo u bolji i mirniji svijet.
vaše ljevičarse "assad must go" "putin must go" politike vode samo u rat i propast, oduvijek je tako bilo
Njemu svejedno, kad ne misli o posljedicama.
2018-04-10
marcellus wrote:debotoijusto wrote:znas ti sto ja govorim i znas gdje vodi ovo sto promoviras , moji klinci nece ispastat rezultate losih odlukamarcellus wrote:debotoijusto wrote:iz ovog teksta bi se dalo zakljucit ( ovo navedeno , naravno da nisam otvarao poveznicu ) da ja jebivjetar o svom poslu zagovaram teror nuklearni udar i konc-logor a bujanec i @marc ljubav i bomboni ispadaju iz usta
ti?
prodajes pricu , nije ni to lose kad zanatski upakirano , tvoja prvoloptaska prolazi kod niskog IQ pojedinca
kakvi kozojebi suverenitet & pedofilija , u mome poslu kao da radis scenario reklame za zuju
ne postoje "ljevicari" nego osobe kojima pun kurac price , nelose kad ekonomske ili mladenacko zanesene odlaze no kad ljudi odlaze situirani jer im pun kurac price trebao bi se zabrinuti
ali ne , guslis ti i dalje za najnizi IQ za karticu-dvije u kunama vise , razumin i to , racuni standard potrebe ...
jbt. "liberalni ljevicar o svom poslu ako ti nisam pomogao necu ti ni odmoci" s empatijom za druge koji promovira rad red i disciplinu postaje glavna prijetnja HR ??? nista sudstvo bandic sanader todoric 6 749 zupanija i teror megagodzille... ???
sto je sljedece ? kad se rijesimo @sore HR zivne ?
2014-04-12
Oh_Femder wrote:
Kad Putko zasvira balalajku, Čramp zapleše kazačok
Trump je prošli tjedan povećao proračuna NATOa za 33 milijarde, kakvu to poruku šalje Rusiji?
Prijateljsku?
Guest- Guest
Trump izdajnik
Obama i Hilary su domoljubno primali novac od ruskih oligarha
Guest- Guest
Hektorović wrote:Histerija vlada od izbora Trumpa, no zadnjih dana je usijanje došlo do masovnog meltdowna
Uranium One skandal
https://en.wikipedia.org/wiki/Uranium_One#Allegations_of_scandal
FBI uncovered Russian bribery plot before Obama administration approved controversial nuclear deal with Moscow
http://thehill.com/policy/national-security/355749-fbi-uncovered-russian-bribery-plot-before-obama-administration
Rosenstein
https://www.thegatewaypundit.com/2017/10/boom-gop-lawmaker-says-rosenstein-approved-uranium-one-deal-mueller-helped-cover-video/
Muller
https://tipolitics.com/robert-mueller-implicated-in-corrupt-uranium-one-deal-2fbf33e2c3d7
zašto histerija, zašto panika?
što je sve na Hillarynom "serveru"?
Guest- Guest
Fakat histerija vlada. Kakav crni napad na Rusiju? Daj si popij litru brlje i kutiju apaurina..., da si smiriš malo žilu glupačuHektorović wrote:Odlična kolumna Marcello!
2016-11-08
To šalje poruku da će Crnogorci početi 3. sv. rat. Čramp zna ;Pšifra wrote:Oh_Femder wrote:
Kad Putko zasvira balalajku, Čramp zapleše kazačok
Trump je prošli tjedan povećao proračuna NATOa za 33 milijarde, kakvu to poruku šalje Rusiji?
Prijateljsku?
2016-11-08
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Američka politika se pogubila na Bliskom istoku
» Foreign Policy: Američka politika prema Rusiji doživjela fijasko!
» DRAMA!Udaraju ga i atomski sa lijeva i atomski s desna
» Američki kongresmeni za Assada a protiv umjerenih kanibala, liberali vrište
» Antiimigrantska politika protiv Vučica
» Foreign Policy: Američka politika prema Rusiji doživjela fijasko!
» DRAMA!Udaraju ga i atomski sa lijeva i atomski s desna
» Američki kongresmeni za Assada a protiv umjerenih kanibala, liberali vrište
» Antiimigrantska politika protiv Vučica
Page 1 of 12