Tramp ispunjava obećanje: Odmah deportacija do tri miliona
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tramp ispunjava obećanje: Odmah deportacija do tri miliona
Ja arijac? Ne vrieđaj, ja sam Dinarac! A što fali crnkinjama, osobito zgodnima?Yehudi wrote:Regoč wrote:Zgodna ova mlađahna u prvom planu.
To već ima sifilis ili sidu
PS - kako možeš ti crnkinje podnijeti a tako rasni arijac
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Evo ja ću. Uznapredovali stadij sifilisa.Starhemberg wrote:Eto ga, a da to netko napiše za neku tvoju Židovku, vrištao bi nacisti, psovao majke, tražio banYehudi wrote:Regoč wrote:Zgodna ova mlađahna u prvom planu.
To već ima sifilis ili sidu
Kojih 50 000 agencija? Serif u Teksasu moze drkati kitu dok kraj nejg prolaze Meskikanci ilegalci jer nema nikakve ovlasti da ih hapsi. A i lokalni baja koji ga je postavio na polozaj serifa bi popizdio da mu ovaj pocne hapsiti radnu snagu. A i uvijek se nadje neki advokat koji se odjednom pojavi. A sudjenja u Americi? Zatvori im pretrpani, sudije odredjuju kaucije skoro za sve, gdje ce strpati 3 miliona za deportaciju? Jedino ako Trumpovi jarani nece zidati nove zatvore. Mozda je to zapravo ideja zaposlajvanja Amerikanaca: jedan milion u policiju, jedan milion u prtivorske strazare a jedan milion da zida zatvore. A drzava sve placa.michaellcmacha wrote:budi bez brige... imaju oni sasvim dovoljno policajaca u onih 50 000 policijskih organizacija (čitaj kako piše) na razini cijele države, također imaju oni sasvim dovoljno i sudaca i sudskih ureda koji će taj posao bez ikakvih problema odraditi po skraćenom postupku.....govinda wrote:4 godine mandata podijeljeno sa 3 miliona je 750 000 protjerivanja godisnje, sto je negdje oko 2000 dnevno. da bi se protjeralo 2000 dnevno, znai 2000 sudija mora donijeti odluku o protjerivanju, 4000 policajaca najmanje ih treba sprovesti do granice dnevno a koliko osoblja treba biti zaposleno da bi se doslodo 3 miliona ilegalaca ja ne mogu da izracunam. Ok, nek ih protjeruje jednog po jednog..marcellus wrote:govinda wrote:Odakle mu lova za protjerivanje? Jbt, nisu u stanju da sprijece 11 miliona ilegalaca da boravi u drzavi, nemaju pojma ni gdje su a ovaj ce mahnuti carobnim stapicem i pronaci njih 3 miliona odjednom i jos protjerati? Hajde de, i to da vidimo.
pa neće ih deportirati odjednom, nego jednog po jednog.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Poznato mi je da vi Hrvati znate kako protjerati 250 000 ljudi za 4 dana ali ovo u USA je jedna druga vrsta protjerivanja.
2016-11-17
toliko ih USA ima, 50 000 policijskih organizacija i otprilike oko milijun policajaca, samo dva grada NY i LA imaju cca 100 000 policajaca, ne računajući sudske izvršitelje sa policijskim ovlastima.... sa izvršiteljima i preko 100 000...
2015-08-08
protjerali bi mi i milijun i 250 000 samo da nas ameri nisu zaustavili....govinda wrote:Poznato mi je da vi Hrvati znate kako protjerati 250 000 ljudi za 4 dana ali ovo u USA je jedna druga vrsta protjerivanja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
prica se po gradu da vec prikupili 100 000 za prvi protjer nakon preuzimanja kovcezica
a meksikanci od straha vec zidjaju 10 cudo svijeta , veliki meksicki zid , navodno bude vidljiv iz svemira i prava atrakcija
a meksikanci od straha vec zidjaju 10 cudo svijeta , veliki meksicki zid , navodno bude vidljiv iz svemira i prava atrakcija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Hoće, kao i većinu toga u Americi gradit će ga Kinezidebotoijusto wrote:prica se po gradu da vec prikupili 100 000 za prvi protjer nakon preuzimanja kovcezica
2014-04-15
protjerali bi mi i neke domaće jugoše, ali to nam je zabranio franjo.... sjetite ga se ponekad ako ništa iz zahvalnosti.....debotoijusto wrote:prica se po gradu da vec prikupili 100 000 za prvi protjer nakon preuzimanja kovcezica
2015-08-08
michaellcmacha wrote:protjerali bi mi i neke domaće jugoše, ali to nam je zabranio franjo.... sjetite ga se ponekad ako ništa iz zahvalnosti.....debotoijusto wrote:prica se po gradu da vec prikupili 100 000 za prvi protjer nakon preuzimanja kovcezica
ma protjerali bi i mi ali smo slabiji kad narastemo strepite
2014-04-12
jbg kinezi im izgradili 80% željezničkih pruga i pružnih mostova, bijelad i crnad većinu od cestovnih pravaca istok zapad, meksikanaca u tim kategorijama nigdje..... oni su eventualno čuvale djecu i radili po vinogradima....n_razbojnik wrote:Hoće, kao i većinu toga u Americi gradit će ga Kinezidebotoijusto wrote:prica se po gradu da vec prikupili 100 000 za prvi protjer nakon preuzimanja kovcezica
2015-08-08
I LA prepun ilegalaca a bogami i NY...michaellcmacha wrote:toliko ih USA ima, 50 000 policijskih organizacija i otprilike oko milijun policajaca, samo dva grada NY i LA imaju cca 100 000 policajaca, ne računajući sudske izvršitelje sa policijskim ovlastima.... sa izvršiteljima i preko 100 000...
2016-11-17
kad narastete molite boga da vam podari opet nekog franju da vas pomiluje nakon što popljugate nakon kurčenja....;)debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:protjerali bi mi i neke domaće jugoše, ali to nam je zabranio franjo.... sjetite ga se ponekad ako ništa iz zahvalnosti.....debotoijusto wrote:prica se po gradu da vec prikupili 100 000 za prvi protjer nakon preuzimanja kovcezica
2015-08-08
ma ok ali ti si spominjao 4000 policajaca kao da ih u njih nema....govinda wrote:I LA prepun ilegalaca a bogami i NY...michaellcmacha wrote:toliko ih USA ima, 50 000 policijskih organizacija i otprilike oko milijun policajaca, samo dva grada NY i LA imaju cca 100 000 policajaca, ne računajući sudske izvršitelje sa policijskim ovlastima.... sa izvršiteljima i preko 100 000...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kad narastete molite boga da vam podari opet nekog franju da vas pomiluje nakon što popljugate nakon kurčenja....;)debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:protjerali bi mi i neke domaće jugoše, ali to nam je zabranio franjo.... sjetite ga se ponekad ako ništa iz zahvalnosti.....debotoijusto wrote:prica se po gradu da vec prikupili 100 000 za prvi protjer nakon preuzimanja kovcezica
imamo plenyja imamo hrvatsku !
vi budete nasi meksikanci a legalni
2014-04-12
Ja bih volio da Trump protjera svih 11 miliona ilegalaca. Pa kad se restorani i hoteli pocnu zatvarati, hrana pocne poskupljivati a malo bogatije bjelcuge ostanu bez ekvadorskih i filipinskih sobarica, joj onda plakanja.
2016-11-17
nemaš ti ništa od tog ni da ih protjera ni da ih ostavi tu gdje jesu...govinda wrote:Ja bih volio da Trump protjera svih 11 miliona ilegalaca. Pa kad se restorani i hoteli pocnu zatvarati, hrana pocne poskupljivati a malo bogatije bjelcuge ostanu bez ekvadorskih i filipinskih sobarica, joj onda plakanja.
2015-08-08
Pa nema ih. Deportaciju vrse US Marshals, ne lokalna policija. Znam jednog Bosacnherosa, protjeralo ga iz USA. 2 US, Marshala kraj njega u avionu sve do Sarajeva, samo ga istovarili kad je seltio avion. Sve to kosta, procjena je negdje oko 65 milijardi dolara ce kostati ta tri miliona deportovanih.michaellcmacha wrote:ma ok ali ti si spominjao 4000 policajaca kao da ih u njih nema....govinda wrote:I LA prepun ilegalaca a bogami i NY...michaellcmacha wrote:toliko ih USA ima, 50 000 policijskih organizacija i otprilike oko milijun policajaca, samo dva grada NY i LA imaju cca 100 000 policajaca, ne računajući sudske izvršitelje sa policijskim ovlastima.... sa izvršiteljima i preko 100 000...
2016-11-17
Ma nemam ali drago mi kad se neko drugi zaejbemichaellcmacha wrote:nemaš ti ništa od tog ni da ih protjera ni da ih ostavi tu gdje jesu...govinda wrote:Ja bih volio da Trump protjera svih 11 miliona ilegalaca. Pa kad se restorani i hoteli pocnu zatvarati, hrana pocne poskupljivati a malo bogatije bjelcuge ostanu bez ekvadorskih i filipinskih sobarica, joj onda plakanja.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
debotoijusto wrote:zidja veliki americki zid i protjeruje 3m. emigranata
a tko ce unda zidjat ?
bajka za rednecke idje dalje
zidari će zidat, sigurno neće zidat tri milijuna dilera i krimosa koji dobivaju šup kartu
marcellus wrote:debotoijusto wrote:zidja veliki americki zid i protjeruje 3m. emigranata
a tko ce unda zidjat ?
bajka za rednecke idje dalje
zidari će zidat, sigurno neće zidat tri milijuna dilera i krimosa koji dobivaju šup kartu
za po godine budemo malo popricali o zidu babilonskom
2014-04-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sutra ipak neće biti masovnih deportacija - Tramp dao rok
» Seljak je okopavao njivu, pa otkrio bure sa 600 MILIONA DOLARA! Kada je čuo čiji je novac, odmah ga je predao
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Erdogan održao obećanje...
» Trump ispunjava predizborna obećanja (ode tpp)
» Seljak je okopavao njivu, pa otkrio bure sa 600 MILIONA DOLARA! Kada je čuo čiji je novac, odmah ga je predao
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Erdogan održao obećanje...
» Trump ispunjava predizborna obećanja (ode tpp)
Page 4 of 5