Tramp ispunjava obećanje: Odmah deportacija do tri miliona
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tramp ispunjava obećanje: Odmah deportacija do tri miliona
MOĆNE POZICIJE U BIJELOJ KUĆI
TRUMP ODABRAO DVA KLJUČNA SURADNIKA Jedan će biti predstojnik ureda, a drugi glavni strateg i savjetnik
AUTOR:
Hina
OBJAVLJENO: 13.11.2016. u 23:15
Reuters
Trump s Reinceom Priebusom i Steve Bannon
VEZANE VIJESTI
DONALD TRUMP MISLI OZBILJNO 'Čim preuzmem dužnost, odmah ćemo iz Amerike protjerati dva do tri milijuna ilegalaca. To su kriminalci, banditi i dileri'
TKO JE TKO U TRUMPOVOJ KADROVSKOJ KRIŽALJCI Iskusna lica, a ne promjena u Washingtonu
Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump imenovao je u nedjelju Reincea Priebusa za predstojnika svog ureda, a Stevea Bannona za glavnog stratega i visokog savjetnika.
Radi se o prve dvije važnije Trumpove odluke o njegovim suradnicima.
Priebus je predsjednik Republikanskog nacionalnog odbora, a Bannon je šef ultrakonzervativnog portala Bretbart News te je bio glavni voditelj Trumpove kampanje.
"Oduševljen sam što će moj vrlo uspješni tim nastaviti zajedno sa mnom voditi našu zemlju", rekao je Trump u priopćenju.
"Steve i Reince su visoko kvalificirani vođe koji su dobro zajedno radili u kampanji i doveli nas do povijesne pobjede. Sada ću ih imati obojicu u Bijeloj kući dok radimo da Ameriku ponovno učinimo velikom", dodao je.
TRUMP ODABRAO DVA KLJUČNA SURADNIKA Jedan će biti predstojnik ureda, a drugi glavni strateg i savjetnik
AUTOR:
Hina
OBJAVLJENO: 13.11.2016. u 23:15
Reuters
Trump s Reinceom Priebusom i Steve Bannon
VEZANE VIJESTI
DONALD TRUMP MISLI OZBILJNO 'Čim preuzmem dužnost, odmah ćemo iz Amerike protjerati dva do tri milijuna ilegalaca. To su kriminalci, banditi i dileri'
TKO JE TKO U TRUMPOVOJ KADROVSKOJ KRIŽALJCI Iskusna lica, a ne promjena u Washingtonu
Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump imenovao je u nedjelju Reincea Priebusa za predstojnika svog ureda, a Stevea Bannona za glavnog stratega i visokog savjetnika.
Radi se o prve dvije važnije Trumpove odluke o njegovim suradnicima.
Priebus je predsjednik Republikanskog nacionalnog odbora, a Bannon je šef ultrakonzervativnog portala Bretbart News te je bio glavni voditelj Trumpove kampanje.
"Oduševljen sam što će moj vrlo uspješni tim nastaviti zajedno sa mnom voditi našu zemlju", rekao je Trump u priopćenju.
"Steve i Reince su visoko kvalificirani vođe koji su dobro zajedno radili u kampanji i doveli nas do povijesne pobjede. Sada ću ih imati obojicu u Bijeloj kući dok radimo da Ameriku ponovno učinimo velikom", dodao je.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čini se da će se trump držati najavljenog u kampanji...aleluja
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dosta njih imaju kredite, znaci sukob sa bankama, kojima nece moci da placaju stanove, kamione, kuće, automobile, kreditne kartice i slicno.
Negde citam da je Obama za 8 godina deportovao 2.5 miliona, sto mediji ne potenciraju i predstavljaju demokrate kako nisu protiv emigranata.
Negde citam da je Obama za 8 godina deportovao 2.5 miliona, sto mediji ne potenciraju i predstavljaju demokrate kako nisu protiv emigranata.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Da li je itko došao do zamisli o 2.američkom građanskom ratu?
ja baš nešto kontam.
ja baš nešto kontam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
teško i malo vjerojatno da bi u tom smjeru moglo zagresti....jastreb wrote:Da li je itko došao do zamisli o 2.američkom građanskom ratu?
ja baš nešto kontam.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma i men se čini da ne bi,ali ono najnevjerovatnija mogućnost često se ostvari.michaellcmacha wrote:teško i malo vjerojatno da bi u tom smjeru moglo zagresti....jastreb wrote:Da li je itko došao do zamisli o 2.američkom građanskom ratu?
ja baš nešto kontam.
Tko bi prije 20 g. mogao misliti da će na teritoriji Iraka i Šama nastati Isl.država? Da će onako pasti Gadafi? Ili da će Krim opet u ruske ruke?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uglavnom baba Anđa iz Berlina može zaboravit da ce joj Trump preuzeti višak Arapa i ostalih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kakav američki građanski rat, taj rat između Trumpovih "ustaša" i Hilarinih/obaminih antifašista , bi trajao kao "građanski rat u RH" i između Ustaša/branitelja/nacionalista vs antifašista/radničke fronte/umjetnika/lezbi/udrugfa
48 sati, koliko bi trebalo trumpovim ujakinima da pokupe antifašiste i potrpaju ih po logorima
48 sati, koliko bi trebalo trumpovim ujakinima da pokupe antifašiste i potrpaju ih po logorima
Guest- Guest
pa biti će tu još preslagivanja... ja sam uvjerenja da će amer bez obzira na kampanjske stavove nastaviti sa cimanjem rusa i iscrpljivanjem istih do besvijesti.... jbg oni si to sviđalo se to nama ili ne, mogu dopustiti....
2015-08-08
pa to je normalno, ovo sad sa trampom i bratskom rusijom ne pije vode, ipak tramp mora slusati one koji drze pare u americi, a oni koji drze pare upravljaju amerikom i svijetom i ne pada im na pamet trpjet konkurenciju,michaellcmacha wrote:pa biti će tu još preslagivanja... ja sam uvjerenja da će amer bez obzira na kampanjske stavove nastaviti sa cimanjem rusa i iscrpljivanjem istih do besvijesti.... jbg oni si to sviđalo se to nama ili ne, mogu dopustiti....
a i na kraju, ako oces biti siledzija u kvartu moras nalupat onog drugog siledziju il ga ponizit da ti nije konkurencija, amerika rusija utakmica ide dalje
Uglavnom se dobitnici iste zaljube i vencaju preko noci.
2014-08-25
zato mi ovaj naš bosanski iluzionist pomalo ispada smiješan kad si umišlja da će se amer povuć u svoju jazbinu.... i pustiti trapavog međeda da mu razbija porculan i kristal....Leviathan2 wrote:pa to je normalno, ovo sad sa trampom i bratskom rusijom ne pije vode, ipak tramp mora slusati one koji drze pare u americi, a oni koji drze pare upravljaju amerikom i svijetom i ne pada im na pamet trpjet konkurenciju,michaellcmacha wrote:pa biti će tu još preslagivanja... ja sam uvjerenja da će amer bez obzira na kampanjske stavove nastaviti sa cimanjem rusa i iscrpljivanjem istih do besvijesti.... jbg oni si to sviđalo se to nama ili ne, mogu dopustiti....
a i na kraju, ako oces biti siledzija u kvartu moras nalupat onog drugog siledziju il ga ponizit da ti nije konkurencija, amerika rusija utakmica ide dalje
2015-08-08
slažem se sa mihom, malo će se promjeniti neka politika Amera prema vanka, ali ne toliko radikalno.
Guest- Guest
Bio Renci veceras u TV Sou kod ovog jednog i na njegovo pitanje sta ce se desiti ako Tramp ode Putinu, skinu jedan drugome sankcije i EU izvisi u toj prici, kako sam ovde pre neki dan govorio, Renci rece kako su EU Sjedinjene Evropske drzave kao Amerika, koje ce odgovoriti i znati samostalno da zastite svoj interes.
Ima da ih navuce Tramp na tanak led i pusti da potonu, prvi put nakon II Svetskog da ostanu po strani kao totalno nebitan faktor.
Ima da ih navuce Tramp na tanak led i pusti da potonu, prvi put nakon II Svetskog da ostanu po strani kao totalno nebitan faktor.
2014-08-25
Ovdje su se baš našli debili s obje straneWinter is coming wrote:
2014-04-15
neznam ali ovi liberali mi djeluju bas kao isprani mozgovi
2014-04-14
[size=36][/size]
Wall on US-Mexico Border Will Be Constructed, Trump Reiterates
"Yes," Trump said, when responding to a question whether he really had plans to build a fence on the border.
"I would [accept the fence], but there are areas where the wall is more appropriate," he said in an interview with the CBS News' 60 minutes show.
Read more: https://sputniknews.com/us/201611141047398783-us-mexico-wall/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Australia Registers No Refugee Boat Arrivals for 600 Days – Official
Read more: https://sputniknews.com/asia/201611141047398931-US-will-take-refugees-australia/
------------------------------------------------------
Trump ne da ne prima izbjeglice nego će deportirati 3 000 000
Australci se hvale kako 600 dana nisu zaprimili brod sa izbjeglicama
---------------------jedino EUROPA ostaje biti strpana....Kakav jad od EU politike
Read more: https://sputniknews.com/asia/201611141047398931-US-will-take-refugees-australia/
------------------------------------------------------
Trump ne da ne prima izbjeglice nego će deportirati 3 000 000
Australci se hvale kako 600 dana nisu zaprimili brod sa izbjeglicama
---------------------jedino EUROPA ostaje biti strpana....Kakav jad od EU politike
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zgodna ova mlađahna u prvom planu.
Argumentacija obje strane je retardirana...look at me, ja sam hispanac i glasam za Trumpa...izmjerite mu tlak i temperaturu, vidite jel zaraznoWinter is coming wrote:neznam ali ovi liberali mi djeluju bas kao isprani mozgovi
2014-04-15
Kako ono velite vi prečanski rvati koji od prave katoličke vere prebegošte na jeretičko pravoslavlje pa se sad od srama nazivljete srbljima ;P: - Čramp koji mlogo bre, laje - malo, bre, ujeda... :DSerbinho-3 wrote:Tramp ispunjava obećanje: Odmah deportacija do tri miliona
Njujork -- Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u intervjuu u emisiji "60 minuta" CBS da planira da odmah deportuje između dva i tri miliona imigranata.
IZVOR: TANJUG NEDELJA, 13.11.2016. | 18:05
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sutra ipak neće biti masovnih deportacija - Tramp dao rok
» Seljak je okopavao njivu, pa otkrio bure sa 600 MILIONA DOLARA! Kada je čuo čiji je novac, odmah ga je predao
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Erdogan održao obećanje...
» Trump ispunjava predizborna obećanja (ode tpp)
» Seljak je okopavao njivu, pa otkrio bure sa 600 MILIONA DOLARA! Kada je čuo čiji je novac, odmah ga je predao
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Erdogan održao obećanje...
» Trump ispunjava predizborna obećanja (ode tpp)
Page 2 of 5